This version of the page http://www.onix.ua/ua/design/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-06. The original page over time could change.
Дизайн сайту. м. Кіровоград - Інтернет-компания Онікс

Створення сайтів

Професійний дизайн

Розкрутка сайту

Корпоративний сайт
Cтворення інтернет магазинів
Cтворення сайтів
Веб дизайн
Розробка логотипу
Створення фірмового стилю
Аналіз
Проектування
Оптимізація та просування сайту
УКР РУС
Про компанію Онікс
Послуги
Портфоліо сайтів
Вакансії
Відгуки про створені сайти
Статті
Замовити розробку сайту

Професійні консультації

Усе просто. Зателефонуйте по телефону 066-720-55-27 або (0522) 36-11-72.

Поставте запитання менеджеру і отримайте відповідь!

Або зайдіть до нас в офіс за адресою:

вул. Тимірязєва, 76, 8-й поверх м. Кіровоград.


Реєстрація доменов і хостинг для сайта

Ми з задоволенням допоможемо Вам у виборі назви для сайта, зареєструємо його і виберемо оптимально підходящий хостинг.


Вакансії

У зв'язку з розширенням нашої інтернет-компанії ми запрошуємо на роботу нових співробітників.


Дизайн сайту

Сучасний мережевий ресурс — це не тільки оптимальний інструмент керування бізнесом, це ще і стильна інтерактивна реклама, відмінний веб дизайн, за допомогою яких можна створити своєрідне враження про вашу компанію, діяльність, імідж. Зрозуміло, що якісно позицінувати солідну корпорацію зможе тільки той розроблювач дизайну, що і сам є лідером рейтингів у пошукових системах.

Багато в чому якість виконання інтерфейсу сайта превалює над тим, чим насичений контент і структура сайта, оскільки веб дизайн — це саме те, що відразу ж бачить і на що звертає увагу відвідувач.

Чим більш дорогим, зручним, солідним виглядає веб дизайн сайта, тим краще враження створюється у ваших клієнтів про вашу компанію.

Головна місія нашої компанії полягає в тому, щоб надати клієнту якісний, різнобічний пакет послуг, включаючи і завершальну роботу з оснащення ресурсу якісним, ефектним інтерфейсом і веб дизайном.

Веб дизайн сайта — це не тільки привабливий вид, це плавна структура переходу до вмісту, відсутність дратівних факторів, мала вага сайта при завантаженні, наявність легко доступних контактних даних творців і розроблювачів, і багато чого іншого, від чого безпосередньо залежить юзабіліті сайта і враження клієнтів від веб дизайну.
Гарний сайт не просто рекламує свою продукцію, він формує враження про просування бренда компанії, послугах, формі їхнього надання.

Тому при створенні концепції веб дизайну професіонали компанії «Онікс» враховують усі нюанси, включаючи колірне рішення, формат шрифту і розміщення малюнків і змісту, а також стилю викладу статей. Сукупність усіх факторів повинна бути чітко продуманою, структурованою, щоб надалі проектований сайт міг швидко зайняти лідируючі позиції рейтингів у пошукових системах Інтернету, а веб дизайн відіграє важливу роль у цьому процесі.

Оскільки мережа — простір рухливий, то стежити за відновленнями сайта, з огляду на сутність веб дизайну, може тільки професіонал. Додавання чи зміна розділів, зміна формату сайта приводить до залучення нового ринкового сегмента, нових покупців, а тому доработку веб дизайну варто доручити розроблювачам, до того ж це в значній мірі скоротить ваші витрати на реформований веб дизайн.

Професійно підготовлений веб дизайн сайта може показатися замовнику не відповідним його особистим представленням про гарний сайт, але в даному випадку варто довіритися радам професіоналів, що вибирають структуру, орієнтуючись на цільову аудиторію. Довгий досвід роботи дозволяє нам підбирати найбільш адекватний формат веб дизайну в розрахунку на потрібне охоплення ринку.

Ви прагнете до успішності і процвітання, вас цікавить дійсно якісна робота фахівців в області веб дизайну й адекватна оцінка їхньої роботи? Тоді звертайтеся в компанію «Онікс» — сполучення розумних цін і ідеального підходу до рішення поставлених задач і створенню веб дизайну приємно здивує вас.

Останні створенні сайти

Сайт
Металлобаза Альянс
 
Сайт
Dr. AQUARIUS - очистка воды
 
Сайт
"Прінт-Імідж"
 

клієнти про нашу роботу по створенню сайтів

Компанія «Онікс» наш надійний партнер вже багато років. Цього разу команда «Онікс» успішно розробила сайт www.bosco.com.ua присвячений нашому підрозділу по виробництву високоякісних виробів із дерева, таких як дерев'яні вікна, двері, меблі та інші елементи інтер'єру.

Керівництво компанії Bosco
переглянути роботу


Спасибо Интернет-компании «Оникс» за качественную и оперативную разработку сайта металлобаза Альянс — http://www.kirbud.com.ua/. Убежден, что работа по оптимизации сайта будет выполнена также наилучшим образом.

Руководство Металлобазы Альянс
В компанії Онікс Ви можете замовити сайт. Створення сайтів будь-якої складності - від розробки сайтів на базі cms до створення інтернет магазинів з інтеграцією платіжних систем. Професійний дизайн розроблених сайтів, фірмовий стиль розроблений нашими дизайнерами зроблять вас помітними та оригінальними. В нас великий досвід віддаленої роботи - створення сайтів в Києві і по всій Україні, а також за кордоном. Ми надаємо весь спектр послуг створення сайтів від проектування до пошукової оптимізації та розкрути сайтів.
Головна | Контакти