This version of the page http://7-ya.com.ua/index.html?ID=5078 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-21. The original page over time could change.
7ya

| |  
 О КОМПАНИИ 
 ПРАЙС 
 КОНСУЛЬТАЦИИ 
 ПОМОЩЬ 
 АППЛИКАТОР ЛЯПКО 
 ПРИРОДНІ СОКИ 

ПРИРОДНІ СОКИ

Соки класу преміум на протязі більш ніж 200 років...

"З дерева у пляшку" - Rabenhorst не рахується з витратами,коли йдеться про створення дійсно неповторних складових соку. Це - вибір фруктів і овочів, які ідеально доповнюють одне одного, для створення збалансованого міксу. А також впевненість у тому, що свіжість і якість продукту не постраждають в процесі вичавленнясоку та бутилізації. Результатом цього є продукція найвищої якості, яка не тільки зберігає чудовий аромат, а є джерелом, багатим на  життєво необхідні вітаміни, мінерали, мікроелементи та, покращуючи здоров'я, рослинні поживні речовини.

Дехто шукає задоволення, інші оздоровлюючий вплив - все це можна отримати, виходячи з досвіду спеціалістів Rabenhorst: брати найкраще від природи і використовувати у повній мірі для кожного з нас!

 

Сік червоний виноград із залізом

Інгредієнти: органічний сік червоного винограду, глюконат заліза (28мг/100мл).

Сік з червоного винограду - "король соків", відомий людству ще з часів древньої Греції. Він є неперевершеним лідером серед продуктів, що вважають ефективними у профілактиці серцево-судинних захворювань.

У винограді є повний вітамінно-мінеральний комплекс, що забезпечує якісне кровотворення: фолієва кислота, вітаміни К та Р, органічне залізо та фосфорно-кислий кальцій.

Сік сприяє збільшенню кількості еритроцитів,підвищенню рівня гемоглобіну. При систематичному вживанні він допоможе налагодженню роботи органів травлення.

 

Коктейль годжі

Інгредієнти: сік білого винограду, пюре абрикосу, сік ягід годжі, пюре бананове, аскорбінова кислота регулятор кислотності, лимонна кислота.

Годжі - справді унікальний продукт для людей, які цікавляться темою довголіття і омоложення організму.

І хоча надзвичайну популярність у США та Європі ягода годжі отримала зовсім недавно, на Сході її чудові цілющі властивості відомі вже багато тисячоліть.

Годжі потужно посилює протипухлинний імунітет. За цією рослиною закріпилася слава дієвого засобу при занепаді сил і синдромі хронічної втоми. Вона дуже ефективна в екстремальних ситуаціях і при високих вимогах до організму.

Китайський фольклор називає годжі ягодами щастя - вони женуть нудьгу і тугу. Сік годжі відомий на сході як "подружнє вино" за сильний позитивний вплив у ягід на чоловічу потенцію. Тобто до всього іншого, годжі це природна віагра і антидеприсант в одному флаконі.

Ціна 85 грн

 

Ананасовий сік

Інгредієнти: органічний ананасовий сік.

Ананас є одним з тих продуктів, які ми їмо з насолодою. Соковиті, стиглі ананаси можуть задовольнити спрагу солодкого так само, як плитка шоколаду.

Завдяки комплексу біологічно активних речовин, він володіє також дивовижними цілющими властивостями: стимулює травлення, санує кишечник, зменшує кровяний тиск.

Своєю особливою популярністю останнім часом ананас зобовязаний бромеліту, який має омолоджуючий вплив на організм. За це ананас нерідко називають заморським "молодильним яблуком".

Сік ананасу низькокалорійний, здатний зменшити апетит.

 

Вишневий нектар

Інгредієнти: органічний сік з вишні (58%),вода(34%),цукор(8%).

Представляємо вам одну з візитних карточок асортименту соків Rabenhorst - "Вишневий нектар".

Сік вишні багатий на фолієву кислоту, залізом і міддю,що робить його важливим засобом профілактики анемії, у тому числі у дітей і вагітних жінок.

Також, він сприяє звільненню організму від шкідливих продуктів обміну й від надлишку холестерину. Вчені зясували, що вишневий сік дуже корисний дітям і дорослим, які займаються спортом, особливо професійним. Користь вишневого соку полягає в тому,що він значно знижує хворобливість мязів при тренуваннях.

 

Яблучний сік

Інгредієнти: яблучний сік органічний.

Сік яблука  -  це смачні "ліки". До його складу входять майже всі відомі вітаміни  -  В1,В2,В6,С,Е,РР,каротин, мінерали - калій, кальцій, магній, натрій, фосфор та залізо,органічні кислоти: яблучна, лимонна, бурштинова, велика кількість вуглеводів,пектину.

