This version of the page http://www.context-ua.com/ua/fishka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-18. The original page over time could change.
Коаліційна програма лояльності FISHKA за участю СК «Універсальна» - найкраща на страховому ринку України | Контекст Медиа Context Media
  • Українська
  • Русский
  • English

Коаліційна програма лояльності FISHKA за участю СК «Універсальна» - найкраща на страховому ринку України

28 вересня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців I Національного конкурса «Лідер в сфере автокредитування, автострахування та супутніх послуг – 2011» за версією журнала «Банкиръ».

СК «Універсальна» здобула перемогу в номінації «Найкраща програма лояльності для клієнтів».
Оцінювання проводилося на основі незалежної оцінки учасників Конкурсу та експертної точки зору соціологічних служб, рейтингових агентств, Асоціації українських банків та Ліги страхових організацій України. На церемонії нагородження лауреатів були присутні представники фінансових установ, міністерств, відомств, дипломатичних місій, діячі мистецтва та журналісти.

Одним з основних принципів ведення бізнесу СК «Універсальна» завжди була і є клієнтоорієнтованість. Компанія регулярно проводить дослідження серед своїх клієнтів на тему задоволеності рівнем клієнтського сервісу та врегулювання. СК «Універсальна» - перша компанія на страховому ринку України, яка запропонувала клієнтам можливості унікальної коаліційної програми лояльності FISHKA. Повноцінне партнерство СК «Універсальна» у коаліції дозволило зміцнити пропозиції та збільшити вигоди для покупців, які користуються послугами мережі АЗК «ОККО», СК «Універсальної», мережі ресторанів A la minute.

«Специфіка страхування передбачає, що клієнт, як правило, купує поліс з одного виду страхування раз на рік. Враховуючи цю особливість, ми запропонували нашим клієнтам програму лояльності, вигодами якої вони можуть користуватися постійно, здійснюючи покупки в інших магазинах, а не лише раз на рік при купівлі поліса. Так, за нашою програмою лояльності, укладаючи договір страхування, клієнт заповнює анкету та отримує бонусні бали на картку постійного клієнта FISHKA. Крім того, бали нараховуються кожного разу при покупці пального або товарів чи послуг на заправних комплексах ОККО чи в мережі ресторанів А la minute. Бали можна обміняти на різноманітні призи та винагороди», - розповіла директор Департаменту маркетингу Віра Родіонова

«Ми дякуємо за гідну оцінку нашої роботи і будемо прагнути, щоб наші клієнти отримали ще більші переваг з програмою лояльності FISHKA», - додала директор Департаменту.


Страхова компанія «Універсальна» за ключовими показниками входить в десятку лідерів страхового ринку України. Компанія пропонує послуги у 37 видах страхування.

За результатами першого півріччя 2011 року страхова компанія «Універсальна» отримала премій в розмірі 113 877  тис. грн., здійснила 34 362 тис. грн. страхових виплат.