This version of the page http://dds.edu.ua/en/news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-11. The original page over time could change.
Новини ДДС

Chronicle

Twit twit... ops! Something went wrong, try again later!
Prev Next

Do not miss!

Трагічна доля єпископа Михаїла Мельника

 

Read more...

Last added e-books

Дві престольні Церкви пере...

Короткій выкладъ католицко...

Пастирське богословє

Церковне право супруже

Біблійний катехизм христия...

Photo Gallery

SITE SECTIONS



NEWS HISTORY blessed Martyrs graduates Rector's Office faculty CHOIR BROTHERHOOD media QUO VADIS MINOR SEMINARY PREPARATORY COURCES for candidates MAGAZINE DIPLOMA WORKS Miscellaneous oranta news of minor seminary SEMINARY TODAY

Translate into...

Newsletter

  • 08/11 Святий великомученику Димитріє, моли Бога за нас! [ФОТО]
  • 05/11 "Можливо вже не за горами той день, коли будемо бачити митрополита Андрея Шептицького вже не на портреті, але на іконі…"
  • 28/10 Львівські семінаристи поділились своїм цікавим досвідом з дрогобицькими
  • 27/10 Семінаристи дізнались про перспективи місійного служіння в середній Азії
  • 24/10 "Покровські забави" у семінарії [ФОТО]

Останні прокоментовані

  • Маркіян Шашкевич і київська традиція

Most Read

  • Маркіян Шашкевич і київська традиція
  • Слово №41
  • Слово №36
  • Канонізація як доказ безсмертя
  • Слово №35
  • Слово №40
  • УГКЦ: віхи найновішої історії

Visits

 
 
 
Святий великомученику Димитріє, моли Бога за нас! [ФОТО]
Tuesday, 08 November 2011 11:15
8 листопада (26 жовтня) Свята Церква вшановує пам’ять святого страстотерпця великомученика Димитрія Мироточця. «Радуйся, бо ти вірою роздер ризу нечестя, огорнувши себе духом мужности! Радуйся, бо ти ранами свого тіла унаочнив нам блаженні Христові страждання!», - літургійно молилися семінаристи з нагоди свята влуч. Димитрія. Святкування його пам’яті у Дрогобицькій Духовній Семінарії розпочалось з Великої Вечірні з Литією, яку напередодні свята відслужив префект семінарії о. Василь Чава у співслужінні віце-ректора Семінарії о. Григорія Комара. Продовженням стала святкова Утреня, на якій відбулось мирування братії.  
 
 
"Можливо вже не за горами той день, коли будемо бачити митрополита Андрея Шептицького вже не на портреті, але на іконі…"
Saturday, 05 November 2011 10:17
Нещодавно Дрогобицька Духовна Семінарія блаженних священномучеників Северина, Якима та Віталія єромонахів дрогобицьких торжественно вшанувала пам’ять великої і небуденної людини, пророка і Мойсея української народу та могутнього провідника УГКЦ в непростих  моментах її історії. У четвер, 3 листопада 2011 р. Б., у приміщенні актового залу Дрогобицької Духовної Семінарії відбулась святкова академія приурочена світлій пам’яті митрополита Андрея (Шептицького).     
 
Львівські семінаристи поділились своїм цікавим досвідом з дрогобицькими
Friday, 28 October 2011 19:41
Цієї середи, 26 жовтня 2011 року Божого, у Дрогобицьку Духовну Семінарію завітали семінаристи Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. У семінарійному конференц-залі відбулося представлення ними діяльності Біблійного Товариства «Еффата», яке діє у ЛДС. Метою їхнього візиту було ознайомлення дрогобицької братії із діяльністю цієї організації.   
 
Семінаристи дізнались про перспективи місійного служіння в середній Азії
Thursday, 27 October 2011 20:50
У вівторок, 25 жовтня 2011 р. Б., Дрогобицьку Духовну Семінарію відвідав митрофорний протоєрей Василь Говера, який є Апостольським делегатом для українців греко-католиків у Казахстані та Середній Азії. Отець не вперше відвідує стіни Дрогобицької Семінарії і цього разу розповідав про сучасний стан УГКЦ у Казахстані, у країні, яка, по суті, вважається мусульманською.
 
"Покровські забави" у семінарії [ФОТО]
Monday, 24 October 2011 16:12
23 жовтня 2011 року Божого у стінах Дрогобицької Духовної Семінарії УГКЦ відбулось цікаве дійство, яке у семінарійній традиції отримало назву "Покровські Забави". Цього року, як звичайно, організаторами виступали студенти ІІ курсу. Можливість показати свої зусилля, проявити свій інтелект та виявити почуття гумору мали всі семінаристи.   
 
Семінаристи роздумували над духовними повчаннями св. Єфрема Сирійського
Saturday, 22 October 2011 12:29
З 18 по 20 жовтня 2011 року Божого у Дрогобицькій Духовній Семінарії блаженних священномучеників Северина, Якима і Віталія ієромонахів дрогобицьких тривали дні духовної віднови. Цього року реколектантом був отець Аліпій (монах-студит), випускник Дрогобицької Духовної Семінарії, який ще у недалекому минулому впродовж 2 років виконував служіння префекта.     
 
Поновлення міжсемінарійного футбольного суперництва
Wednesday, 05 October 2011 17:51

У 2011-2012 року відновилася традиції міжсемінарійних футбольних турнірів. В рамках цієї студентської ініціативи у вівторок, 4 жовтня 2011, футбольна команда Дрогобицької Семінарії відбула в гості до Львівської Духовної Семінарії Святого Духа. На домашньому стадіоні ЛДС в с. Рудно, що поблизу Львова, відбулася товариська гра між збірними командами обох семінарій.

 

 
"Турбота про життя і здоров’я не може бути залишена тільки медикам", - сказав семінаристам активіст руху "За життя" [ФОТО]
Thursday, 22 September 2011 21:08

22 вересня 2011 р.Б. в Дрогобицьку Духовну семінарію завітав п. Антун Лісец, виступивши перед студентами з лекцією на тему "Пропозиція пасторальної програми захисту життя, здоров’я, моральних і родинних цінностей в УГКЦ". П. Антун зазначив, що він радий нагоді поспілкуватися з майбутніми священиками, які в близькому часі у своєму пастирському житті дуже часто зустрічатимуть ситуації, коли людському життю і християнським цінностям загрожуватиме небезпека.

 
More Articles...
  • Малі семінаристи та кандидати до вступу у семінарію розпочали навчання
  • Початок нового навчального року в Дрогобицькій Духовній Семінарії [ФОТО]
  • Ректор Дрогобицької Семінарії з робочим візитом до Бразилії
  • Два подарунки до дворічного ювілею сайту Дрогобицької семінарії
  • Дрогобицька семінарія отримала 10 нових студентів
  • Випускники Дрогобицької семінарії отримали дипломи [ФОТО]
  • В Дрогобицькій семінарії розпочалась наукова конференція про перспективи розвитку української ікони [ФОТО]
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 10