This version of the page http://law.autoua.net/documents/car_registration/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-12. The original page over time could change.
Реєстрація авто / Каталог документів / АвтоЗакон @ Autoua.net — законодавство України для водія. Закони та статті. Правила дорожнього руху. Закон України «Про дорожній рух»
 

Автоновости

Новинки, Formula 1

Тест-драйвы

Народный, особый

Маркет

Новые автомобили

Базар

Б/У автомобили

Форум

Проблемы, выбор

еще...

Закон, радио, блоги

Дорожній рух (6)
Транспортний податок (2)
Реєстрація авто (17)
Посвідчення водія (11)
ДАІ (16)
Порушення (10)
Експлуатація (31)
Страхування (13)
Автодороги (6)
Інше (4)
АвтоЗакон @ Autoua.net / Каталог документів /
Реєстрація авто
Інструкція про проведення огляду транспортних засобів та їх реєстраційних документів під час реєстрації, перереєстрації і зняття з обліку
Інструкція визначає порядок організації і проведення оглядів транспортних засобів та реєстраційних документів, оформлення їх результатів і заповнення форм відповідної звітності експертними підрозділами МВС України при реєстрації, перереєстрації та знятті з обліку транспортних засобів у реєстраційно-екзаменаційних підрозділах Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України.
Технічний опис свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу
Про скасування спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів
Указ Президента про скасування спеціальних номерних знаків для службових транспортних засобів.
Правила державної реєстрації та обліку великотоннажних автомобілів та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування
Правилами встановлюється єдиний на території України порядок державної реєстрації, обліку та видачі реєстраційних документів і номерних знаків на великотоннажні автомобілі та інші технологічні транспортні засоби, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.
Порядок замовлення, видачі та обліку номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників
Вартість номерних знаків транспортних засобів, що виготовляються на індивідуальне замовлення їх власників, порядок замовлення, видачі, обліку.
Про встановлення вартості номерних знаків з чотирьох однакових цифр і в межах від 0001 до 0009
Вартість номерних знаків легкових автомобілів, виготовлених відповідно до вимог державних стандартів, які мають комбінацію з чотирьох однакових цифр і в межах від 0001 до 0009, що видаються за бажанням власників легкових автомобілів автомобілів
Правил державної реєстрації та обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів
Правил державної реєстрації та обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів
Правила державної реєстрації та обліку транспортних засобів
Правилами встановлюється єдиний на території України порядок державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок (далі — транспортні засоби) та видачі реєстраційних документів і номерних знаків.
Засоби транспортні дорожні. Типи. Терміни та визначення. (Державний cтандарт України ДСТУ 2984-95)
Знаки номерні транспортних засобів (Державний стандарт ДСТУ 4278:2004)
Лист ДДАІ щодо роз'яснення законності відмови в реєстрації транспортного засобу
Типи кузовів транспортних засобів (витяг з ДСТУ 2885-94)
Лист (телеграма?) ДДАІ щодо угод купівлі-продажу авто.
(Отримано з недостовірного джерела, але зміст дуже цікавий)
Лист ДДАІ про держреєстрацію авто
щодо надання роз'яснень стосовно дії пункту 8 Правил державної реєстрації
Інструкція про порядок обліку суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією транспортних засобів
Інструкція визначає порядок обліку суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією транспортних засобів, що підлягають реєстрації та обліку в органах внутрішніх справ, та обумовлює видачу бланків довідок-рахунків.
Правила державної реєстрації та обліку тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, тракторних причепів
Правилами встановлюється єдиний на території України порядок державної реєстрації, обліку, видачі реєстраційних документів та державних номерних знаків, присвоєння ідентифікаційних номерів на трактори, самохідні шасі, самохідні сільськогосподарські, дорожньо-будівельні і меліоративні машини, сільськогосподарську техніку, інші механізми, які експлуатуються в умовах вулично-дорожньої мережі загального користування в Україні, на сільськогосподарських угіддях при виконанні агротехнічних робіт тощо.
Інструкція про проведення державної реєстрації, перереєстрації та обліку транспортних засобів, оформлення і видачі реєстраційних документів, номерних знаків на них та здійснення перевірок реєстраційно-екзаменаційних підрозділів Державтоінспекції МВС Украї
Інструкція визначає процедуру приймання, оформлення і видачі реєстраційних документів, номерних знаків, заповнення форм відповідної звітності реєстраційно-екзаменаційними підрозділами Державтоінспекції МВС України щодо державної реєстрації транспортних засобів відповідно до Правил державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок і моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок, затверджених постановою КМУ від 07.09.98 N 1388, та інших нормативно-правових актів, а також порядок здійснення перевірок діяльності РЕП ДАІ ГУМВС України в Автономній Республіці Крим, м. Києві та Київській області, УМВС України в областях та м. Севастополі.
Пряма мова
diagnoz_07 Re: Забрать вещи из авто на штрафплощадке
В Борисполе..
S.W.A.T. Re: Пот телефону попросили приехать в суд как свидетеля ДТП
to greenjoe
catkiev Re: Страховые.
+1 Унике. у меня там ГО-шка пока (кредит до марта ещё). по КАСКО УСГ (лучшее из предложенного банком). в марте собираюсь всё в Унике страховать. Почему? максимум позитивных отзывов от знакомых по обслуживанию выплатам. да, тарифы не из низких. но можно съэкономит на тарифе - потерять время и деньги при выплатах (не дай Бог страховой случай).

явный -1 Экспрес-страхованию - тарифы заоблачные, выплаты с горем пополам... первый год было у них КАСКО, мелочёвое ДТП было, гимора вроде было не много, но денег ждал месяца три, и в результате получил копейки... т.к. франшиза, ещё что-то там... насчитали 1400 грн, выплатили 300.
Читати форум «Законодавство, страхування…»

  • QP.UA [купи] — Купи в Украине: телевизоры, фотоаппараты, мониторы, ноутбуки и нетбуки, интернет-планшеты и электронные книги.
    link
  • torba.com — почта, фотоальбомы, видео
    link
  • Мабила
    link
  • Gagadget.com — нескучный сайт о технике
    link
  • Динамо Киев от Шурика
    link
  • Autoua.net — первый автоклуб
    link