This version of the page http://aub.org.ua/?lng=ru (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-04. The original page over time could change.
АУБ - Главная
 
RSS
04 Листопад
         
 
АКТУАЛЬНО
АУБ ініціювала розгляд законопроекту, який має захистити малі та середні банки

З ініціативи Асоціації українських банків у Верховній Раді України зареєстровано законопроект «Про внесення змін до прикінцевих положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України з метою подолання негативних наслідків фінансової кризи» (щодо продовження діяльності банків в межах наявних дозволів та ліцензій)» (№ 9398). Автор законопроекту – Голова Ради АУБ, народний депутат України Станіслав Аржевітін.

Докладнiше>>

АУБ виступає за збереження вільного доступу громадян до судових рішень
Асоціація українських банків звернулася до Президента України з проханням накласти вето на Закон України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розгляду справ Верховним Судом України» (законопроект № 9151), прийнятий парламентом 20 жовтня 2011 року.
Докладнiше>>

В НБУ відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань розробки проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків»

26 жовтня  2011 р. в Національному банку України відбулося чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з питань розробки проекту Закону України «Про внесення змін   до деяких законодавчих актів України (щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків».

Докладнiше>>

В АУБ поглиблює співпрацю з Асоціацією банків Вірменії

В Асоціації українських банків відбулася зустріч Президента АУБ Олександра Сугоняка з Президентом Асоціації банків Вірменії (АБВ) Ашотом Осіпяном та з головою Правління Анелік Банку Самвелом Чзмачяном. У зустрічі з боку АУБ також взяв участь Перший Віце-президент АУБ Володимир Бондар.

Докладнiше>>

АУБ виступає проти неправомірних дій податкових органів

Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко звернувся до Прем`єр-міністра України Миколи Азарова та до Голови профільного парламентського Комітету Віталія Хомутинніка щодо приведення вимог Державної податкової служби України (ДПСУ) у відповідність до положень Податкового кодексу України.

Докладнiше>>


НОВИНИ АУБ
Президент АУБ дав відеоінтерв'ю FINANCE.UA

Президент Асоціації українських банків (АУБ) Олександр Сугoняко під час відеоінтерв'ю відповів на численні запитання читачів FINANCE.UA. Головними темами, які хвилювали більшість читачів, були: можлива девальвація гривні, нинішній стан банківської системи України та її економіки, а також друга хвиля світової кризи, яка вже насувається. Підвищений інтерес аудиторії викликала і нова вимога НБУ щодо пред'явлення паспортів при операціях з обміну валюти.

Докладнiше>>

АУБ домоглася відхилення законопроекту про кримінальну відповідальність банківських працівників за затримки з видачею вкладів

Завдяки зусиллям Асоціації українських банків Верховна Рада України відхилила законопроект “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за невидачу банківського вкладу)”, реєстраційний № 4334. Цим законопроектом передбачалась кримінальна відповідальність за порушення умов договору банківського вкладу (депозиту), що спричинило невидачу банківського вкладу на першу вимогу вкладника, вчинене службовою особою банку.

Докладнiше>>

АУБ виступила одним зі співорганізаторів Міжнародної конференції з розвитку автоіндустрії України

Асоціація українських банків виступила одним зі співорганізаторів Міжнародної конференції з розвитку автомобільної індустрії України AutoPROm.UA, яка відбудеться у Києві 25 жовтня 2011 року в готелі HyattRegencyKyiv. У конференції візьмуть участь власники та управляючі українських автомобільних компаній, представники банківського і страхового секторів, міжнародні експерти та аналітики.

Докладнiше>>

Президент України підписав закон про захист прав кредиторів та заборону валютного кредитування

Президент України Віктор Янукович підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання правових відносин між кредиторами та споживачами фінансових послуг» (законопроект №  7351), прийнятий Верховною Радою з урахуванням поправок Президента України.

