This version of the page http://www.sgs4business.com/ukr/home/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-18. The original page over time could change.
SL Global Service LLC: Головна
Спробуй безкоштовно >> Чому варто спробувати безкоштовно?

Про нас говорять


«Доступ до корпоративної пошти на мобільному телефоні дозволив нашим співробітникам стати більш оперативними у роботі з клієнтами, таким чином підвищивши якість і збільшивши продажі.»

Тетяна Кліх, Генеральний директор, Боніта Тур

«Послуга Exchange Hosting позбавила нас від величезних початкових інвестицій та дозволила зосередити зусилля на підтримці наших користувачів, а не поштової системи.»

Ігорь Дзюбенко, Керівник ІТ відділу, ТОВ «Ергопак»

«Надійність сервісу від Global Service говорить сама за себе: за час нашої співпраці не було жодного збою або перебою в обслуговуванні.»

Дмитро Iгольнiков, Директор IT департамента, ЗАТ СК Zenith

«Завдяки співпраці в компанією SGS ми отримали сучасне, надійне та гнучке рішення бізнес пошти та корпоративного порталу, і при цьому знизили ризики, пов'язані з безперервністю бізнес-процесів.»

Валерий Соколов, IT Директор, GeneraliGarant Страхування


Мінімальні витрати

Впровадження рішення не потребує капітальних витрат. Ви не купуєте обладнання та ліцензії, а оплачуєте послуги з операційних витрат. Окрім того, Ви отримуєте можливість гнучко регулювати свої витрати і платити лише за те, що Вам необхідно. І, нарешті, Ваші витрати прогнозовані. Вам більше не загрожують аварії, вихід обладнання з ладу, звільнення обслуговуючого персоналу та пов'язані з цим витрати. Усі ризики включені у вартість сервісу.

Мобільність

Мобільність, Мобільність і ще раз Мобільність! Отримуйте інформацію де б ви не знаходились, при наявності інтернет-з'єднання і працюйте із нею, використовуючи робочий комп'ютер, телефон, комунікатор або ноутбук. Наші сервіси дадуть Вам можливість працювати там, де Вам зручно, і тоді, коли це Вам зручно, і при цьому працювати по захищеному каналу зв'язку.

Повнота рішення

Будь-який з наших сервісів являє собою найкраще рішення в своєму класі за набором функціональності. Кожен з них розроблений з урахуванням побажань мільйонів користувачів по всьому світі і являє собою перевірене роками, стабільне програмне забезпечення від світових лідерів. Працездатність сервісів забезпечується надійною інфраструктурою і обладнанням нашого дата-центру, системами резервного копіювання даних і постійним моніторингом.

Легальність

Скориставшись нашими сервісами, Ви будете легально використовувати сучасне програмне забезпечення. Для користувачів послуг «Бізнес пошти» ми надаємо безкоштовну версію кращої програми для роботи з поштою бізнес-класу - Microsoft Outlook 2007!