This version of the page http://dilo.kiev.ua/news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-10. The original page over time could change.
Новини | "Управлінське, кадрове та загальне документознавство"
Про автора

Новини

Посібники (власні видання): Документознавство, Іміджологія, Соціологія та Психологія, Менеджмент, Загальний список видань

Публікації: статті, загальний список статей

Освіта: Студентам, Абітурієнтам, Про кафедру ДЗТД (in English), Курси (семінари, лекції)

Бланки (шаблони та зразки оформлення документів)

Держслужбовцю

Словник

Форум

Контакти

Корисні лінки

Карта сайту

Популярні журнали

Реклама на сайті

Статистика сайту:

Шановні колеги!

Європейський університет і Асоціація навчальних закладів України приватної форми власності запрошують Вас на курси підвищення кваліфікації з напряму «Сучасне документаційне забезпечення управління», які будуть проводитись університетом за новітніми технологіями 17-28 жовтня 2011 р.

Курси розраховано на керівників і співробітників служб документаційного забезпечення управління, канцелярій, секретарів, працівників відділу кадрів та архіву, інформаційних підрозділів організацій та установ, викладачів ВНЗ.

У програмі курсів:

  • Нормативна база діловодства та архівної справи
  • Організація документообігу в установі
  • Автоматизація процесів документаційного забезпечення
  • Технологія роботи з кадровою документацією
  • Особливості роботи архівного підрозділу установи
  • Мовні особливості офіційно ділового стилю
  • Інформаційні ресурси для прийняття управлінських рішень

У роботі курсів беруть участь провідні фахівці Держкомархіву України, Національного банку, Головдержслужби, Українського науково-дослідного інституту архівної справи і документознавства, наукові співробітники УкрЦНТЕІ, Національної бібліотеки ім. В.І.Вернадського, провідні викладачі Європейського університету.

Вартість участі: 940.00 грн. – за одного учасника. Для другого і третього учасника знижки – 5% та 10% відповідно.

Реквізити: ПВНЗ «Європейський університет» (отримувач платежу), Код 24366800, МФО 380333, р/р 26008014040118, Банк отримувача Філія АТ «Укрексімбанк».

У вартість курсів входить: проведення аудиторних занять, інформаційно-консультаційне обслуговування в режимі оn-line, кава-брейк, збірка навчально-методичних матеріалів, отримання свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка (Ліцензія МОНУ від 04.02.2010 №506191).

Бажаючі зможуть відпочити у мальовничому куточку київського Полісся в 30 км. від столиці на базі спортивно-оздоровчого комплексу Європейського університету «Озерне» (поблизу с. Мироцьке), помилуватися краєвидами, великими озерами, покататися на човнах. Комплекс обладнаний сучасними готельними номерами, спортмайданчиками, конференц-залою, критою альтанкою. Є всі умови для комфортного проведення дозвілля на різні смаки: столи настільного тенісу, дві сауни з басейнами, страусина та тваринницька ферми.

Регламент роботи курсів: 17, 18, 24 та 25 жовтня – начитка лекцій та консултаціїї в режимі оn-linе, 19-23 жовтня – самостійна робота та підбір матеріалів для написання випускної роботи, 28 жовтня – проведення семінарських занять, круглий стіл і вручення свідоцтв. Слухачі матимуть унікальну можливість поставити запитання, відповіді на які хотіли б отримати на курсах. Для цього необхідно їх надіслати поштою, написати листа на електронну чи поштову адресу.

Просимо повідомити про участь в роботі курсів й сплату реєстраційного внеску до 11 жовтня 2011р.

Замовлення приймаються:

  • поштовою адресою: 03115. м.Київ, бульвар Академіка Вернадського, 16-В.
  • за телефонами: (044) 424-23-61 (факс), (044) 423-80-49.
  • Е-мail: doc_inf@kyiv.e-u.in.ua, Paleha@kyiv.e-u.in.ua
  • URL: www.e-u.іn.ua та www.dilo.kiev.ua
  • Оргкомітет


    Завантажити План проведення занять