This version of the page http://shop.kiraplastinina.ua/tips_from_kira/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-20. The original page over time could change.
Поради від Кіри
Увійти | Мій кабінет | Ваша корзина порожня
0-800-30-31-13, 044-369-31-13, 067-22-555-66
Skype: shop_kp1; shop_kp2
e-mail:
info@shop.kiraplastinina.ua
ICQ: shop.kiraplastinina
Каталог NEW SALE Поради від Кіри Новини STYLE STUDIOS Help Акції і призи Форум

Поради від Кіри

Носити тоненькі браслети
Із сезону в сезон змінюється мода не тільки на самі аксесуари - їх матеріал, форму і колір, а й навіть на їх кількість! Зараз, наприклад, в силу панування мінімалістичних тенденцій, особливий інтерес викликають тоненькі ланцюжки-браслети: один-два на зап'ясті - не більше.
Вибирати помаранчевий
За свій психо-емоційний стан цієї осені можна бути абсолютно спокійним! Палітра актуальних кольорів сезону просто не залишає шансів тузі і депресії: у моді вогняно-сонячні відтінки і всі варіації на «помаранчеву» тему - охровий, теплий коричневий, цегельний, яскраво-помаранчевий, ніжний медовий та ін. До речі, ці кольори чудово поєднуються з нейтральним сірим і класично-чорним.
Носити розпущене волосся
Хвости, коси і пучки останнім часом відійшли на другий план. Зараз відмінною рисою багатьох будинків моди є якась неохайність в образах, і як наслідок - тенденція нарочито-розпатланих укладок. Загалом, щоб виглядати цієї осені актуально, по великому рахунку навіть розчісуватися не треба. Досить стежити за чистотою волосся.
Пов'язувати хустку - кожен раз по-різному
Хустки - шифонові, шовкові, кашемірові, великі, маленькі, з строкатим візерунком, в дрібний горошок або лаконічно-монохромні, одним словом, різні - мій улюблений аксесуар! Перш за все тому, що він дає неймовірний простір фантазії: його можна просто зав'язувати під підборіддям а-ля Одрі Хепберн, носити в циганському стилі, підв'язувати їм волосся як pin-up girl або взагалі використовувати як чалму. Хустки завжди вносять в образи елемент унікальності та неповторності!
Підвертати брюки
Цей тренд впевнено протримався все літо і, думаю, він не втратить своєї актуальності на початку осені, принаймні, поки будуть сприяти погодні умови. Я кажу про укорочені брюки та джинси. Причому, про ті які потрібно вкорочувати самим, тобто підвертати. Особливо органічно подібні підкоміри виглядають на чіносах (chinos-вільні штани з міцної легкої бавовни або льону). Зразково-показовий підворіт виконується таким чином: спочатку підвертаємо тонку смужку краю брюк, потім, робимо складку по вертикалі, як би звужуючи штанину, а потім знову підвертаємо її. Те ж саме можна робити з джинсами.    
Купити кілька пар джинс
Одного разу Ів-Сен Лоран сказав, що єдине, про що він шкодує - так це про те, що джинси придумав не він. Думаю, всі дизайнери світу, за винятком, мабуть, лише Леві Страусса - самого творця деніму, абсолютно згодні з Лораном. Зараз ми не уявляємо життя без джинс, тому їх має бути багато і вони повинні бути різними! Обов'язкова «джинсова» програма будь-якого гардероба: прямі джинси, кльош, завужені скінні і укорочені дудочки. Також особливої актуальності останнім часом набули яскраві кольорові джинси.
Замість пальта носити довгі в'язані светри
Однією з моїх головних покупок цієї осені неодмінно стане светр-пальто крупної в'язки з гіпертрофовано-величезними косами. Ця річ, з одного боку настільки самодостатня, що цілком «малює» практично весь образ, а з іншого, прекрасно поєднується з брюками і взуттям абсолютно різних стилів, створюючи при цьому безтурботний і вільний бохо-look.
Не боятися виглядати злегка недбало
На мій погляд, невід'ємна частина будь-якого гардероба - розтягнута майка та об'ємна толстовка на кілька розмірів більше. Ці речі можна поєднувати як з простими кедами і черевиками, так і з ботільонами на високих підборах. І в тому, і в іншому випадку вони допоможуть створити такий дещо недбалий, богемний стиль, як, наприклад, у сестричок Олсен. І, незважаючи на свою простоту, будуть виглядати досить ефектно.
Іноді використовувати червону помаду
Мене завжди приваблювали модні образи 40-х і 50-х - образи початку епохи Ів Сен-Лорана. Відмінною їх рисою є червона помада. Я довго не наважувалася на такий сміливий експеримент - відтворити класичний макіяж середини минулого століття, але нещодавно все ж спробувала нафарбувати губи яскравіше, і зрозуміла, що це геніально-модне рішення! Червона помада допомагає оживити будь-який образ і додає йому легкого настрою вишуканості і ненав'язливої театральності.
Носити яскраві туфлі
Іноді для того, щоб створити ефектний, емоційний образ, достатньо всього однієї видатної деталі. Мені подобається, коли в ролі такого fashion-акценту виступає пара яскравого взуття. Неонові босоніжки або туфлі насичено-глибокого кольору можна надіти з абсолютно будь-якою річчю - і вона заграє зовсім по-новому! Але особисто я віддаю перевагу носити їх у поєднанні з простими джинсами і майками або нейтральними сукнями. В результаті завжди виходять дуже стильні, помітні look-и. До речі, особливо зручно використовувати цей прийом, коли зовсім немає часу на продумування і складання комплектів.

 
Подождите загружаю данные...
X