This version of the page http://www.bank-premium.com/view.pay_in_valut/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-04. The original page over time could change.
Преміум Банк >> Юридичним особам >> Международные расчеты >> Расчеты в иностранных валютах
eng укр рус
Искать
карта сайта
Расчеты в иностранных валютах

Для проведення електронних розрахунків і платежів юридичних осіб в іноземних валютах ПАТ  “КБ Преміум» застосовує передові та традиційні комунікаційні та платіжні системи: міжнародну міжбанківську систему Товариства Всесвітніх Міжбанківських Фінансових Телекомунікацій (далі - SWIFT), телекс, систему електронних платежів Національного банку України, систему "Клієнт-Банк" для банків-кореспондентів, які не підключені до системи SWIFT.

З метою створення найбільш вигідних умов розрахунків для своїх клієнтів ПАТ  «КБ Преміум»  постійно розвиває відносини з банками та фінансовими установами близького та далекого зарубіжжя.

ПАТ  «КБ Преміум»  приймає від клієнтів платіжні доручення в іноземній валюті як на паперових носіях, так і у формі електронних розрахункових документів засобами програмно-технічного комплексу "Клієнт-банк".

ПАТ  «КБ Преміум»  здійснює:

  • платежі клієнтів Банку в гривні та валюті на користь клієнтів-нерезидентів;
  • строкові платежі в іноземній валюті;
  • виконання запитів за платежами;
  • проведення розслідувань за вхідними/вихідними платежами;
  • платежі від фізичних осіб за кордон.

 

ПАТ  «КБ Преміум» має  досвід у сфері організації, підготовки та обслуговування кредитів, які надаються нерезидентами українським підприємствам. Співробітники Банку нададуть необхідні консультації на стадії підготовки та укладання кредитного договору з нерезидентом, а також на стадії реєстрації кредиту в Національному Банку України.

Резиденти України (резиденти-позичальники) можуть отримувати кредити, позики в іноземній валюті, у тому числі зворотню фінансову допомогу в іноземній валюті (далі — кредити) від нерезидентів для використання їх за цільовим призначенням, визначеним договором.

Отримання кредитів здійснюється тільки в безготівковій формі.

rss
  • Услуги банкам
  • Пресс-центр
  • Пресс-релизы