This version of the page http://qg.kiev.ua/news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-14. The original page over time could change.
Квадраджесіма - Новини

Новини

. Конкурс рекламы. Реклама в интернет Виды интернет рекламы. ; BRIDGESTONE DH T840. ; остекление балконов, алюминиевые конструкции.

9 березня

Вітаємо наших любих жінок зі святом весни і надсилаємо наші найкращі побажання! Кохання Вам, доброго настрою, здоров”я та усмішок! От тільки з самою весною невеличка проблема:-) Закладена перша цеглина дебютного альбому - повністю завершено роботу над піснею КЛУБ! Як і обіцяли даємо фрагмент пісні в ЗВУКАХ З БАЗИ. Listen to it! На черзі запис інструментальних партій до треків ZERO та ПОЗИТИВНІ РУХИ, а також доведення до ладу Людина-Всесвіт, Азбука Морзе, COSMOPOLITion. Паралельно триває робота на базі, бо наприкінці березня – початку квітня хочемо зустрітися з вами у клубі та запропонувати пару сюрпризів.

7 лютого

Чергові новини зі студії! Записано трек КЛУБ і тепер триває етап ефектів, обробок та звукорежисерських рішень. Якість впирає і щоб ви не нервували, обіцяємо найближчими днями потішити вас mp3-фрагментом чогось із записаного. -) На черзі запис пісні АЗБУКА МОРЗЕ.

25 грудня

Вітаємо усіх католиків з Різдвом Христовим! Бажаємо вам та вашим родинам здоров`я, щастя, добра, злагоди та віри в краще! Цього року робити це поздоровлення нам особливо приємно, тому що тепер в нас є багато друзів та прихильників у Польщі і сподіваємось у Новому 2005 році їх стане ще більше. Веселих Різдвяних свят!

5 грудня

Ху-у-у-х! Хоум, світ хоум... Завершено революційно-помаранчевий в усіх сенсах тур Квадри Польщею, і накрутивши більше трьох з половиною тисячі кілометрів, команда знову на рідній землі. Що це був за тур? Це був тур приємних знайомств, теплих зустріч, несподіваних видкриттів та шаленої підтримки. Підтримки України, Українського Народу та Народного Президента. Під час перебування у Польщі було влаштовано ще один незапланований заздалегідь клубний концерт, тож повна хронологія подій виглядала наступним чином: 27 листопада – Варшава (велика сцена, акція “Київ-Варшава – Спільна Справа”), 30 листопада – Гдиня (клуб “Ucho”), 1 грудня – Варшава (клуб “Punkt”), 2 грудня – Гданськ (клуб “Mechanik”). Перш за все, поляки вразили. Чим? Реакцією. Увага, інтерес, щирі оплески, овації, скандування “УК-РА-Ї-НА”, “ЩЕ РАЗ!” і авжеж “Ю-ЩЕН-КО!”. Всі концерти відбулися за дуже теплою атмосферою. Найбільш нестандартним виявився концерт у клубі “Ucho”, де у гітари наприкінці виступу два рази рвалися різні струни і тоді почалася танцювальна барабанна-процесорно-басова імпровізація, до якої долучилась потім гітара і вийшов 20-хвилинний танцювальний сет. А під час виконання “наказано жити” гітарист Алекс узяв один барабан у Сашка і сталася 2-барабанна+бас атака, якою і було завершено виступ. Клуб “Punkt” був повністю забитий людьми у помаранчевому, клуб “Mechanik” окрім дуже теплого прийому запам`ятався тим, що знаходиться у студентському містечку,і також не було де яблоку впасти, тож отримати овації та respect там було особливо приємно. Особливу подяку хочемо висловити товариству українців у Польщі, завдяки якому нам вдалося відіграти таких два суперових концерти у Варшаві. Нам дуже сподобалося працювати з вами! Нашим друзям з Гдині окремий сенкс. Ми любимо вас! За день-два ми викладемо лінки на статті у польских виданнях про наші виступи. А тепер час бігти на Майдан, де близько 20-00 буде мати виступ QG. Па/

