This version of the page http://kum.sumno.com/friends/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-17. The original page over time could change.
Друзі - Комісія Української Моралі (kum)

Публікації друзів

     
 
3 листопада 19:15Ольга-Марія Сторунська
категорії: візуалка, новина

Трохи буддійського Тибету посеред Києва

Зазирнути за лаштунки дивовижного світу Країни Снігів запрошують «Дні буддійської культури в Україні». Вони відбудуться з 8 по 27 листопада в Києві. В програмі – виставки, майстер-класи, кіно й лекції. Кожен, хто відкритий світові, матиме можливість доторкнутись до живої багатовікової традиції, помандрувати далекими країнами, відкрити знання, яке робить людей на Сході щасливішими.

4 нові коментарі  читати
 
1 листопада 16:25Ольга-Марія Сторунська
категорії: візуалка, новина

Contemporary ART України, Європи та Японії відзавтра в столичному Арсеналі

З 2 по 13 листопада в Мистецькому Арсеналі відбудеться Шостий форум сучасного мистецтва ART KYIV contemporary. Експонати представлять 30 галерей сучасного мистецтва з України, Росії, Німеччини, Франції та Швейцарії. Вперше в Україні буде представлено унікальну ретроспективну виставку шести японських художників, що складають THE GROUP 1965.

коментувати  читати
 
11 жовтня 09:21Ольга-Марія Сторунська
категорії: новина

Найкращі вихідні цього року

15-16 жовтня в Бахчисараї відбудеться Міжнародний фестиваль «Східні Ворота. АртПоле-Крим» — це фестиваль-екскурсія по місту-саду, яка передбачає споглядання мечетей, старовинних цвинтарів та фонтанів, відвідання Ханського палацу та середньовічного університету Зинджирли медресе, традиційних кримсько-татарських кав’ярень, чайних та чебуречних, а також цікаву й насичену музичну програму, яка відбудеться на великій сцені біля Східних воріт печерного міста Чуфут-Кале. 

1 новий коментар  читати
 
4 серпня 17:27Ольга-Марія Сторунська
категорії: музика, новина

Скоро осінь — отже, скоро «Джаз Коктебель»

З 15 по 18 вересня 2011 року в Коктебелі відбуватиметься традиційний фестиваль, один із найулюбленіших — «Джаз Коктебель».

Цього року «Джаз Коктебель» має 3 сцени біля самого моря. Організатори обіцяють «десятки концертів як визнаних зірок, так і молодих і в хорошому сенсі «диких» колективів».

1 новий коментар  читати
 
5 квiтня 17:54Ольга-Марія Сторунська
категорії: музика, новина

Брегович: весілля, похорони і весна

20 квітня на сцені столичного палацу «Україна» відбудеться концерт сербського музиканта і композитора Горана Бреговича і його «Весільно-похоронного бенду». Перед цим, 19 квітня, прекрасні балканці завітають до Одеси.

коментувати  читати
 
27 березня 01:56Ольга-Марія Сторунська
категорії: кіно, кінорецензія

«Прибулець Павло» - нормальніший за землян

Ті, хто з нетерпінням очікував на нову роботу Саймона Пеггі і Ніка Фроста, нарешті отримали бажане. І, за відгуками, дует сценаристів і головних героїв за сумісництвом їх не розчарував. Одначе, після перегляду кристалізувалося питання: може, насправді його створили прибульці?..

1 новий коментар  читати
 
21 березня 22:57Ольга-Марія Сторунська
категорії: кіно, фото

Прибулець Павло

 
коментувати  читати
Сторінки: 10123...8910
    Ctrl →