This version of the page http://ko.ukrtelecom.ua/about/ntr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-11-01. The original page over time could change.
Київська обласна філія ПАТ Укртелеком - Науково-технічна рада
Прес-центр Про філію Послуги і тарифи Довідка Ресурси

Філії ПАТ "Укртелеком"
Сьогодні
01/11/2011
Київська обласна філія / Про філію / Науково-технічна рада

Науково-технічна рада

Впровадженню телефонної нумерації м. Києва в приміській зоні Київської області для максимального задоволення попиту споживачів було присвячене виїзне засідання Науково-технічної ради ВАТ “Укртелеком”, що відбулось у м. Боярка Київської області.

З основною доповіддю виступив директор Київської обласної філії Товариства В.Коробко. Він охарактеризував стан зв’язку у приміській зоні, детально розглянувши існуючі схеми організації зв’язку, їх переваги та недоліки.

На засіданні зазначалось, що сьогодні Київська обласна філія надає своїм абонентам більш розширений – порівняно з іншими операторами спектр послуг. Крім того, цифрові станції в райцентрах дають змогу абонентам отримувати майже всі телекомунікаційні та додаткові послуги, які раніше були доступні лише мешканцям столиці. Також було визнано, що досвід роботи Київської обласної філії має бути вивчений для більш широкого впровадження в інших регіонах України.

Опонентами доповідача виступили директор департаменту технічної експлуатації телекомунікаційних мереж М.Орленко та головний інженер Київської міської філії ВАТ “Укртелеком” В.Колесніков. Під час обговорення доповіді відбулась жвава дискусія, результатом якої стали конструктивні пропозиції, спрямовані, зокрема, на підвищення якості послуг, збереження існуючих абонентів та залучення нових.

Проте для зміцнення позиції ВАТ “Укртелеком” на ринку надання телекомунікаційних послуг та зменшення впливу конкурентного середовища Товариству потрібно проводити більш гнучку цінову політику з підключення абонентів, вводити додаткові види обслуговування, розширювати станційну ємність АТС.

Наприкінці роботи НТР учасники засідання мали змогу ознайомитись з новим телекомунікаційним обладнанням, яке презентували ТОВ “МКМ Телеком”, “ІНВЕКС Телеком” та “Тайко Електронікс”.

 



Науково - технічна рада КОФ ВАТ "Укртелеком"

Голова:

Задоя Г.М. - заступник директора з технічних питать.

Члени Ради:

Стрільченко Ю.Д. - заступник директора з питань будівництва;
Мороз О.С. - заступник директора з питань маркетингу та фінансів;
Близнюк В.Б. - начальник ВЕМ;
Кулицька Н.А. - начальник ВКБ;
Яценко О.І. - начальник ТВ;
Вдовенко Н.О. - начальник ПКВ;
Орлов С.В. - начальник ВІТ;
Осипенко В.Ф. - начальник ВПРМ;
Матвєєв Т.З. - начальник ЦТЕСЗЛ;
Буднік М.А. - заступник начальника ЦТЕСЗЛ;
Хлобистова Н.А. - головний інженер проекту;
Бабіцький О.О. - заступник начальника ВЕМ;
Хмель В.І. - провідний інженер ВЕМ;
Токарєв В.М. - провідний інженер електрозв'язку групи ТЗІ;
Згуровець І.Г. - провідний інженер-енергетик;
Версія для друку





 

МІЙ УКРТЕЛЕКОМ




Карта сайту

Київська обласна філія ПАТ «Укртелеком»
Поштова адреса: Україна, Київ-098, 02098, пр. П.Тичини, 6