This version of the page http://optimus.lge.ua/smart-fun.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-06. The original page over time could change.
Smart Fun з M1 - ранкові експерименти зі смартфонами

Smart Fun з М1 — ранкові експерименти зі смартфонами

1 листопада, вівторок

Сюжет: Ведучі тестують додаток Діафільми

28 жовтня, п’ятниця

Сюжет: Ведучі тестують додаток My pets recording

25 жовтня, вівторок

Сюжет: Ведучі тестую додаток, що допомагає швидко набирати текст

21 жовтня, п’ятниця

Сюжет: Ведучі тестують додаток «Калькулятор Здоров'я»

18 жовтня, вівторок

Сюжет: Ведучі тестують додаток Квадрат Піфагора

14 жовтня, п’ятниця

Сюжет: Ведучі тестують додаток Сoin, яке допомагає зробити правильний вибір

11 жовтня, вівторок

Сюжет: Ведучі тестують за допомогою смартфона додаток «Love time». За допомогою програми вони намагаються з'ясувати скільки часу триває та чи інша подія, для цього потрібно ввести дату події (наприклад, знайомства) і подивитися скільки днів минуло з його початку.

07 жовтня, п’ятниця

Сюжет: Ведучі тестують додаток «Daily yoga», за допомогою якого можна самостійно займатися йогою.

04 жовтня, вівторок

Сюжет: Ведучий тестує за допомогою смартфона додаток «Love calculator», де за допомогою введення двох імен (чоловічого і жіночого) можна дізнатися відсоток їх сумісності.

30 вересня, п’ятниця

Сюжет: Ведучий тестує за допомогою смартфона додаток - персональний тренер «PushUpPro»

27 вересня, вівторок

Сюжет: Ведуча тестує на смартфоні Optimus 3D гру в гонки

23 вересня, п‘ятниця

Сюжет: Ведучий тестує програму Fashion shoes за допомогою смартфона Optimus 3D

20 вересня, вівторок

Сюжет: Ведучі у студії грають в 3D гру на смартфоні Optimus 3D.

16 вересня, п’ятниця

Тема сюжету (поза студією): демонстрація 3D відео зображення Ведучий розповідає про те, що зараз можна не тільки дивитися фільми в 3D якості, а й самому знімати відео, завдяки смартфону Optimus 3D (який має дві камери по 5 МП)

Сюжет: ведучий знімає на відео своїх друзів, які репетирують нову пісню і потім викладає відео на YouTube, після чого ведучі переглядають його у студії на 3D моніторі.

13 вересня, вівторок (ч.2)

Сюжет: Ведучі розповідають про 3D технології в прив'язці до 3D телефону і так само акцентують увагу глядачів, що за допомогою Optimus 3D можна робити повноцінні 3D фотографії та переглядати їх без спеціальних окулярів. Ведучі знімають на відео і фотографують один одного, а потім демонструють фото та відео на екрані 3D монітора.

13 вересня, вівторок (ч.1)

Сюжет: Ведучі розповідають про 3D технології в прив'язці до 3D телефону і так само акцентують увагу глядачів, що за допомогою Optimus 3D можна робити повноцінні 3D фотографії та переглядати їх без спеціальних окулярів. Ведучі знімають на відео і фотографують один одного, а потім демонструють фото та відео на екрані 3D монітора.

22 квітня, п’ятниця

Программа:Великдень: 50 рецептів
Програма являє собою збірник рецептів, що має допомогти у приготуванні їжі. Всі рецепти поділені на категорії для полегшення пошуку. Тепер з продуктів, які зберігаються у холодильнику, можна створити будь-який кулінарний шедевр. Функціональні особливості: пошук рецептів за інгредієнтами, коментарі і голоси до рецептів, улюблені рецепти можна додати у швидкий доступ, обмін рецептами: електронна пошта, SMS, Twitter, Facebook тощо, можна створювати власні рецепти і ділитися ними з друзями і товариством.

Тема: підбір страв для святкового великоднього столу за допомогою програми

Сюжет: ведучі приймають дзвінки від глядачів, яких цікавлять різні рецепти для святкового великоднього столу на основі різних інгридієнтів.
Використовуючи програму, ведучі знаходять різні рецепти на основі заданих інгридієнтів і розповідають про них глядачам.

19 квітня, вівторок.

Додаток: Retro Camera

Сюжет: ведучі тестують на телефоні популярний додаток Retro Camera, роблячи фотознімки випадкових дівчат у різних режимах в старомодних стилях, використовуючи різні додатки камери. Потім переглядають фотографії у студії на великому дисплеї монітора 19 квітня, вівторок.

15 квітня, п'ятниця.

Тема: Full HD відео і HDMI роз'єм

Сюжет: Ведучий приходить в гості до молодої української групи і з допомогою смартфону знімає їм кліп. Виводячи картинку на присутній телевізор, демонструється висока якість зображення Full HD.

12 квітня, вівторок.

Додаток: Extreme Formula - футуристична гоночна гра

Тема: демонстрація функції HDMI mirroring

Сюжет: ведучі по черзі грають гру - з виведенням зображення на екран, завдяки функцію HDMI mirroring, використовуючи телефон як джойстик.

8 квітня, п'ятниця.

Додаток: Ringdroid

Сюжет: ведучі створюють нові рінгтони разом з глядачем, що додзвонився, пропонуючи йому на вибір список найпопулярніших хітів, дають можливість стати композитором своїх рингтонів.

5 квітня, вівторок.

Додаток: Layar

Сюжет: ведучий, гуляючи по Києву, запускає додаток Layar - і з його допомогою знаходить потрібні йому місця - зубну поліклініку та визначає інформацію про пам'ятки.

1 квітня, п'ятниця.

Додаток: Advanced Lie Detector

Сюжет: у студії ведучі перевіряють правдивість відповіді гостя студії - ставлячи йому різні смішні і каверзні питання.

29 березня, вівторок.

Додаток: BodyFitness

Тема: Спорт за допомогою новітніх технологій

Сюжет: ведучий з спортзалі показує як з допомогою програми можна скласти індивідуальну програму занять і підібрати правильну дієту без допомоги тренера.

25 березня, п'ятниця.

Додаток: Shazam

Сюжет: тестінг програми, що дозволяє ідентифікувати пісню і виконавця по звуку. За весь ефір ранкової передачі звучить кілька пісень і до студії надходять дзвінки. Коли телеглядач називає пісню в ефірі, ведучий запускає додаток, прикладає смартфон до динаміка і додаток визначає назву пісні і виконавця.

22 березня, вівторок.

Тема: загальна тема про смартфони.

Сюжет: Ведучі в студії і в сюжеті в торговому центрі показують переваги смартфонів такі як швидкий доступ в інтернет, пошук інформації, завантаження фото і відео в соціальні мережі.