Сік містить підвищену кількість антиоксидантів,що захищають легені від руйнівної дії тютюнового диму та інших шкідливих речовин, які містяться у повітрі (їх сьогодні надмір). Тому курцям, а також мешканцям великих міст потрібно вживати його достатньо і регулярно.

 

Сік яблуко-манго

Інгредієнти: яблучний сік органічний, органічне пюре манго.

Rabenhorst пропонує неповторний мікс популярного заморського фрукту і звичайного яблука, які створюють гармонійне поєднання і чудово доповнюють один одного.

Манго  - користь і ласощі в одному плоді. Його мякоть багата бета-каротином, за змістом якого манго перевершує навіть моркву,вітамінами групи В, органічними кислотами, харчовими волокнами, залізом і калієм.

Сприяє зміцненню стінок кровоносних судин, заспокоює нерви, покращує роботу травної системи.

"Підсилений" дією корисних речовин яблука, сік - прекрасний продукт для позитивного впливу на здоровя людини.

 

Вітесс-імунний

Інгредієнти: яблучний сік,мякоть: манго, яблука, ацероли, вітамін С.

Спеціалісти Rabenhorst розробили цей прекрасний продукт, який істотно підвищить імунітет людини завдяки великій кількості корисних речовин усіх своїх інгредієнтів.

Зокрема, до складу соку входить ацерола - "тропічна вишня" - справжній рекордсмен серед рослин за вмісткістю вітаміна С. Цей вітамін творить чудеса у Вашому організмі, є головним "відповідальним" за підвищення імунітету.

Крім того, сік актуальний для нормалізації росту тканин, для підвищення еластичності судин, зниження рівня холестерину, зміцнення нервової системи.

Ціна 70 грн

 

Вітесс-здорові клітини

Інгредієнти: сік червоного винограду, чорної смородини, гранату, мякоть черімої, екстракт винограду, зеленого чаю, вітаміни С,Е.

У соку присутній повний вітамінно-мінеральний комплекс, що забезпечує якісне кровотворення і захищає клітини мембрани від руйнування під впливом несприятливих умов (інфекція, радіація, інтоксикація). Він сприяє збільшенню кількості еритроцитів, підвищенню рівня гемоглобіну.

Сік тонізує організм, особливо корисний для тих, хто почувається безсилим, для хворих у післяопераційний період, дітей та дорослих, які страждають від недокрів'я.

Ціна  70 грн

 

Вітесс-сила памяті

Інгредієнти: сік червоного винограду , чорниці, бананова мякоть, вітаміни В6, В12, фолієва кислота.

Якщо вам потрібно засвоювати великий обєм інформації, сік "Вітесс-сила памяті" створений саме для вас.

У цьому ретельно підібраному міксі є повний вітамінно-мінеральний комплекс, що забазпечує якісне кровотворення: фолієва кислота, вітаміни К та Р, органічне залізо та фосфорно-кислий кальцій.

Корисні властивості складових соку зумовлюють його благотворний вплив на діяльність головного мозку, покращують вегетосудинну регуляцію, поліпшують память, зір, мязову силу, координацію рухів, сповільнюють старіння.

Ціна 85 грн

 

Коктейль з пшениці

Інгредієнти: органічний сік паростків пшениці, зелений чай, органічний яблучний сік, сироп агави, органічний лимонний сік, спіруліна, пектин.

Спеціалісти Rabenhorst пропонують вам винятковий продукт "Коктейль з пшениці".

Сік з пшениці насамперед корисний тим, що в ньому у великій кількості міститься вітамін Е, який так необхідний для належного функціонування мязових, нервових клітин та клітин печінки.

Сік поліпшує склад крові, нормалізує обмін речовин, знижує рівень холестерину та ліпідів у крові, видаляє з організму харчові токсини, допомагає при нервових розладах, підвищує імунітет та здатність організму до самоочищення.

Ціна 70 грн

 

Сік із кислої капусти

Інгредієнти: сік білої уапусти ферментований, морська сіль, антиоксидант,аскорбінова кислота.

Сік квашеної капусти - унікальний продукт, бо містить велику кількість вітаміну С, який допомагає долати будь-які інфекції, справлятися із стресами, зводить нанівець токсичність ліків і піднімає імунітет.

Але перш за все, цей продукт полегшує роботу кишок, нормалізує мікрофлору кишечника, запобігає дизбактеріозу.

Сік кислої капусти поліпшує апетит, позитивно впливає на роботу печінки, селезінки, жовчного міхура, корисний у разі геморою, ревматизму, радикуліту, атеросклерозу.

 

Сік овочевий без солі

Інгредієнти: органічні соки: томатний, морквяний, буряковий, кислої капусти, селери, огірка, лимонний; папріка, любисток, петрушка, кмин, кріп, базилік, йодована сіль (6 гр на 1 л).

