This version of the page http://txt.newsru.ua/press/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-19. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Преса ]]>
]]> Преса
// Преса // Субота, 19 листопада 2011 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

Огляд преси, 18 листопада. Як сталося, що влада й опозиція дружно визначилися з правилами виборів
Учора Верховна Рада конституційною більшістю ухвалила новий закон про вибори народних депутатів. Документ скорочує виборчу кампанію з 120 до 90 днів, забороняє участь у виборах блоків партій, підвищує з 3% до 5% прохідний бар'єр у Раду. Майбутні парламентські вибори відбудуться за змішаною системою. Депутати домовилися "усунути неточності", перш ніж передати закон Віктору Януковичу.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 18 листопада 2011 р., 12:48

InoPressa. Близький Схід: особливі позиції Москви і Пекіна дратують Захід
Перспектива появи іранської атомної бомби спантеличує всіх і викликає ірраціональні реакції тоді, коли слід було б проявити тверду рішучість, адже поєднання ісламістського режиму і ядерної зброї - жахлива перспектива. Проте Москва й Пекін виставляють Захід винуватцем іранського ядерного авантюризму.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 18 листопада 2011 р., 11:15

InoPressa. Рекордний держборг США, небезпечний юань, біди європейських банків та інші прикрощі
Західна преса активно висвітлює тривожні вісті зі світу фінансів. Борг уряду США досяг 15 трлн доларів. Обама в поточному році запропонував кілька планів скорочення боргу, але республіканці їх відкинули. За оцінкою агенції Fitch, криза в Європі може перекинутися на американські банки.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 17 листопада 2011 р., 13:33

Independent. Невдаха-губернатор, його наречена з Інтернету і втрачене кохання в Україні
Волонтери місцевої благодійної організації були шоковані, коли один з мешканців вокзалу міста Чернівців показав їм американський паспорт і заговорив з ними по-англійськи. Виявилося, що це 53-річний Кері Долего, американець, який торік балотувався в губернатори Аризони і поїхав в Україну, щоб зустрітися з коханою.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 17 листопада 2011 р., 12:24

Огляд преси, 17 листопада. "Газові чутки": РФ тягне з угодами, щоб зірвати бюджет України та співпрацю з МВФ
Особи, причетні до українсько-російських газових переговорів, відмовляються конкретизувати деталі умов нових домовленостей до їхнього безпосереднього підписання. На думку експертів, Росія зацікавлена відкласти до кінця грудня цей момент, щоб перешкодити Україні вчасно схвалити держбюджет на наступний рік і отримати кредит МВФ, адже це неможливо без чіткого узгодження нових параметрів газового контракту.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 17 листопада 2011 р., 11:43

InoPressa. Захід приміряється до третього терміну Путіна - з іронією і прагматизмом
Якщо в березні Путіна оберуть, є ймовірність, і, мабуть, велика ймовірність, що він спробує обмежити інакомислення і централізувати владу ще сильніше. Проте з часом інтеграція Росії у світову економіку зменшить його можливості обмежувати свободи. Якщо ж він спробує придушити інакомислення, то виникне ризик сильних заворушень у Росії.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 17 листопада 2011 р., 11:23

InoPressa. Його називали "маленьким Адольфом"
Федеральне відомство з охорони конституції і далі перебуває нині під прицільним вогнем критики. Той факт, що трійці нацистів з організації "Націонал-соціалістичне підпілля" вдавалося безкарно діяти по всій Німеччині, скоюючи вбивства, свідчить про недбалість або навіть навмисну бездіяльність спецслужб.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 16 листопада 2011 р., 14:43

Die Welt. Україна: гроші лише в обмін на реформи
Україна стає все більш авторитарною. Підписання угоди про асоціацію з ЄС може бути зірвано через сумніви європейських столиць щодо надійності правової державності. Німеччина та Франція сильніше за всіх опираються швидкому зближенню з Україною. Прихильниками Києва виступають передусім Польща, Румунія та Угорщина зі Словаччиною.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 16 листопада 2011 р., 13:13

Огляд преси, 16 листопада. Звільнення Тимошенко через Раду провалилося: ПР не отримала команди, опозиція розгубилася
Завтра профільний комітет Європарламенту має визначити свою позицію щодо переговорів з Україною. Простіше кажучи, дадуть рекомендації - підписувати договір чи ні. Але поки що все йде до того, що українська влада, а може, й уся Україна, опиниться на політичному карантині. Депутати підтримали президентський законопроект 268 голосами.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 16 листопада 2011 р., 11:50

InoPressa. Путіна вшанували китайськими церемоніями із сумнівним присмаком
Китайським комуністам не можна дорікнути в браку почуття гумору: вражені врученням Нобелівської премії миру за 2010 рік дисиденту Лю Сяобо, вони присудили Премію миру імені Конфуція Володимиру Путіну, великому захиснику прав людини, пише західна преса. "Шкода, що Каддафі не дожив", - кепкують коментатори в Мережі.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 16 листопада 2011 р., 10:54




]]>
]]>
Субота, 19 листопада 2011 р.   Остання новина: 22:43
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2011