This version of the page http://kpi.ua/campus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-02. The original page over time could change.
Кампус КПІ | Національний технічний університет України

Кампус КПІ

Опис території НТУУ"КПІ". Розміщення корпусів, аудиторії, зали, класи. Парки. Схеми проїзду.

Територіальне розміщення університету КПІ

Карти, мапи, схеми НТУУ "КПІ". Територія кампусу.

  • Сенсорна мапа, карта університету, план-схема кампусу НТУУ "КПІ", територія "КПІ" - підведіть вказівник миші до значка корпусу чи гуртожитку і клацніть, щоб перейти на докладний опис
  • Мапа, карта університету, план-схема кампусу НТУУ "КПІ", територія "КПІ" - map-campus.gif
  • Фотографії корпусів, парків, гуртожитків та адреси будівель у Фотогалереї "Кампус НТУУ "КПІ""
  • Схема розташування парковок та стоянок автотранспорту на території НТУУ "КПІ"
  • План закріплення території за підрозділами КПІ
  • Зупинки громадського транспорту в районі НТУУ "КПІ"

Карамельне дерево [барбарис, берберис, кислянка, кислий терен]

Останнім часом багато містян потяглися до дачних наділів: спробувати себе в новій справі – садівництві-городництві – та отримати від того зиск і, можливо, задоволення. З часом останнє стало переважати і тепер академіки-викладачі-службовці, і політехніки не виняток, стали фахівцями з дачного дизайну та ландшафту. Вони чудово орієнтуються в заковиристих назвах рослин, їх характеристиках та перевагах. Можуть сходу порадити з десяток екзотів, які різнобарвлять земельну ділянку впродовж усього року.

Студмістечко прийняло всіх бажаючих

Вересень традиційно вважають початком навчального року. Але це ще й час підсумків: чи готові ми до нього. Найбільше клопотів у цей час у студмістечка, адже потрібно розселити численну студентську братію, та ще й так, щоб усім було зручно і комфортно. Тож ми виявили цікавість до життя-буття політехніків і зустрілися з директором студмістечка О.А.Іщенком, щоб поговорити про будні – життєдіяльність складної інфраструктури, що налічує 20 гуртожитків на 14 тис. студентів.

Зелений водоспад - лапина ясенелиста [(Pterocarya pterocarpa) сімейства горіхових (Juglandaceae)]

Парк КПІ є не лише окрасою території університету, його можна вважати візитівкою району та міста. Частина колекції, зібраної понад століття тому з різних континентів і кліматичних зон, збереглася і донині та викликає захоплення й замилування. Зараз у парку НТУУ "КПІ" налічується близько 90 видів і форм дерев та чагарників, за що його можна віднести до розряду дендропарків.

База відпочинку "Політехнік": судовий спір

"Рішенням київського апеляційного господарського суду відмовлено в задоволенні апеляційної скарги прокурора Вишгородського району та залишено рішення суду першої інтанції в силі."

Таким чином, на сьогодні наше законне право підтверджено.

У НТУУ «КПІ» урочисто відкрито бюст видатного фізика Жана Фуко

6 вересня в Науково-технічній бібліотеці Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» урочисто відкрито погруддя видатного французького фізика і астронома, члена Паризької Академії наук Жана Бернара Леона Фуко (1819 – 1868), Автором бюсту є відомий скульптор – заслужений художник України Анатолій Валієв. Місце і час обрано відкриття бюсту обрано невипадково: у лютому цього року тут уже відкрито єдиний в Україні маятник Фуко.

На захист бази відпочинку «Політехнік»

Керівники профспілкових організацій НТУУ «КПІ» провели 5 вересня в УНІАН прес-конференцію на тему «Хто забирає землю найбільшого в Україні ВНЗ?». У роботі конференції взяли участь Віталій Молчанов – голова профкому співробітників університету, Андрій Гаврушкевич – голова профкому студентів КПІ, адвокат Валерій Буняк та Олександр Яцунь – голова профспілки освітян м.Києва.

Відкриття Малого спортивного ядра [додано відео]

2 вересня в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут» відбулася небуденна подія. В самому центрі університетського кампусу відкрилося Мале спортивне ядро – стадіон зі штучним покриттям, на якому вже розпочалися  заняття з фізичної підготовки, організовуватимуться культурні заходи, а спортсмени зможуть проводити тренування і змагання з футболу, легкої атлетики та інших видів спорту. Стадіон має трибуни, які вміщують 3000 глядачів. Наступним кроком має стати обладнання його сучасним електронним табло.

У студради студмістечка – новий голова [звітно-виборна конференція студентської ради студмістечка 1.6.11]

У своєму слові до делегатів звітно-виборної конференції студентської ради студмістечка, яка відбулася 1 червня, ректор НТУУ "КПІ" академік Михайло Згуровський зауважив, що в жодному зі студентських кампусів за кордоном він не бачив такого дружнього до студентської громади соціального середовища, як у студмістечку КПІ. "Мета студради студмістечка – створення високорозвиненого комфортного середовища, – зауважив ректор,  – і  атмосфера – невід'ємна його складова. Тож її слід всіляко плекати".

День довкiлля

День довкілля проводиться в Україні щороку в третю суботу квітня. Як і загальносвітовий День навколишнього середовища або День довкілля (WED), він є кульмінацією багатьох заходів, спрямованих на позитивні екологічні зміни. Їх метою є залучення громади до поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел, поширення екологічних знань і багато іншого.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • далі ›
  • в кінець »