This version of the page http://palm.newsru.ua/world/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-14. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Світ NEWSru.ua // Світ // Понеділок, 14 листопада 2011 р.
РУС   УКР
"Роскосмос": міжпланетна станція "Фобос-Ґрунт" може впасти на Землю
"Роскосмос" поки що не вважає втраченою міжпланетну станцію "Фобос-Ґрунт", але визнає, що є вірогідність її падіння в перших числах січня. Таку заяву зробив у понеділок, 14 листопада, глава відомства Володимир Поповкін. Прогноз показав, що він ("Фобос-Ґрунт") літатиме до січня включно.
11:47

Чергові слухання у справі Брейвіка відбудуться у відкритому режимі в Осло
Чергові слухання щодо продовження попереднього утримання Андерса Брейвіка, якого звинувачують у скоєнні подвійного теракту 22 липня, відбудуться сьогодні в Окружному суді в Осло у відкритому режимі. Раніше місцева поліція запропонувала, щоб доступ на засідання було надано тільки акредитованим журналістам і тим, кого трагедія торкнулася безпосередньо.
10:51

Ратко Младич "підозріло швидко" схуд на 27 кг, заявляє його син
Обвинувачений у військових злочинах колишній командувач армії боснійських сербів Ратко Младич "підозріло швидко" схуд на 27 кілограмів за два місяці, повідомив син генерала Дарко Младич. Ратко Младич перебуває у в'язниці Міжнародного трибуналу з колишньої Югославії (МТКЮ) в Гаазі за звинуваченням у геноциді, злочинах проти людства, порушенні законів і звичаїв ведення війни.
09:20

Американська поліція закрила табір антикапіталістів у Портленді
Американська поліція увійшла в табір супротивників сучасної капіталістичної системи в центрі столиці штату Орегон Портленда, повідомляється про арешт близько 15 демонстрантів. Прихильники антикапіталістичного руху встановлюють наметові табори в центрі багатьох міст США та Європи, з-поміж них у Лондоні та Нью-Йорку.
09:20

У Китаї в офісному центрі пролунав вибух, загинуло 7 людей
Щонайменше семеро людей загинуло і 31 особа отримала поранення в результаті вибуху, що стався в понеділок вранці в китайському місті Сіань, столиці провінції Шеньсі. Вибух стався близько 7.30 ранку (1.30 за Києвом) у Цзятанському міжнародному особняку, комерційній будівлі в районі Гаосін, заявив представник міського бюро із запобігання пожежам.
08:58

В Італії призначили нового прем'єра. Він обіцяє подолати кризу
Президент Італії Джорджо Наполітано призначив у неділю ввечері відомого економіста, екс-голову Антимонопольного комітету ЄС Маріо Монті новим прем'єр-міністром країни, сказано в заяві президентського палацу. Таке рішення очільник держави ухвалив, провівши консультації з представниками всіх парламентських партій, груп і об'єднань, головами обох палат національного парламенту.
08:35

ЗМІ: Ізраїль може атакувати Іран без дозволу США
Ізраїль утаємничує від США свої плани можливої атаки на ядерні об'єкти Ірану. Країна відмовилася дати гарантії президенту Бараку Обамі, що попередить заздалегідь Вашингтон про удар по іранській ядерній інфраструктурі. Обама отримав відмову, коли минулого жовтня зажадав від Ізраїлю надання конфіденційних гарантій.
08:05

Тепер сексуального партнера можна обрати за аналізом ДНК
Швейцарська компанія GenePartner розробила методику добору статевого партнера за аналізом ДНК. Суть тесту полягає в тому, що пара замовляє набір для взяття спеціальних проб. Зразки потім відправляють в компанію, яка, провівши дослідження, надсилає партнерам результати тесту.
07:45

Телескоп Hubble зафіксував палахкотливий диск навколо чорної діри.ВІДЕО
Міжнародна команда науковців-астрономів застосувала незвичайну техніку огляду космічного простору. Тим самим фахівці змусили телескоп Hubble побачити охоплене яскравим світлом дископодібне скупчення матерії, яка засмоктується чорною дірою в центрі однієї з галактик.
07:28

Біля Чилі і Перу знайшли прозорих восьминогів і кальмарів
Вчені виявили в океані два раніше невідомих види головоногих - восьминога і кальмара - здатних ставати прозорими на вигляд. Для приманювання жертв вони світяться в темряві, або ж непомітно підкрадаються до здобичі.
13 листопада 2011 р., 20:40


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2011
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове