This version of the page http://man.gov.ua/doshka.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-22. The original page over time could change.
Мала академія наук України
РОЗСИЛКАГоловна >> Дошка об'яв

СТАТТІ

В наш час зміна ідей, знань, технологій відбувається швидше, ніж зміна людського покоління, і при традиційній освіті навчити людину на все життя неможливо...

АРХІВ

ОСОБИСТОСТІ МАН

Знайомтесь із яскравими, багатогранними особистостями Малої академії та надихайтесь на цікаве творче життя!

АРХІВ

МАЙСТЕР КЛАС

Думки та поради педагогів і психологів щодо природи обдарованості та роботи з обдарованими дітьми

АРХІВ

ПРЕЗЕНТАЦІЇ ТА ПОДІЇ

21-25 лютого 2011 року в м. Києві відбудеться VI Фестиваль релігійного мистецва

АРХІВ

Дошка об'яв


До уваги керівників територіальних відділень МАН! 

З 22 до 24 листопада ц.р. у м. Києві буде проведена ІІ Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів “Майбутнє України”. Організатори заходу – Національний центр “Мала академія наук України”, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут” та Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

До участі в заході запрошуються автори кращих науково-дослідницьких робіт (проектів), які стали переможцями заочного відбіркового етапу.

Інформація щодо заходу: Лист МОНмолодьспорту України від 10.11.2011 № 1/9-823 "Про проведення Всеукраїнської науково-технічної виставки “Майбутнє України”



До уваги керівників територіальних відділень МАН!

Відповідно до Умов проведення Всеукраїнської науково-технічної виставки молодіжних інновацій та творчих проектів «Майбутнє України»  (лист Міністерства від 29.09.2011 № 1/9-740) було проведено І етап – заочний (відбірковий). На підставі поданих матеріалів експертна комісія здійснила відбір науково-дослідницьких робіт (проектів) для подальшої персональної участі у виставці.

До участі у ІІ етапі Виставки запрошуються автори кращих науково-дослідницьких робіт (проектів) - файл додається.

07.11.2011



 

Інформація для Лауреатів президентської стипендії -

користувачів платіжних карток Національної системи масових електронних платежів

 

У разі не отримання при урочистому врученні платіжної картки прохання звертатися до АБ "Експрес-Банк" за телефонами клієнтської підтримки:

593-87-04, 593-87-05, 593-87-06  - робочі дні з 8.30 до 22.00, вихідні та святкові з 8.30 до 17.30; 

8-800-50-777-00 – цілодобова інтерактивна клієнтська підтримка.
Адреса: м. Київ, вул. Кутузова, 18/7, відділ національних платіжних систем.
 
 


До уваги керівників територіальних відділень МАН!

Лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та лист УДЦ "МАНУ" щодо проведення з 23 по 26 жовтня ц. р. у м. Рівному cемінару-практикуму “Підвищення ефективності діяльності малих академій наук учнівської молоді як центрів координації роботи з обдарованими дітьми в регіоні” 
 
 


До уваги!

 

Оргкомітет Всеукраїнського конкурсу «МАН-Юніор» повідомляє, що заявки на участь у проектному етапі конкурсу «Еколог-Юніор» за загальною темою «Створимо карту розташування смітників України» приймаються до 10 жовтня 2011 року. Докладна інформація про проведення проектного та тестового етапів конкурсів «МАН-Юніор» в номінаціях «Історик-Юніор», «Астроном-Юніор»,  «Технік-Юніор», «Еколог-Юніор» розміщена на сайті http://man-junior.org.ua/

 



До уваги керівників територіальних відділень МАН! 

Орієнтовний план заходів Національного центра "Мала академія наук України" на 2011 рік:

Заходи з учнівською молоддю

Семінари-практикуми 

 



Увага!

 

Проект «Особистості Малої академії наук України» розпочав презентацію своїх учасників.

