This version of the page http://www.rivneinfo.com/blogeru-ogo.ua/dyug.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-12. The original page over time could change.
Юрій Дюг | Блоги OGO.ua
  • Головна
  • Про проект
  • Написати листа
27.01.2011 13:19
Юрій Дюг
Поділитися |
Ω Журналіст, керівник інтернет-проектів
Записи автора

Народився 29 квітня 1986 року в селі Браїлівка Новоушицького району Хмельницької області.

 


Громадянин України, безпартійний, не судимий.

 


Із 1992-го по 2003 роки навчався в Браїлівській ЗОШ, з 2000-го по 2003-й – у Новоушицькому технікумі механізації сільського господарства за спеціальністю „Механіка”. Із 2003-го по 2007 роки навчався у ПВНЗ „МЕГУ ім. акад. С. Дем’янчука за напрямком „Журналістика” , з 2007 року тут же продовжив навчання у магістратурі, де навчається і зараз.

 


З липня 2006 року є членом Незалежної медіапрофспілки, а з жовтня 2006-го головою молодіжної організації "Територія Молоді". З вересня 2008 року — член молодіжної громадської організації "Фундація регіональних ініціатив".

 


З 2005 року працював на посаді кореспондента відділу інформації, а у 2006-го був переведений на посаду відповідального секретаря газети Рівненської міської ради "Сім днів". З липня 2007-го по червень 2008 року працював кореспондентом обласної газети "Рівненська газета".

 


З 2008 по 2010 рр. працював редактором Рівненського інформаційного інтернет-порталу "ОГО.UA".

 

