This version of the page http://pressa.vlasnasprava.info/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-06. The original page over time could change.
Про проект - Передплата періодичних видань
КнигиАудіо та відеокнигиЕлектронні книгиПодарункиEлектроніка
(044) 362 51 62
Реєстрація
Забули пароль?

Бізнес-новини

  • 04.11.2011

    Закон про "спрощенку" прийнятий з президентськими поправками

  • 04.11.2011

    Юристи назвали найважливіші нововведення оновленого Митного кодексу

  • 04.11.2011

    УКБС реформам Президента мешает ... экологический налог

  • 04.11.2011

    Аналіз впровадження в Україні положень Програми економічних реформ

  • 04.11.2011

    Рада дозволила українцям безмитно ввозити товари на дві тисячі євро

всі новини

Про проект

Портал для підприємців VlasnaSprava.info спільно з компанією ТОВ «АС-Медіа» (ексклюзивний представник світового лідера з розповсюдження преси NewspaperDirect Inc. в Україні) пропонує своїм користувачам новий он-лайн-сервіс передплати українських та іноземних видань з кур'єрською доставкою в Києві в ранковий час. 

За допомогою нового сервісу Ви маєте можливість обрати Ваші улюблені видання з он-лайн каталогу, який включає в себе більш ніж 4500 українських та 1500 іноземних найменувань газет і журналів з 92 країн світу 48 мовами.

Іноземні газети, які розповсюджуються по системі NewspaperDirect, будуть надруковані виключно для Вас і доставлені в зручний для Вас час в день виходу цих видань друком в країні видавця без затримок на транспортування.

Після вибору видань та оплати рахунку ТОВ «АС-Медіа» здійснюватиме кур’єрську доставку преси. 

Друк  іноземних газет здійснюється в Києві. Формат газет: 320х450 мм . Газети друкуються на газетному папері в чорно-білому кольорі з подальшим термоклейовим скріпленням з використанням міні-обкладинки розміром 160х460 мм. Доставка видань здійснюється у стандартній упаковці на основі поліетилену низького тиску.

У нас можна замовити такі всесвітньо відомі видання як Financial Times, The Wall Street Journal, International Herald Tribune, Le Figaro, The Times, The New York Times, The Guardian та багато інших.


До сплати приймаються:
Головна|Зворотній зв'язок|Контакти|Мапа сайту