За допомогою якої чарівної палички можна миттєво підбадьоритися і знову відчути себе у формі? Пропонуємо вам один з хітів соків Rabenhorst - "Сік овочевий органічний". Не всі знають, що овочеві соки корисні не менше за фруктові, а інколи навіть і більше.

Сік має високу харчову і лікувальну цінність, містить вітаміни, мінеральні речовини,різноманітні ферменти,органічні кислоти, пектини, ефірні олії.

Регулярне його споживання стимулює процеси обміну речовин, підвищує опір організму до інфекцій, забезпечує стійкість до стресових ситуацій.

Ціна 60 грн

Черничний нектар

Інгредієнти: органічний сік дикої чорниці, вода (22%), органічний нерафінований цукор очерету.

Те, що сік чорниці надзвичайно корисний для зору, знають усі. Маловідомо те, що завдяки своїм унікальним властивостям, він здатен відновлювати багато функцій організму, сповільнює старіння, поліпшує память, зір, мязову силу, координацію рухів.

Сік чорниці багатий пектиновими речовинами, які допомагають швидко виводити з організму токсини, солі важких металів, а також радіонукліди.

Особливо корисний він людям, страждаючим порушенням обміну речовин, також підвищує загальний тонус організму і допомагає швидко відновлюватися після перенесених стресів і фізичних навантажень.

 

Брусничний сік

Інгредієнти: брусничний сік.

У народі її лагідно називають "брусеня". З північних лісових ягід, вона мабіть, найпопулярніша.

Брусничний сік цінний, в першу чергу, наявністю в ньому багатьох органічних кислот (лимонна, яблучна, щавлева) і широким набором різних мінеральних елементів. Також брусниця  -  комора вітаміну В2. Вона нормалізує роботу шлунка та підвищує загальний тонус організму.

Саме це робить сік незамінним і корисним напоєм, який має позитивний вплив на травну систему людини, нормалізує апетит.

 

Морквяний сік

Інгредієнти: органічний морквяний сік, органічний лимонний сік.

Морквяний сік - це забутий секрет молодості, краси і довголіття. Сік є прекрасним джерелом каротину, вітамінів С,В,Е. Він багатий мінералами і мікроелементами - калієм, кальцієм, залізом, фосфором, йодом, магнієм, марганцем.

Морквяний сік має загальнозміцнюючу властивість.

Він очищує кров, виводить із організму токсини і шкідливі речовини, нормалізує обмін речовин, підвищує активність всіх внутрішніх органів. Вживання соку корисне при авітамінозі і недокровї.

 

Томатний сік

Інгредієнти: органічний томатний сік, органічний лимонний сік, морська сіль.

Томатний сік  -  смачний, освіжаючий напій, який містить чимало калію, необхідного для підтримання тонусу мязів, особливо серцевих, для нормалізації діяльності нервової системи, а також для покращення обміну речовин та відтворення сил.

Томатний сік багатий на каротин та мікроелементи: магній, який допомагає адаптуватися до холоду, залізо, яке необхідне при анемії, цинк, який потрібен для росту клітин шкіри, волосся й загоюванні ран, а також кальцій та фосфор.

 

Сік обліпихи підсолодженої

Інгредієнти:   пюре з обліпихи, виноградний цукор, мякоть ацероли.

Обліпиха не знає собі рівних за складом вітамінів. Тому й називають її цар-ягодою.

У соку обліпихи знаходяться майже всі водо- і жиророзчинні вітаміни, включаючи вітамін Е - вітамін молодості і краси. Також міститься багато азотистих речовин і мінералів, так необхідних для підтримки здоровя людини.

Оскільки до складу соку також входить ацерола - "тропічна вишня" - рекордсмен серед рослин за вмісткістю вітаміну С, можна з впевненістю стверджувати, що представлений сік - це чудовий засіб для зміцнення імунітету, який також здійснює регенеруючий вплив на шкіру, особливо в умовах стресу і перевтоми.

 

11+11 Мультифрукт - мультивітамін

Інгредієнти: грушевий, яблучний, апельсиновий соки, бананове, мангове, абрикосове пюре, ананасовий сік, пюре гуави, грейпфрутовий сік, гранатове пюре, вітаміни С, Е, В6, В2, В1, провітамін А.

Це грандіозний вибух вітамінів, справжній делікатес від Rabenhorst , який не має аналогів на ринку України.

Сік забезпечує організм усіма необхідними вітамінами, дієво покращує  стан здоровя: стимулює нервову діяльність, підвищує увагу, позитивно впливає на органи травлення, підвищує працездатність, зміцнює імунну систему. 

Адекватный сервис, работаем быстро аренда авто Киев Автомобили всех классов. . Прозрачное основание с Кракелюрами. . Дешевая квартиры Тернополь без посредников не пропустите, быстрый выкуп авто обращайтесь!