10.11.2011
Фетишизм української політики
Низький рівень смаків, культ речей у нас не тільки в культурі та побуті. Українська політика вже давно використовує волюнтаристський фетишизм як інструмент для піару. Тільки паркани, трибуни, намети, Межигір’я, "корочки" як червона шматина перед биком. Магнетизує погляд і розум, але ніхто не бачить, що гарцює на кориді. Тільки розвиток ситуації матиме трагічний відтінок. Чи готові?
09.11.2011
Українська історія Хеловіну
Дуже не люблю свята, скальковані з інших країн, і тим самим позбавлені змісту. Одним із них є нещодавній Хеловін. Не збивався його святкувати, аж тут запропонували провести тематичну вечірку. Написав для неї невелику сценку, яку сам потім зіграв. Тут пояснюю українське походження цього свята. Кому цікаво - читаємо.
04.11.2011
Неодружений популяризує материнство
У сьогоднішньому пості випереджу питання, які можуть виникнути під час нового фотовіршованого проекту "У матусі під серцем". Пояснити, чому холостяк зі стажем так активно долучився до популяризації батьківства та материнства.
31.10.2011
Досягнути неможливого
Не думайте, що я вирішив зробитися східним мудрецем. Просто вік змушує задуматись. А все про те ж… Як здійснити мрії і таке інше… Результат — не оригінальний. Ставити нереальні цілі, вірити в їх досяжність, і дуже багато і тяжко працювати.
27.09.2011
Євро-2012 та футбольні "пісі і каки"
Футбол — гра мільйонів, професійний футбол — забавка мільйонерів. "Євро-2012" стало забавкою мільйонерів за рахунок бюджету.
26.09.2011
Чому зло треба бити в морду
Мене не залишив байдужим блог Сергія Терентьєва. Але байдужість і бездіяльність — не менший гріх, ніж вбивство. Звичайно, жертовність і прощення має бути. Але після встановлення справедливості, покарання, та покаяння. Кожному має воздатись по заслугах. Тут і зараз.
21.09.2011
Арифметика Хомка
Сьогодні зранку настрій підняли працівники мера Рівного Володимира Хомка. На ранок вони зрозуміли, що для ухвалення рішення міськвиконкому про подорожчання проїзду в тролейбусах не вистачило голосів. Цікаво, що напередодні всі присутні були переконані, що рішення пройшло. Питання, хто правий: рахівники заднім числом чи добрий десяток пар очей та вух?
18.09.2011
Час правди. Чому українці вбили Гонгадзе?
Гірка правда — найнеприємніша річ. Її важко почути, важко осмислити. Краще дати волю емоціям, звинуватити того, хто її розповів. Ми всі українці так робимо. Або дозволяємо так робити іншим. Це ми винні в лицемірстві влади, це ми насамперед винні у смерті символа правдивості — Георгія Гонгадзе.
15.09.2011
Брак опозиційних мізків і харизми
Новий час вимагає нових лідерів. Тим паче у такі важкі для опозиції часи. Але чи готові опозиційні сили до ефективного спротиву владі? Чи є у неї на місцевому рівні розумні, талановиті і харизматичні лідери, яких народ визнає своїми лідерами. Це ми й проаналізуємо у сьогоднішньому блозі.
06.09.2011
Контрольно-пропускний пункт "О`ДА"
Ну, не розуміє в нас влада гумору. Місяць тому писав: "Депутати облради пропонують губернатору поставити на вході до ОДА металошукач". Вони обурювались і жартували, але гумор не розкусили. Ось уже кілька днів в приміщення ОДА пускають лише по перепустках. До металошукача один крок…
06.09.2011
Не "Майдансами" єдиними…
У нашій країні бувають не тільки "перегиби" на місцевості, а й перекоси... Я не маю нічого проти участі рівнян у шоу "Майданс", проте не тільки цим варто опікуватись рівненській владі. За танцювальними перипетіями і "пересопницями", наприклад, ніхто й не помітив, і досі невиконані обіцянки влади". От така вам бурштинова і культурна столиця…
01.09.2011
Фалоколос і авантитул прісного "Пересопницького Євангелія"
Направду, з усіх серпневих святкувань на Рівненщині відкриття архітектурно-культурного комплексу в Пересопниці видалось найбільш знаковим. Тут змішалось усе: ударні комуністичні темпи, генсекоподібне відкриття, гумористична архітектура, кумедна опозиція, і десь за лаштунками на авантитулі справжня сутність свята.
05.07.2011
Cуперкубок України з футболу у Рівному. Утопія
Рівненський залізничний та автовокзали забиті вщент. У місто прибувають тисячі вболівальників з Києва, Донецька та всієї України. А вже ввечері на забитому 25-тисячному стадіоні "Авангард" відбудеться вирішальна сутичка сезону між "Шахтарем" та "Динамо". Не лякайтесь, цей сценарій стараннями керівників краю може бути лише утопією.
05.07.2011
Кличко, мрії, придурки – важкий рецепт успіху
Цими вихідними брати Клички остаточно поставили в непристойну позицію весь суперважкий боксерський дивізіон, себто зібрали всі чемпіонські пояси. Вперто і цілеспрямовано здійснили ту мрію, до якої йшли 15 років. А це найкращий приклад для наслідування, навіть для хлопця з глухого села Зарічненського району.
04.07.2011
Виставка козлів
Було це минулої весни. Саме тоді, як гай, шуміли майдани та площі міст, селищ і навіть сіл. Ні, я нічого не плутаю. Це я не про революцію говорю. Не про помаранчеву. Хоча тієї весни також влаштовували революції. Щоправда, маленькі і за гроші. І назвали весь цей вертеп у масштабі країни – вибори-2006.
30.06.2011
Війна кулінарному фемінізму. Чому чоловіки готують краще
Чомусь за часи патріархату всі звикли, що кухня прерогатива жінок. Принаймні у побуті чоловікам у цій частині домашніх обов’язків годі змагатись. Тому, коли чоловік готує не гірше за дівчат — на нього дивляться як на прибульця з іншої планети. А ну нас чоловіків-кухарів ніяких забобон – лише принцип – "Любиш смачно поїсти — приготуй!".
25.06.2011
Правда про "Пошились у дурні" №1: Артисти з народу
Майже тиждень минув з часу показу останньої благодійної вистави "Пошились у дурні". Пройшов і півторамісячний період виснажливих репетицій. Тепер же можна порахувати курчат і розcтавити акценти. Адже справ без негативних наслідків – перевиконана. Два аншлаги, дружба і 70 тисяч дітям.
25.05.2011
200 тисяч за дитячу посмішку - чому рівненські журналісти "пошиються в дурні"
Сьогодні паралельно з репетиціями благодійної вистави в Рівненському облмуздрамтеатрі фотографували маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Хочемо до Дня захисту дітей та Дня журналіста відкрити фотовиставку та розповісти кому ж ми хочемо допомогти… Шкода тільки, що ідею розуміють не всі колеги. Точніше навіть намагаються протидіяти.
31.03.2011
Блогер «Іншого міста» організовував у Полтаві концерт Павла Волі
У Полтаві буде концерт відомого коміка, актора, «комедіклабівця» Павла «Сніжка» Волі». Саме таку новину дізнались працівники місцевих готелів від журналіста проекту «Інше місто». Піти на хитрість йому довелось, щоб краще дослідити готелі.

Коментарі


Додати коментар

  • Поля обов'язкові для заповнення з *.

 
Переглядів: 1148

Новини партнерів