This version of the page http://www.bosch.ua/junkers/files/garantia.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-10. The original page over time could change.
Обладнання JUNKERS: інсталяція та обслуговування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обладнання Junkers: умови гарантії

 

 




Кожен партнер "Junkers Bosch Gruppe" під час купівлі газового опалювального обладнання Junkers видає гарантійні зобов'язання у формі талону. Гарантійний талон забезпечує безкоштовний ремонт обладнання протягом гарантійного періоду.

Під час введення до експлуатації виконуються такі роботи:

  •  перевірка правильності монтажу, згідно рекомендованим схемам заводу- виробника та діючих норм України;
  •  перевірка щільності місця підведення газу, вимірювання тиску;
  •  перевірка правильності відводу продуктів згоряння та роботи приточної вентиляції;
  •  регулювання тиску газу в пальнику;
  •  тестування правильності роботи обладнання при номінальній потужності;
  •  проведення інструктажу покупцеві або його уповноваженій особі по основним правилам експлуатації та техніки безпеки;
  •  заповнення талону на введення в експлуатацію;
  •  надання договору сервісного обслуговування для ознайомлення та можливості його підписання.

    Покупець зобов'язаний надавати умови співробітникам сервісних центрів для виконання пуско-налагоджувальних робіт в залежності від типу обладнання та його технічних характеристик. До робіт по введенню в експлуатацію не відносяться: монтажні роботи, (з'єднання обладнання з системою опалення, водопостачання, газової магістралі, улаштовування димоходу, улаштовування підживлення та вивід повітря з системи, під'єднання до електричної мережі, установка фільтрів води та газу, установка стабілізуючих пристроїв по електропостачанню) ремонтні роботи систем та пристроїв до яких приєднується обладнання. Усі ці роботи виконуються монтажною організацією або самостійно покупцем. Покупець зобов'язаний надати затверджений у чинному порядку проект, акт перевірки димоходу та інщі дозвільні документи на виконання монтажних і пусконалагоджувальних робіт.

    Неготовність покупця до виконання пускоIналагоджувальних робіт в призначений їм час, відсутність електроенергії, газу, зобов'язує його сплатити проїзд робітникам сервісного центру за діючими тарифами. У разі відсутності зауважень, перешкоджаючих нормальній роботі обладнання, Сервісний центр зобов'язаний в 3-х денний термін виконати пуско-налагоджувальні роботи. Якщо є причини, не усунення яких приведе до порушення вимог: технічної документації, діючих нормативних документів, співробітники сервісного центру можуть відмовити у виконанні пусконалагоджувальних робіт, при цьому ними складається акт, у якому указують причини відмови.

    У разі, якщо введення в експлуатацію виконано самостійно, на обладнання гарантія не поширюється.

    Технічну та комерційну документацію, гарантійний талон покупець зобов'язаний зберігати на місці установки купленого обладнання на протязі усього терміну гарантійного строку.

 

© 2008. Junkers Bosch Gruppe Ukraine. All rights reserved