28 november

Privit z Warshavy! (Odrazu vybachemos za angliyski bukvy – v goteli nemae Cyrillic bukv na komputeri). 27 lystopada QG vystupyla u Warshsavi na kontserti-mityngu „Kyiv-Warshava – SPIL`NA SPRAVA” na pidtrymku vyboru narodu - presydenta VICTORA YUSCHENKO. Zaproshennya my otrymaly za kil`ka dniv do kontsertu, a vsi dokumenty zrobyly za 1(!!!) den`. Tse stalo mozhlyvo zavdyaki pidtrymtsi pratsivnykiv Polskogo instytutu, OVIR, podatkovoi Vatutinskogo raionu mista Kyeva. OSOBLYVO vrazyla pidtrymka podatkovtsiv ta pratsivnykiv OVIR, yaki doklaly maximum zusyl` koly vznaly scho my idemo vystupaty na pidrymku Yuschenko ta demokratii v Ukraini. „My sami vsi golosuvaly za Yuschenko” – kazaly vony, „Za dobru spravu idete hloptsi!”. Te same vidbuvalosya na kordoni ta na mynytsi. MYTNYTSIA TA PRYKORDONNYKY – ZA YUSCHENKO! Kotsert u Warshavi proishov duzhe dobre. Nas zustriv pomarahchovyi natovp, bulo take vrazhennya scho Maidan Nezalezhnosti des tut poruch. Okrim Kvadry tut buly Taras Chubai ta gurt OT VINTA. Vystupaly bagato gurtiv z Polschi, poetiv, politychnyh diyachiv. Vrazhennya – SUPER! NAS BAGATO I NAS NE ZDOLATY! Dali my idemo do Gdanska ta Gdyni (tse bilya Sopota)- dyv. Afishu. Hochetsya dodomu J Nezabarom budut` novyny znov. P.S. Ti hto na maidani – TRYMAITES! MY Z VAMY!

20 жовтня

Напередодні виступу ми зібрались з силами:) і оновили деякі розділи. Наприклад, у Квадра/Фото ви знайдете нові фотки КвДж з клубного виступу разом із "Грузовиками", фестивалей у Євпаторіі, Одесі та ювілею гурту "Воскресенье" на Контрактовій пл. Також відлагоджен розділ "Музика", де чекають на вас наші пісні! Ще є невеличке прохання до всіх адміністраторів, зацікавлених сайтом QG. Наша остаточна адреса www.qg.kiev.ua (www.quadragesima.kiev.ua не працює!) Чому? Скільки можна? kwadrojessimo.kiyv.Yэй:) P.S. Всім рекоменДУЮ кращій журнал сьогодення "Поза"!

13 жовтня

Продовжуючи добру традицію виступів з найцікавішими українськими гуртами, 22-го жовтня Квадра святкуватиме шестиріччя творчого життя. Цього разу з нами гратиме Дніпропетровський гурт "Тайн:ши". Ми почули цей гурт на фестивалі "Рейвах" у Євпаторії і хлопці вразили нас якісним виконанням музики, тепер вони гратимуть для вас. Отже - ВСІ на СВЯТО!

3 вересня

Нарешті осінь! Всім вітання і вибачення за відсутність останній місяць "в сеті". Якщо цікаво, ознайомтесь з подіями яки відбулися з КвДж за цей час. Наприкінці липня приймали участь на фесті "рейвах" в м.Евпаторія. Про це багато розповідалось іншими гуртами, тому від себе додамо тільки, що це велике розчарування літа... Далі було веселіше. Виступ у Киеві в клубі "Ескалібур" разом з гуртом "Злий як пес"! Нас особливо порадував МС клубу, яки під час виконання пісень вигукував якісь свої "речёвкі", намагаючись підняти інертних дядьків і тьоток. Та ладно, сидіть вже! А через тиждень, відбувся (цитуемо Антона) концерт року! КвадраГруз inc. Період спільних репетицій і сам виступ залишили незабутні враження. Чого варта спільна пісня "Vi hot'!",яку ви вимагали на біс 10 хвилин. Дякуємо вам. Ну і крапку літніх виступів поставили в Одесі на фестивалі "Пікейные жилеты 14", де виступали на другий день. Завдяки розумной організації фесту (що значить досвід!) у Київ QG приїхали задоволеними. Ну а зараз невеличкий відпочинок і до справи. Якої? Альбом! Тому і не відомо яка пісня війде до збірки, що робить АНМ під керівництвом Шума:) P.S. Познайомились з великою кількістю народу.