Докладнiше>>

В АУБ відбулась нарада керівників столичних і регіональних банків

13 жовтня в Асоціації українських банків відбулася нарада керівників ряду столичних і регіональних банків. Під час засідання розглянуті актуальні питання банківської діяльності. Зокрема було проаналізовано нинішній стан фінансово-банківської системи України в умовах можливого загострення боргових проблем країн Європи, нестабільності світових ринків, також обговорені  шляхи мінімізації ризиків для банківської спільноти країни. 

Докладнiше>>

АУБ виступає за спрощення не лише продажу, але й купівлі валюти громадянами
Голова Національного банку України Сергій Арбузов у заяві від 12 жовтня 2011 р. повідомив, що НБУ «тимчасово спрощує процедуру купівлі банком готівкової іноземної валюти у фізичних осіб». При цьому підкреслюється, що банкам дозволяється при пред’явленні будь-якого документа (а не лише паспорта) і без його копіювання лише купувати валюту у фізичних осіб.
Докладнiше>>

АУБ застерігає від дезінформації

Протягом останньої доби в багатьох українських засобах масової інформації було поширено недостовірну та непрофесійну інформацію під заголовками «В Україні масово ліквідовуються банки». Асоціація українських банків звертає увагу на провокативний характер таких публікацій, в яких свідомо перекручується інформація НБУ та АУБ.

Докладнiше>>

В АУБ відбулась прес-конференція на тему “Підсумки діяльності комерційних банків України за вісім місяців 2011 року”

В  Асоціації українських банків відбулась прес-конференція на тему “Підсумки діяльності комерційних банків України за вісім місяців 2011 року”. У прес-конференції взяв участь Президент АУБ Олександр Сугоняко. Як повідомив під час прес-конференції Президент АУБ, за вісім місяців 2011 року індекс промислового виробництва становив - 8,9% (у 2010 році – 11,2%). Індекс споживчих цін становив 4,1%, (у 2010 році – 4,3%). Валові валютні резерви Національного банку України на кінець серпня 2011 року склали 38,21 млрд. доларів США (за вісім місяців зростання склало 3,6  млрд. доларів США).

Докладнiше>>

НБУ та АУБ обговорили проблеми навколо змін процедури валютно-обмінних операцій

З ініціативи керівництва Національного банку України відбулася зустріч Першого заступника Голови НБУ Юрія Колобова з Президентом Асоціації українських банків Олександром Сугоняко. У зустрічі також взяв участь народний депутат України, член профільного парламентського Комітету та член Ради НБУ Василь Горбаль.

Докладнiше>>

АУБ запропонувала Прем`єр-міністру та Голові НБУ спростити процедуру валютно-обмінних операцій

Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко звернувся до Прем`єр-міністра України Миколи Азарова та Голови НБУ Сергія Арбузова з обґрунтуванням необхідності спрощення процедури здійснення громадянами валютно-обмінних операцій.

Докладнiше>>

Верховна Рада прийняла закон про захист прав кредиторів та заборону валютного кредитування

Верховна Рада прийняла в цілому проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання правових відносин між кредиторами та споживачами фінансових послуг» (реєстраційний №  7351), з урахуванням поправок Президента України.

Докладнiше>>

АУБ застерігає від непродуманих дій, що загрожують скороченням кількості банкоматних мереж

Асоціація українських банків звернулася до профільного парламентського Комітету щодо відхилення проекту Закону України "Про внесення змін до Закону України  "Про банки та банківську діяльність" (щодо заборони комісії при знятті коштів через банкомат)",  реєстраційний № 9045 від 05.08.2011р.

Докладнiше>>

АУБ про зміни умов здійснення валютно-обмінних операцій фізичними особами

Національний банк України постановою № 278 "Про затвердження змін до Інструкції про порядок організації і здійснення валютно-обмінних операцій на території України", яка набуває чинності з 23 вересня, змінив умови здійснення валютно-обмінних операцій фізичними особами. Ці нововведення коментує Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко.

