This version of the page http://palm.newsru.ua/ukraine/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-14. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Україна NEWSru.ua // Україна // Понеділок, 14 листопада 2011 р.
РУС   УКР
"Чорнобильці" погрожують почати голодування в Донецьку, якщо не виконають їхніх вимог
Донецькі "чорнобильці" мають намір у вівторок розпочати безстрокове голодування. "Нас попросив губернатор у понеділок голодування не оголошувати, саме тому ми очікуємо рішення з нашого питання, що ухвалено і яке рішення буде ухвалено", - повідомив голова обласної донецької громадської організації "Чорнобиль-Єдність" Микола Гончаров.
14:23

Учасники Помаранчевої революції збирають новий Майдан на "День свободи"
Коаліція учасників Помаранчевої революції (КУПР) оголосила про проведення "Дня Свободи" 22 листопада, повідомляє прес-служба організації. Як повідомив перший заступник Голови правління Коаліції Петро Михайленко, організація провела консультації з багатьма громадськими організаціями щодо спільних дій з відзначення знаменної дати.
13:44

У Києві близько 70 людей протестували проти ухвалення Трудового кодексу
Близько 70 людей біля будівлі комітетів Верховної Ради на вулиці Грушевського в Києві в понеділок протестували проти ухвалення Трудового кодексу України. Учасники акції тримали плакати: "Новий Трудовий кодекс - крок у рабство", "Незалежні профспілки проти рабської праці".
13:42

Депутати 15 листопада найперше розглянуть закон про декриміналізацію
Верховна Рада України у вівторок на ранковому пленарному засіданні першим питанням розгляне законопроект про декриміналізацію окремих статей Кримінального кодексу України. Більшість учасників погоджувальної ради підтримала цю пропозицію. До конкретних дій нардепів підштовхнули "бютівці", які наполягли на терміновому розгляді законопроекту.
13:38

Тимошенко вже десять днів не може встати з ліжка, але слідчих це не обходить. Вона відмовилася здати кров
Адвокат екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Сергій Власенко назвав зловживаннями проведення слідчих дій з Тимошенко в СІЗО. Він заявив, що не розуміє, навіщо потрібно було слідчим у четвер і п'ятницю проводити слідчі дії з Тимошенко, якщо вона не має змоги навіть встати з ліжка. "Я оцінюю це як зловживання тим становищем, в якому зараз перебуває Тимошенко", - заявив депутат.
13:17

Литвин визначиться, чи приєднуватися до Партії регіонів, лише після ухвалення закону про вибори
Народна партія вирішить, приєднуватися до Партії регіонів або ж іти на вибори самостійно лише після того, як буде схвалено новий закон про вибори. "Ми остаточно ще не знаємо, яким буде закон, правила гри, прохідний бар'єр. Тому після прийняття закону і буде... рішення. Те, що висуванці від нас будуть брати участь у виборах, - це однозначно".
12:41

Захист Тимошенко оскаржив постанову про порушення справи щодо держгарантій ЄЕСУ
Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко оскаржив постанову про порушення кримінальної справи щодо державних гарантій корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ). За словами Власенка, захист аргументує свою скаргу тим, що в матеріалах кримінальної справи немає даних, які свідчили б про вчинення Тимошенко якогось злочину.
12:19

У суді, куди подала скаргу Тимошенко, почалися чистки
До Вищої ради юстиції надійшло звернення голови Апеляційного суду Києва Антона Чернушенка щодо порушення норм законодавства суддями цього суду Валентиною Лясковською, Анатолієм Кузьміним і Олександром Журавлем під час розгляду питання про зміну запобіжного заходу Макаренку та Шепітьку у "газовій справі".
12:12

Україна може не боятися страшної епідемії грипу
У Мінздоров'ї очікують першої хвилі грипу вже наприкінці листопада - початку грудня. Поки що можна спостерігати сезонне зростання захворюваності вірусними інфекціями в зв'язку з похолоданням. Проте вже невдовзі в Україні вируватимуть аж три штами грипу, втім, вже знайомих українцям, а значить, не дуже небезпечних для тих, хто ними вже перехворів.
11:19

ЗМІ: Україна завершила переговори щодо асоціації з ЄС і відмовилась від перспективи членства
У Брюсселі відбувся завершальний раунд переговорів щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Сторони оголосили про розв'язання всіх питань, крім європейської перспективи України, проте і в цьому досягнуто компромісу. 21-й раунд переговорів щодо угоди про асоціацію був позаплановим. В ході попереднього раунду не досягнуто прогресу з жодного із суперечливих питань, і сторони взяли паузу в переговорах на невизначений термін.
10:54

Тимошенко не підписувалася під звинуваченнями на свою адресу
Юлія Тимошенко минулого тижня відмовилася підписувати протокол про висунення їй обвинувачень в організації приховування 165 млн доларів валютного виторгу ЄЕСУ та розкраданні бюджетних коштів, бо не згодна з ними. Власенко не став називати статті, за якими обвинувачується його підзахисна.
10:41

ЗМІ: місце нардепа можна буде купити за 20 млн доларів
Більшість українських політиків впевнені, що наступні вибори до Верховної Ради будуть змішаними, а тому вже щосили "підгрібають" мажоритарні округи. Цим займається і влада, і опозиція. Причому в обох таборах немає згоди з приводу "єдиних кандидатів". Ціна питання буде коливатися в межах 1-20 млн доларів.
10:10

Депутати в Раді борються за кращі місця: щоб журналістам не було видно і "ловився" дармовий Інтернет
Народні депутати борються за найкращі місця у Верховній Раді. Як пояснив член регламентного комітету ВР Володимир Каплієнко, врешті-решт їх розподіляють за принципом "хто сильніший". А всередині фракцій діє принцип "хто першим устав, того й капці". Якщо, наприклад, депутат не хоче сидіти за колоною - він просить про це керівництво фракції.
09:58

Судді заявляють про тиск з боку влади, а за свою незалежність хочуть зарплату в 120 тис грн
У Верховному суді представили результати моніторингу незалежності суддів, що проводився Центром суддівських досліджень. Згідно з отриманими даними, кожен п'ятий суддя стикався з тиском з боку виконавчої влади. При цьому лише десята частина опитаних суддів вважає, що користується довірою суспільства.
08:52

Віктор Балога лобіює повернення на літній час
Навесні Україну можуть знову перевести на літній час. Повернення до нього лобіює Міністерство надзвичайних ситуацій. "На моє особисте переконання, нам потрібно бути синхронними з Європою - Україна ж іде в Євросоюз, і якщо Європа переводить в березні стрілки, то і нам слід це зробити", - йдеться у зверненні глави відомства Віктора Балоги.
08:41

Під Радою відбудеться мітинг проти нового Трудового кодексу
Автономна спілка трудящих у понеділок має намір провести пікет перед Верховною Радою. Учасники акції виступатимуть проти внесення до порядку денного законопроекту Трудового кодексу у другому читанні. До ініціаторів пікету зголосилися долучитися представники низки профспілкових та громадських організацій.
08:25

Тягнибок розповів, як потрібно штурмувати Верховну Раду
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що "афганці" припустилися низки помилок при штурмі Верховної Ради. "Допустилися низки помилок. Треба знати, що з приміщення Верховної Ради є вісім виходів, тож треба було їх усі перекрити, послати туди перевірених людей. Та й штурмувати Раду треба було не тоді, коли там сидів сам Чечетов, а тоді, коли б усі депутати від різних фракцій були присутні".
07:42


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2011
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове