This version of the page http://svyato.rud.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-07. The original page over time could change.
Про свято морозива

Про свято морозива

Свято Морозива № 1 сьогодні — це масштабна соціальна програма, яскраве шоу, подія, на яку чекають діти і дорослі по всій Україні! А з чого все починалося?.. Де і коли відбулося перше Свято Морозива?.. Питання далеко не риторичні! Адже Свято Морозива вже має свою цікаву та захоплюючу історію.

Що може бути ціннішим і важливішим, аніж щирий дитячий сміх, радісно-схвильовані батьки і справжнє сімейне щастя?.. Саме це прагне дарувати ТМ «Рудь» кожній родині. З цією метою 2006 року було організоване перше Свято Морозива. Це був великий старт великого Задуму, великої Ідеї, великої Радості.

Сьогодні вже 2011 рік. Він подарує Свята Морозива 17 містам України!

Не забувайте, що цього року у вас є шанс підготуватися до свята як слід! Зібравши якомога більше обгорток від морозива ТМ «Рудь» і обмінявши їх на рудики, ви матимете можливість відвідати батутне містечко, зробити аквагрим чи модну зачіску, взяти участь в безпрограшній лотереї, зіграти в твістер...

Величезною популярністю серед справжніх модників та модниць користується аквагрим і тату. Адже не кожного дня мама і тато дозволяють розфарбовувати обличчя і робити татуювання.

Малеча ніколи не упускає нагоди відвідати батутне містечко з його гірками та атракціонами. Де ж, як не тут, можна відвести душу?! І в сухому басейні «поплавати», і гладіатором себе відчути, і грошенят підзаробити.

Як відомо, у кожному місті є перукарні. Містечко Рудь — не виняток! Довірившись рукам наших майстрів, ви будете приємно вражені своєю оригінальною модною зачіскою.

Неабияку радість і захоплення приносять дітлахам улюблені казкові герої з повітряних кульок.

Хіба ж можна побувати на Святі Морозива, не побувавши в магазині «Рудь»? Тут можна придбати те, що допоможе надовго зберегти спогади про Свято Морозива: брелоки, ігри, розмальовки і ще багато інших цікавинок.

Оригінальні подарунки від ТМ «Рудь» можна отримати, взявши участь у безпрограшній лотереї. Ваш виграш, як кажуть, у ваших руках. Саме тут ви зможете перевірити свою фортуну.

Слоники Пустунчики, веселі клоуни, ляльки-ріжки і ведучі — постійні учасники свята і найкращі організатори конкурсів та ігор для дітей та дорослих. Жодне Свято Морозива не обходиться без цих диваків.

Завітавши до куточка художньої творчості, у вас є можливість спробувати себе у ролі скульптора і власними руками створити справжній шедевр — морозиво. Можливо, саме ваша робота стане однією з найвдаліших, і вона займе своє почесне місце у музеї ТМ «Рудь».

А з яким захопленням і азартом дітлахи грають у твістер! Створивши один єдиний рухомий клубок, діти надійно підтримують один одного. Веселіше заняття ще треба пошукати!

Спостерігаючи за такими радісними, щасливими, неповторними моментами життя, так і хочеться спіймати їх, аби не забути ніколи. На допомогу приходить миттєве фото!

А поки що ви ще маєте час, аби зібрати чималий капітал у вигляді обгорток від морозива ТМ «Рудь». На святі ви зможете обміняти їх на рудики — і бути активним учасником свята!

Рудик — оригінальна валюта Свята Морозива.

Рівноцінна обгорткам від морозива ТМ «Рудь» (стаканчик, ескімо, брикет, пластиковий стаканчик, ріжок).

Збирай та обмінюй упаковки від морозива «Рудь» на оригінальну валюту свята — рудики!

упаковка від будь-якого стаканчика

упаковка від будь-якого ескімо

упаковка від будь-якого брикету

упаковка від будь-якого пластмасового стаканчика

упаковка від будь-якого ріжка

упаковка від будь-якого сімейного морозива чи торту

Купуй морозиво ТМ «Рудь» вже зараз! Чим більше обгорток, тим більше розваг, атракціонів та подарунків!