10 червня

Согодні вранці віддали пісню "урбанаджангла" на збірку фестивалю "Рок екзистенція", яка видається до Дня молоді кількістю біля 20000 і буде розповсюджуватись 27-го у центрі Київа "бездвоздмездно" тобто нашару. Нам невідомо хто ще на диску, але сміливо покладаємось на досвідчений "Арт Велес". Отже, спішіть на свято! Також має вийти збірка "Червона пігулка", де буде наша пісня, яка не знаємо, бо про збірку дізнались з інтернету:) Продовжуючи тему рок-альтернативних платівок пригадується "Антіфрукт", що продається лише через і-net (мабуть "урбанаджангла") . А у нещодавно з'явившомуся номері, автор статті про "х3м'юзік" обіцяє збірку "х3мізм-2". Фестиваль був дійсно кльовим і збірка обіцяє бути! (я казав про "урбанаджанглу"?). Ну ось і все на сьогодні. Зустрінемось 26-го. Peace/

2 червня

LONG LIVE ENTER!

1 червня

у кав`ярні "Квартира Бабуін" відбулося приємне святкування дійсно приємної події. Музичному Телеканалу ENTER - 3 роки! На честь цієї події було презентовано новий логотип телеканалу та новий сайт. 3 роки існування у візуальному просторі країни музичного каналу, профіль якого викликає такі слова як прогресивність, смак, інтелектуальність, свіжість, альтернативність, рух. Тому особливо приємно що у Квадри з Ентером склалися дуже теплі стосунки, які називаються словом дружба:-) Обидва наші відео "живуть" в ефірі і несуть добру звістку нашим фанам в регіонах, що ми відчуваємо під час подорожей країною. Вражає і захоплює. А самому Ентеру можна тільки побажати long live, що в перекладі на квадрамову означає "наказно жити", і щоб зростало і більшало покоління у стилі "Ентер". Все решта наша буде. Окрім КвДж, поздоровляли і ковбасили Моторрола, И Друг Мой Грузовик, Борщ та інш. Усе було весело, драйвово та відверто. Enter/ P.S. Сьогодні 3 червня у клубі "Барви" відбудеться концерт гурту рекєтіров-гангстєров "Гуцул Каліпсо". Це дуже треба подивитися та послухати.

23 травня.

Фестиваль "ІНШИЙ ВИМІР" 2004 /враженняpostfactum/ Декілька місяців тому молоді люди з Луцька, перебуваючи у Києві, купили піратський диск Квадри на ринку Петрівка. Так було покладено початок підготовки до фесту "ІНШИЙ ВИМІР" за участю КвДж у якості хедлайнера, а ми взнали, що дехто наріза на сіді наші демки і продає їх, що в принципі є фактом приємним:-) Луцьк перевершив усі наші сподівання. Місто, люди, атмосфера, фест - повний rulez. Окрему подяку і захоплення хочеться висловити нашим новим друзям з оргкомітету фестивалю та Луцького радіо, на якому ми виходили у прямий ефір в день приїзду. Їх енергія, завзяття та бажання зробити щось нове та прогресивне відверто вразили у саме серце. Вони виклалися на всі 150% і в них все вийшло. Thanx, друзі. Дуже приємно бачити такі фести, тим більш коли відбуваються вони не тільки у Києві. І авжеж фани, girls&boys з Волині, ви були неперевершені. Слем, танці та галас не припинялися весь конкурсний етап, де було 80% команд у стилі Korn, Linkin Park, Guano Apes і т.д., а коли вийшла QG у вас видкрилося друге дихання:-) Більш детально про фест ще напишуть, а наше головне резюме таке - наступного разу треба їхати в Луцьк тільки з великою кількістю дисків та касет з альбомом Квадри. Його там чекають.

20 травня, 18:55

Пакуються чумадани, в поїзді планується весела компанія за участю деяких V.I&I.P.(не тільки important але й interesting persons) зі складу жюрі, інтернет-прогноз каже "21 травня в Луцьку - сонячно, +18". Шо ще треба? :-) Луцьк і вся Волинь - всі на фест "ІНШИЙ ВИМІР"!!!

16 травня (2 година ночі)

Ye-e-e-a-a-h-h! Вітаємо Руслану та всю Україну з першої перемогою української музики в світових масштабах! Україна, вперед! Сьогодні ми маємо право на патріотичний пафос!

15 травня

Zets right, приємні новини з полів живого качу ви бачите в розділі "Афіша". Два особливих і дуже приємних концертів. Перший, з командою Димна Суміш, яку ми любимо та поважаємо і яку ви повинні бачити та чути частіше, а другий - у м. Луцьк, в якому ми будемо виступати вперше, та ще й на новому прогресивному фесті і тому це особливо зворушливо для нас. Тому, луччани та луччанки, let`s get ready for the mosh, будемо вибухати! А для тих хто не знає, на карті сучасної української альтернативи місто Луцьк вже відзначено луччанином Сашком Положинським.

