This version of the page http://5.ua/energonaglyad/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-20. The original page over time could change.
Енергонагляд
«Енергонагляд» - спеціалізований інформаційно-аналітичний проект.

У програмі «Енергонагляд» висвітлюють та обговорюють такі питання як: реформування "Нафтогазу", модернізація газотранспортної системи України, завдання перед ПЕК, диверсифікація енергоринку.

Актуальність проекту «Енергонагляд» обумовлена потужністю галузі: електростанції та атомна енергетика, вугільні шахти й видобуток,  розробка нових копалин та альтернативних джерел енергії.

У кожній програмі розглядаються питання утворення тарифів на електроенергію, газ та пальне; аналізуються здобутки та наслідки переговорів, та нових домовленостей на рівнях голів урядів, президентів держав та комісій. Значне місце у програмі займає аналіз геополітичного розташування України між Росією та Європою, його плюси та мінуси, проблеми та перспективи.

Проект «Енергонагляд» пильно слідкує за змінами  на енергетичній мапі світу, беручи за основу спостереження світового досвіду у галузі енергетики.

Дивіться проект «Енергонагляд» на «5 каналі» щопонеділка о 18:15, повтор щосереди об 11:20. Ведуча – Лариса Губіна.