Докладнiше>>

13.10.2011 року Президент України Віктор Янукович підписав Закон №3795-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання відносин між кредиторами та споживачами фінансових послуг
Докладнiше>>

Всi новини

МОНIТОРИНГ ЗМI   АНАЛIТИКА   БАНКIВСЬКА СИСТЕМА
   

2011-04-06
Мервін Кінґ: Банки ставлять прибутки вище інтересів клієнтів

BBC News, 5 березня 2011 р. Голова Банку Англії стверджує, що банки намагаються максимізувати короткострокові прибутки за рахунок клієнтів. В інтерв’ю Daily Telegraph Мервін Кінґ поставив під сумнів систему бонусів...>>
 
2010-12-08
Аналітична записка «Уроки банківської кризи 2008-2009 років і шляхи стратегічної трансформації банківської галузі України»

Призначення записки полягає в обґрунтуванні необхідності забезпечення контролю національного капіталу над банківською системою, як базової умови збереження економічного суверенітету України. Цілі: Виявити взаємозв`язок діяльності національної банківської системи та реального сектору...>>
 
2010-08-19
Специфика банковской отрасли в исследовании рынка контактных центров Украины

Ирина Величко, независимый консультант, Президент ВАКЦ Денис Любивый, директор аутсорсингового контакт-центра CONTACTIS, член Совета ВАКЦ Прикріпленні файли 2010-08-19 ...>>
НОВИНИ
2011-11-03
Укргазбанк здійснив виплату відсоткового доходу за облігаціями серії «С»
2011-11-03
Новий депозитний продукт від Universal Bank - «Для розумних»: до 18,00% у гривні
2011-11-02
Пенсійний фонд продовжив термін дії договору з VAB Банком і визнав його конкурсну пропозицію однією з кращих у низці регіонів
2011-11-02
Банк «Хрещатик» – надійний партнер для бізнесу
2011-11-02
Укргазбанк здійснив виплату відсоткового доходу за іменними облігаціями внутрішньої місцевої позики серії «А» та серії «В» Луганської міськради
2011-11-02
У Львові відкрито відділення ПАТ «Перший Інвестиційний Банк».
2011-11-02
Кредитпромбанк - учасник соціальної акції компанії Western Union
2011-11-02
КОНВЕРСБАНК продовжить обслуговування малого та середнього бізнесу за спеціальними акційними тарифами
2011-11-01
ПАО «БТА БАНК»: гарантированная индексация рисков
2011-11-01
Відсоток автомобілів, придбаних в кредит, збільшиться до 25%
2011-11-01
Банк «Финансы и Кредит» предложил новую программу лояльности для вкладчиков-физических лиц
2011-11-01
У VAB Банку збільшили шанси вкладників на виграш грошових призів за акцією «Поповнюй на удачу! 2011»
2011-11-01
Спільна акція Укргазбанку та «Сі Ей Автомотів» на придбання автомобілів CHERY
2011-11-01
Пропозиція від Кредитпромбанку, Visa та МАУ: перельоти в бізнес-класі – доступна розкіш
2011-11-01
ИНДУСТРИАЛБАНК расширят филиальную сеть - открылось новое отделение в Киеве
2011-11-01
НАДРА БАНК здійснює Програму технічної підтримки громадських організацій
2011-11-01
АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» продовжує співпрацю з лікувально-оздоровчими закладами Закарпаття
2011-11-01
Депозитная акция «Бери еще выше!» от БМ Банка
2011-11-01
ПАТ «АКБ «КИЇВ» подовжив дію вкладу «Незалежність» до кінця року
2011-11-01
"МЕГАБАНК" пропонує своїм корпоративним клієнтам зручне валютне обслуговування
2011-11-01
КОНВЕРСБАНК збільшує статутний капітал на 360 мільйонів гривень.
2011-11-01
Об итогах внеочередного собрания акционеров ПАО«РЕАЛ БАНК»
2011-10-31
Банк «Хрещатик» прийняв рішення про збільшення статутного капіталу майже на 14%
2011-10-31
Завдяки сервісним послугам від VAB Лізинг клієнту повернули викрадений автомобіль
2011-10-31
Банк «Хрещатик» сплатив відсотки по вінницьких облігаціях