6 травня

На FaDiez з`явилася стаття-огляд фестивалю Х3МІЗМ. А тута можна глянути деякі фото з квітневої московської гастролі. ду іт.

5 травня

Наразі відбувається підготовка до травнево-червневих концертів та йде обробка матеріалу "Людини - Всесвіт" записаного під час першої сесії у студії Олега Шевченко "Білого", людини, що відповідає за саунд "ВВ" як концертний так і студійний. А тепер трошки про технології, думаємо вам буде цікаво. Першу сесію було вирішено використати для пристрілки та для вивчення можливостей студії щодо запису альбому. Об`єктом пристрілки став "Всесвіт". Концепція яку ми прийняли для запису цього альбому полягає в зведенні до мінімуму використання електронних лупів та синтетики і в досягненні потрібного результату шляхом запису та обробки різних живо-барабанних лупів та гітар, та накладанні їх одне на інше. Отож було зроблено спроби щодо використання різних типів робочих барабанів та обробок звуку на них на протязі однієї пісні. Так на "Всесвіті" було використано три типи робочого барабану та бас-гітара з декількома ефектами. Результат тішить і надає впевненності. Добрий початок справи покладено. Тепер попереду запис гітари та вокалу.

21 квітня

Всім привіт. Спочатку про Москов грув. Три дні, що ми провели там, були багаті на приємні враження. Поперше хочемо сказати слова подяки людям, які усей цей час були з нами. Обидва концерта пройшли досить успішно, хоча у "Льотчик" прийшло значно більше народу, що не змогло не відобразитись на виступі у цьому, з усіх точок зору позитивному клубі. Завдяки моральній підтримці з боку організатора концерту Ірини Сєдовой та технічній допомозі збоку dj Жені Лурьє і його джаз-проекту "Клінтон" ми змогли видати той драйв, який люди звикли отримувати на наших виступах. Всі залишились задоволеними, а Квадра вийшла на новий щабель міжнародних відносин, про який невдовзі ми розповімо докладніше. Відразу після приїзду в Київ, або кажучи словами нашого директора БОріса Гінжука "на юга", Квадра почала готуватись до запису на студії Олега "Білого" Шевченка. Після довгих дебатів, які не скінчались ще після поїзду, прийшли до висновку що, найкращим подарунком Вам, стане пісня "Людина-Всесвіт". І вчора бажаний час настав. Було записано ритм-секцію (барабани-бас) пісні. Є всі підстави вважати, що це буде перша, дійсно професійна робота QG. Мрії здійснюються! А останні новини для так званих "жайворонків". Сьогодні, в передачі "Підйом" ви зможете побачити і почути КуГе в прямому єфірі. Отже прокидайтесь приблизно о 6:30 ранку і спостерігайте за інтервью і виступом. А для кого ця новина йде постфактум, заходьте сюди і насолоджуйтесь фото Квадри з х3м'юзік 2004.

12 квітня

14 квітня, четвер о 19-00,

на РАДІО РОКС ви зможете почути передачу про QG. Передача буде повторюватися у суботу, здається о 13-00. А випуск у четвер ми не зможемо прослухати, бо сьогодні о 22-00 з чумаданами вирушаємо на променад до Москоу, де влаштуємо кілька приємних groove-вечорів для наших друзів та прихільників там. Хочеться сказати кілька приємних слів на адресу X3МІЗМу-2004. Фест відбувся і найприємніше було бачити багато якісних(м"ясних) і цікавих команд, особливо з регіонів. Це приємно і означає що все йде харашо. Висловлюємо окрему подяку організаторам та звукоcreatoram. А головна подяка вам, dear friends and fans! Дддужже непоганий був слем, знання текстів було продемонстровано на належному рівні. Cool. Це суттєво додасть нам настрою у створенні нових треків над якими ми зараз працюємо. А ви тим часом готуйтеся до вступу у QG-клуб(на кшталт фан-клубу), правила якого будуть розтлумачені тут най

СВАДЕБНЫЕ ПЛАТЬЯ ; Люстры необходимы для имиджа вашей квартиры. Стильная люстра ждет вас в DecoShop. Успейте