This version of the page http://ema.mtv.ua/host (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-16. The original page over time could change.
MTV EMA 2011 :: 06.11.2011 :: Белфаст

відео

  • Сейчас в эфире Клип 1 из 5

    Selena Behind the Scenes: Part 2

  • Behind the Scenes: Selena’s Clothing (and Personality!) Changes

  • It's S-E-L-E-N-A to the Gomez!

  • It's Selena Vs. … Selena!

  • Selena Dishes on Her EMA Host Gig

Selena Gomez

У свої 19 років вона вже стала зіркою телебачення та кіно, а також співачкою з двома золотими альбомами та трьома піснями на першій сходинці на Billboard Club Play #1. І сьогодні Selena Gomez береться за роль ведучої церемонії EMA! "Я така рада бути ведучою церемонії MTV EMA 2011 року--це моя мрія, і вона збулася!" каже вона. "Це така величезна подія, яка завжди вшановує найбільших зірок музики у всьому світі, тому для мене це велика честь - бути Ем-Сі на концерті у цьому році."

До того ж, ви її побачите не лише в прямому ефірі: у цей великий вечір 6 листопада Selena передасть вам свій настрій з EMA онлайн тут на mtvema.com, з твітами, закулісними розмовами і коментарями про шоу. На щастя, нам добре відомо, що вона вміє багато різних завдань виконувати одночасно!

Звертайся до mtvema.com під час концертного вечора, щоб побачити Selena у розпалі подій, як ведучу EMA, і побачити, які сюрпризи вона підготувала для шанувальників!

Посилання по темі

Selena Gomez

Офіційний сайт

Номінанти

Перегляньте кожну категорію, щоб дізнатись хто переміг у MTV EMA 2011.