This version of the page http://palm.newsru.ua/press/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-14. The original page over time could change.
NEWSru.ua :: Преса NEWSru.ua // Преса // Понеділок, 14 листопада 2011 р.
РУС   УКР
Огляд преси, 14 листопада. Україна і ЄС поставили крапку в переговорах щодо Угоди про асоціацію
У ході 21-го раунду переговорів сторони узгодили всі невирішені питання, які залишалися. За рамки переговорів делегацій було винесено тільки одну проблему - вирок Тимошенко. Про те, що текст Угоди про асоціацію узгоджено, а текст договору про створення зони вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом практично готовий, заявив український прем'єр Микола Азаров.
12:16

InoPressa. Путін не поступається Берлусконі у самовпевненості й претендує на його довголіття
Путін-реформатор краще б підійшов сучасній Росії, але він і досі тримається самовдоволено, дошкульно критикує Захід і заглиблюється в деталі, надто в газовій сфері, пишуть ЗМІ, аналізуючи висловлювання прем'єра в дискусійному клубі "Валдай". "Обсипавши похвалами" Берлусконі, Путін обрав сумнівний політичний зразок.
11:09

Огляд преси, 11 листопада. Закон "про захист суспільної моралі" як інструмент тотальної цензури в Україні
Резонансний законопроект "про захист суспільної моралі", який Рада вже схвалила в першому читанні, відправили на доопрацювання. Так вирішили депутати, чиновники та представники громадських організацій за підсумками слухань у Верховній Раді. Законопроект зустріли в цілому прохолодно. Причина - суперечливі положення, які, на думку парламентарів, можуть відкинути Україну назад в демократичному розвитку.
11 листопада 2011 р., 12:25

Die Presse. Адвокат Юлії Тимошенко: "Це рівносильно тортурам"
За словами адвоката українського екс-прем'єра Юлії Тимошенко, стан здоров'я його підзахисної значно погіршився: вона не може самостійно пересуватися через біль у спині. У камері, де утримується опозиційний політик, лише 14 градусів тепла - і це надто холодно для одужання, вважає адвокат.
11 листопада 2011 р., 11:58

InoPressa. "Знак якості" СОТ приверне до Росії інвесторів і просуне реформи
Захід підбадьорює Росію, досі не впевнену, чи вигідно їй вступати до СОТ. Гендиректор СОТ каже, що цей крок підштовхне країну до модернізації і поліпшить умови для бізнесу. Росії довелося піти й на значні поступки. Проте останнє слово, як завжди, за Володимиром Путіним.
11 листопада 2011 р., 10:49

InoPressa. "Роскосмос" намагається врятувати космічний апарат "Фобос-Ґрунт"
Західна преса розповідає про збій на російській міжпланетній станції "Фобос-Ґрунт", яка не змогла покинути навколоземну орбіту для польоту на Марс, і викладає можливі сценарії подій. Експерти підкреслюють, що усувати проблеми треба терміново: цілком можливе падіння апарата на Землю.
10 листопада 2011 р., 12:43

Огляд преси, 10 листопада. Влада тисне на Верховний суд перед виборами його нового голови
Влада йде на новий рекорд - виявляються порушення суддівської присяги навіть не в одного судді Верховного суду (ВСУ), а в цілої групи суддів ВСУ, які входять до складу кримінальної палати. І в цій дискусії, ймовірно, немає особливого сенсу аналізувати юридичні деталі - у нашій країні, здається, давно вже перемагає не закон, а той, у кого є достатня сила для його трактування.
10 листопада 2011 р., 12:14

InoPressa. Входження до СОТ вплине навіть на політичну модель Росії
Тепер вже Росія напевно вступить до СОТ - з благословення Вашингтона і за посередництва Швейцарії в переговорах з Грузією. Про тиск на іноземних інвесторів в інтересах вітчизняних компаній, торговельні війни з сусідами і субсидування неефективних галузей Москві доведеться забути, але вона підтвердить свій намір зробити російську економіку відкритою.
10 листопада 2011 р., 10:49

Le Monde. Вадим Карасьов: "Стратегія влади в тому, щоб утриматися біля керма щонайменше десять років"
Потенціал України більший, ніж у Румунії, Болгарії та Греції, що входять в ЄС. У нас є справжня промисловість, на відміну від Греції. Ми могли б стати чудовим доповненням для ЄС. Я не кажу про вступ до ЄС, але про вкоріненість у Європі, - підкреслює політолог і один з лідерів партії "Єдиний центр" в інтерв'ю французькій газеті.
9 листопада 2011 р., 13:37

Огляд преси, 9 листопада. День мови в Україні: російська домінує майже усюди, а українська за 150 років може "померти"
Для тих, хто ревно захищає право російської мови стати в Україні другою офіційною, буде дуже корисним ознайомитися з даними аналітичного огляду "Становище української мови в Україні в 2011 році". Його сьогодні - з нагоди Дня української писемності та мови - презентує в Києві рух "Простір свободи", чиї волонтери за підтримки інтернет-видання "Тексти" працювали над дослідженням.
9 листопада 2011 р., 12:47


Початок • Архів • Пошук • RSS
NEWSru.com • NEWSru.co.il • В Москві • Інопреса
© NEWSru.ua 2011
Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове