This version of the page http://www.kpi-open.org/index.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-06. The original page over time could change.
KPI-OPEN - Home


Home

  • 2006
  • 2007
  • 2008
  • 2009
  • 2010
  • 2011

Реєстрацію завершено Зареєстровано до участі 95 команд, які представляють 6 країн, 36 міст і 64 вуз
Latest news:

Олімпіада KPI-Open 2011 завершилась, але наш сайт продовжує свою роботу. На головній сторінці перелічені переможці олімпіади, а повний список результатів можна побачити у відповідному розділі сайту. Також там можна знайти докладні звіти щодо балів, які кожна команда заробила в першому та другому турах. У фотоархіві викладено всі фотографії за п'ять олімпійських днів. Ви можете переглянути та скачати фото з реєстрації, церемонії відкриття, першого туру, партнерських семінарів Yandex та ZillYa!, екскурсій Києвом, другого туру, церемонії закриття та обговорення рішень олімпіадних завдань. Також в розділі Завдання доступні всі завдання олімпіади за 2011 рік на трьох мовах (у форматі PDF). До зустрічі на KPI Open 2012!
(читати далі)


У олимпиады KPI-Open появилась своя страница в сети Facebook. Подписывайтесь и общайтесь с единомышленниками!
(читати далі)


Напоминаем, что на нашем сайте ведётся подробная фотохроника событий олимпиады. Все фотографии можно найти и скачать в разделе "Фотоархив"
(читати далі)


Остання зареєстрована команда на даний момент:

SSU Team:OnFire (Сумской государственный университет)
Petrov Сергей Александрович (тренер)  Marchenko Igor Oleksandrovich   Pidkuiko Anton Andreevich   Rudenko Roman Oleksandrovich  

Перша зареєстрована команда:

Pivnichni Hizhaki (Мурманский государственный технический университет)
Volf Vyacheslav Yuryevich (тренер)  Bezugliy Valeriy Alexeevich   Volf Vyacheslav Yuryevich   Zaporozhtsev Ivan Fedorovich  

 

Вітаємо переможців Шостої міжніродної відкритої студентської олімпіади з програмування ім. С.О. Лебедєва та В.М. Глушкова!

1 місце посіла команда DDragons з КНУ ім. Тараса Шевченка


2 місце займають команди Exploitless з КНУ та IFDQD з НТУ "ХПІ"

3 місце поділяють команди BSUIR#1 з Білорусі, VNTU [wRabbits] та VNTU [IOteam]  - обидві з Вінницького НТУ

Відмітимо також успіхи тренувальної команди Vedensky, яка виступала поза конкурсом, але могла б посісти третє табличне місце.

Повну таблицю результатів можна знайти у відповідному розділі нашого сайту.

Всі фотографії з церемонії нагородження можна знайти в нашій галереї.

Відео з церемонії нагородження (телеканал «24»):

Сюжет від каналу ICTV:

Інтерв'ю з організаторами:

 

Відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування ім. С.О.Лебедєва-В.М.Глушкова «KPI-OPEN» проводиться Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут» за підтримки Міністерства освіти та науки України з 2006 року.

Мета Олімпіади - створення умов для підвищення рівня підготовки студентів з програмування та покращення результатів студентських команд у олімпіадах різного рівня. А також звернення уваги суспільства до інтелектуальних змагань серед студентів, популяризація інтелектуального лідерства та командного духу, підвищення професійного рівня талановитої молоді, розвиток інформаційних технологій в Україні, як однієї з найбільш перспективних галузей, а також розвиток міжвузівських зв'язків та налагодження особистих контактів між студентами різних країн.

остання зміна 11.07.2011