This version of the page http://txt.newsru.ua/rest/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-16. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Культура ]]>
]]> Культура
// Культура // Середа, 16 листопада 2011 р.
пошук
РУС   УКР
ВСІ НОВИНИ
УКРАЇНА
СВІТ
ЕКОНОМІКА
СПОРТ
КУЛЬТУРА
АВТО
ПРЕСА
ЄВРОПА
АРХІВ
ПОШУК
RSS

Прийомного сина гітариста Pink Floyd випустили з в'язниці
Засудженого на 16 місяців тюремного ув'язнення за спаплюження державного прапора прийомного сина лідера і провідного гітариста групи Pink Floyd Девіда Гілмора - Чарлі Гілмора - випущено з в'язниці Wayland у селі Грістон в англійському графстві Норфолк. У цьому виправному закладі він провів чотири місяці.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 09:35

Вдова Курта Кобейна знову влаштувала стриптиз
47-річна співачка Кортні Лав стала відомою завдяки покійному чоловікові - солістові групи Nirvana Курту Кобейну, а також через свою безсоромну поведінку. Днями вона підтвердила, що може скласти гідну конкуренцію Леді Гага, влаштувавши публічний стриптиз. Під час концерту в Сан-Паулу (Бразилія) співачка продемонструвала публіці голі груди.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 07:28

Ситуація з гонораром уладнана, і Девід Суше повертається до зйомок у "Пуаро"
Британський актор театру і кіно Девід Суше, якого вподобали глядачі всього світу як виконавця головної ролі в серіалі "Пуаро" за творами Агати Крісті, зніметься в останніх п'яти серіях детективної екранізації про відомого бельгійського детектива. Раніше Суше відмовився від продовження зйомок в серіалі через розбіжності з приводу гонорару.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 15 листопада 2011 р., 22:44

Редкліфф зізнався, що спочатку в Гаррі Поттера була алергія на окуляри
Виконавець головної ролі у фільмах про Гаррі Поттера Деніел Редкліфф зізнався таблоїду The Sun, що в нього була алергія на першу пару окулярів Поттера. "У мене було два кола з плям і прищів навколо очей, і тільки через тиждень ми зрозуміли, що це через окуляри", — сказав актор у розмові з Джоан Роулінг, поміщеній на диск, продаж якого почався у п'ятницю.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 15 листопада 2011 р., 16:59

У Москві помер відомий актор Лев Борисов, йому було 78
У Москві на 78-му році життя помер народний артист Росії Лев Борисов. Про це повідомляє Союз кінематографістів РФ. Лев Борисов, молодший брат відомого актора Олега Борисова, працював у театрі й кіно. Знявся у фільмах "Висота", "Балада про солдата", "Доля людини", а також у телесеріалах "12 стільців", "Бандитський Петербург", "Майстер і Маргарита" тощо.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 15 листопада 2011 р., 10:15

Папуга став зіркою YouTube: птах виконав свій "кавер" на Ані Лорак
В Інтернеті з'явився відеоролик, на якому папуга співає пісню Ані Лорак "Розкажи". На відеоролику, який менш ніж за тиждень набрав 100 тисяч переглядів на YouTube, папуга спочатку просто розмовляє. Коли як тло з’являється пісня, папуга починає підспівувати, а у кінці запису він перекладає слова пісні "Розкажи" російською мовою.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14 листопада 2011 р., 14:05

Морган Фрімен отримає "Золотий глобус" за внесок у світовий кінематограф
Голлівудська асоціація іноземної преси, яка вручає "Золоті глобуси", відзначить заслуги Моргана Фрімена спеціальною премією імені Сесіла де Мілля, що вручається за внесок у розвиток світового кінематографу. Урочиста церемонія вручення нагород Голлівудської асоціації іноземної преси відбудеться 15 січня 2012 року.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14 листопада 2011 р., 13:43

У США злодії спаплюжили могилу президента Авраама Лінкольна
Мисливці за кольоровим металом осквернили могилу Авраама Лінкольна, одного з найулюбленіших і найшанованіших американцями президентів. Невідомі зловмисники відірвали мідну шаблю в однієї зі статуй, які прикрашають меморіал 16-го президента США, розташований на кладовищі Оук-Рідж у Спрінгфілді, штат Іллінойс.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 14 листопада 2011 р., 09:00

Група Black Sabbath оголосили про возз'єднання в оригінальному складі
Учасники оригінального складу рок-групи Black Sabbath оголосили про возз'єднання, повідомляється на офіційному сайті групи. На прес-конференції в легендарному лос-анджелеському клубі Wisky a Go Go Оззі Озборн, Тоні Айомі, Гізер Батлер та Білл Уорд розповіли про початок роботи над новим альбомом Black Sabbath і про світове турне групи.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 12 листопада 2011 р., 16:18

Найрозумнішою блондинкою України стала співачка Світлана Лобода
Співачка Світлана Лобода тепер має власний шматок золота. Новоспечена матуся виграла його в одному з телешоу. Колишня солістка гурту "ВІА Гра" отримала звання найрозумнішої блондинки України. Світлана і сама була шокована успіхом. Окрім неї, за золото боролися й інші відомі білявки. Вони мали відповідати на цілком серйозні запитання.
фото версія для друку зберегти як файл отправить 11 листопада 2011 р., 20:17




]]>
]]>
Середа, 16 листопада 2011 р.   Остання новина: 11:29
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
© NEWSru.ua 2011