This version of the page http://kievtv.com.ua/novini/untitled-118.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-08. The original page over time could change.
- Столичний телеканал «Київ»
2011/11/08

12-го червня 2010 року у нашому ефірі стартує нова кулінарна програма «Смак успіху».

Дивіться найсмачніше шоу телеканалу «Київ» поєднане з інгредієнтами успіху від відомих людей.

 

«Ми не ставимо за мету конкурувати з іншими кулінарними програми. У нашій будуть успішні гості, але… Страви за їхніми оригінальними рецептами готуватиме кухар. Ми ж, тим часом, зможемо поспілкуватися з гостем і  поговорити не лише на кулінарні теми. Зі своїми рецептами до мене приходитимуть зірки естради, спортсмени, політики, бізнесмени. Словом знані, публічні люди» – розповідає ведуча програми Катерина Махоніч.

 Глядачі поміж бесідою будуть мати можливість бачити, як кухарі кращіх ресторанів столиці намагаються відтворити страви за рецептами  гостей програми,  проте це не буде відривати їх від цікавої розмови. Таке поєднання створює неповторний шарм програми, адже гостей в Україні прийнято проводити до столу, а не на кухню, та саме за столом і обговорюють співвітчизники найсмачніші  теми.