Реалізація даного проекту здійснюється за декількома етапами:

-          збір матеріалу на основі подання інформаційних довідок територіальними відділеннями Малої академії наук;

-          літературна обробка, корегування статей редколегією проекту;

-          публікація статей на сторінках сайту.

Кінцевий результат проекту – презентаційне видання «Особистості Малої академії наук України».

Дякуючи активній участі територіальних відділень Малої академії наук, на адресу закладу було надіслано більше 300 інформаційних довідок про обдарованих учнів, педагогів, методистів з різних куточків України.

Кожна довідка виявилась цікавою і оригінальною за змістом та стилем оповіді. Проте не всі автори звернули увагу на прохання організаторів проекту надавати матеріал у формі статті. У даній ситуації перевагу для презентації, в першу чергу, буде надано тим авторам, чиї матеріали є найбільш довершені згідно зазначених умов. Після доопрацювання наданих довідок, зберігаючи індивідуальний стиль викладення інформації, редколегія проекту залишає за собою авторське право друку статей на сайті.

Прохання до директорів обласних малих академій наук учнівської молоді, керівників територіальних відділень Малої академії наук – довідки про особистості МАН для подальшої реалізації проекту надсилати на адресу Малої академії наук України: 03186, м.Київ, Чоколівський бульвар, 13, кімн. 603 або електронною поштою: i.shevchenko@man.gov.ua  з позначкою «Особистість МАН».

Критерії для вибору особистості проекту, а також анкетні дані, які має містити інформаційна довідка: Лист Міністерства освіти і науки України від 06.02.08 №1/9-60.

Приклад оформлення статей: розділ «Особистості МАН».

.



До уваги всіх, хто має вільні кошти та бажання підтримати діяльність Малої академії наук України!

 

Реквізити рахунку для перерахування благодійних внесків:

 

Український державний центр "Мала академія наук України"

м. Київ, Кловський узвіз, 8

ЭДРПОУ 32827468

Р/р 35216005002621

в ГУДКУ у місті Києві

МФО 820019

 

Важливо: просимо у разі перерахування коштів попередньо зателефонувати за номером 8(044)245-54-76 (УДЦ МАНУ)

 



Шановні колеги!

 

У Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова здійснюється професійна підготовка педагогів для позашкільних навчальних закладів за спеціалізацією “Позашкільна освіта”. Здобути вищу освіту можна на денній та заочній формі навчання. Прийом заявок та документів проводиться з 15.07.2010.
          Додаткову інформацію можна отримати у Приймальній комісії НПУ імені М.П. Драгоманова за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, тел. (044) 2393017, 2358236, 4038168, www.npu.edu.ua

.



Керівництво ПНЗ МАН УМ та адміністрація сайту звертаються до територіальних відділень МАН України, учнів-членів МАН України, наукових керівників, викладачів та всіх зацікавлених осіб, що працюють з обдарованою молоддю в рамках Малої академії наук України та поза нею, з проханням направляти на електронну адресу сайту інформацію щодо подій та заходів, пов‘язаних з діяльністю МАН України, авторські статті викладачів та учнів МАНУ та анотації видань, підготовлених територіальними відділеннями, для розміщення на сайті Малої академії наук України.

Інформацію просимо подавати у форматі відповідних розділів сайту (див. розділи: Новини академії, Статті, Видання)

 



ФРАЗА ДНЯ

Ногами людина повинна врости в землю своєї вітчизни, але очі її нехай оглядають увесь світ

Д. Сантаяна

ВІРТУАЛЬНА ШКОЛА

ФОТОГАЛЕРЕЯ

АУКЦІОН ІДЕЙ

ДОШКА ОБ'ЯВ

До уваги керівників територіальних відділень МАН!
З 22 до 24 листопада ц.р. у м. Києві буде проведена ІІ Всеукраїнська науково-технічна виставка молодіжних інновацій та творчих проектів “Майбутнє України”

всього: 10

ГОЛОСУВАННЯ

На Вашу думку, який термін навчання у середній школі є оптимальним для України :

БАЗА ДАНИХ МАН

ПРО НАС ПИШУТЬ