2011-10-31
Депозит «Влучна десятка» від Кредитпромбанку має велику популярність
2011-10-31
АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» залучив на обслуговування ряд підприємств Сумської області
2011-10-31
Укргазбанк продовжує нарощувати кредитування фізичних осіб
2011-10-31
Друзів Кредитпромбанку стає більше
2011-10-28
Вигідні умови кредитування на придбання автомобілів марки Mitsubishi від Universal Bank і ТД «НІКО»
2011-10-28
Укргазбанк: пріоритети та розвиток роздрібного банкінгу
2011-10-28
Банк «Хрещатик» виплатив відсотки власникам облігацій серії «G»
2011-10-28
ПАТ «КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» відкрив нове відділення у Києві
2011-10-28
МЕГАБАНК" покращив умови розміщення деяких вкладів
2011-10-28
НАДРА БАНК презентует новый продукт - Пакет услуг «Сімейний»
2011-10-27
Банк «Хрещатик» установив прибутковість власних облігацій серії «Н»
2011-10-27
ВТБ Банк профинансировал украинские предприятия на 7 миллиардов гривен
2011-10-27
VAB Банк видав понад 1700 електронних студентських квитків одному з провідних вишів країни
2011-10-27
АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» встановив новий банкомат у Нікополі
2011-10-27
Банк «Хрещатик» у десятці найпрозоріших банків України
2011-10-26
«ПІВДЕНКОМБАНК» – переможець конкурсу з обслуговування зарплатних проектів бюджетних організацій
2011-10-26
Банк «КИЇВ» запровадив спеціальну пропозицію по системі «Клієнт-Банк»
2011-10-26
Залишки на рахунках корпоративних клієнтів "МЕГАБАНКУ" вперше сягнули 1 млрд. грн.
2011-10-26
ПАТ «Перший Інвестиційний Банк» пропонує Вам долучитися до Добрих справ!
2011-10-26
Акційний вклад КБ «ПІВДЕНКОМБАНК» «Святковий» протягом місяця залучив понад 70 млн. грн.
2011-10-26
В Києві на вулиці Туровській розпочав роботу Центр роздрібного бізнесу КОНВЕРСБАНКУ
2011-10-26
УБС створює перший навчальний посібник із фінансової грамотності
2011-10-26
АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК» підтвердив своє право на виплату заробітної плати співробітникам бюджетних організацій
2011-10-26
Ретельний скоринг фізичних осіб є одним з основних чинників формування якісного роздрібного кредитного портфеля – думка експерта VAB Банку
2011-10-26
189 компаній корпоративного бізнесу стали клієнтами НАДРА БАНКУ
Всi новини    
ПIДПИСКА НА НОВИНИ
Новини АУБ
Банкiвськi новини
Пiдписатись
Вiдписатись
























 

 







 












Активи, забов’язання, капітал











АУБ: 20-річна боротьба (ВІДЕО)






Основні показники діяльності банків України (за рік)
Основні показники діяльності банків України (за місяць)
Основні показники діяльності банків України (абсолютне значення)
Основні показники діяльності банків України (зміни на початок року)





Спецвипуск журналу "Вісник НБУ", присвячений 20-річчю Асоціації українських банків


































           Н. Г. Босиева

Учитесь отстаивать

         свои права!

       Из опыта работы

запорожской общественной
 организации «Союз защиты
     интересов вкладчиков,

 потребителей банковских
                  услуг»

 

          



Курс на міжбанківському ринку
Індикатори свтових ринків та валютні курси

ОГЛЯД ПРЕСИ

Политика МВФ убивает Украину. Видеоконференция с Сергеем Яременко
 
АУБ розраховує на збереження незалежності НБУ після призначення Арбузова головою Нацбанку

Деньги любят “своих”?
 
Сугоняко: Арбузову не позавидуешь
 
Банкиры объединилсь ради малых банков
 
АУБ против увеличения минимального размера банковского капитала






КУРСИ ВАЛЮТ