This version of the page http://olta.ua/ua/news/115/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-31. The original page over time could change.
Новини
Ru
Ua
588114407
okna_olta
044 568-00-07 Центральный офис
044 578-22-99 м.Лукъяновская
044 578-25-15 Борщаговка
044 237-08-08 м.Левобережная
044 237-22-33 м.Кловская
044 233-02-02 Троещина
Про компанію Продукція Послуги Партнерам Зароби знижку Віконний гумор Наше виробництво Новини Галерея вікон Kонтакти
Головна Новини
 
пошук по сайту

Жалюзі


Ви багато чули про жалюзі, які купують знайомі, друзі та рідні. Всі вони нахвалитися не можуть перевагами жалюзі, кажучи про практичність, зручність, малу ціну та неперевершений дизайн. Враховуючи те, що жалюзі давно позбулися клейма «офісні штори», ми вирішили в першу чергу звернути увагу саме на них. Наша стаття вам допоможе в цьому. 

Перш ніж приступить до безпосереднього вибору жалюзі, варто продумати, де вони знаходитимуться. Наприклад, на кухні та у ванній найкраще підійдуть пластикові жалюзі, а ось затишок в спальні допоможуть створити тканинні жалюзі. Визначтеся, де ви хочете кріпити жалюзі: усередині віконного отвору або на стіні під вікном. 
 
При виборі жалюзі розділіть вибір на два великих блоки: я хочу і так треба. До розділу «я хочу» належить вибір матеріалу, розташування ламелей, колір та інші особливості. Наприклад, ви можете купити пластикові жалюзі, або віддати перевагу популярній тканинні. Виробники пропонують великий вибір щодо кольору та дизайну. Типові офісні, «під дерево», в японському стилі, ніжного постільної кольору - вибрати можна оптимально відповідні вам. «Я хочу» необхідний і важливий блок, але без «так треба» весь політ фантазій може бути непотрібним.
 
При виборі жалюзі необхідно бути впевненими в якості всіх складових. Це ви можете перевірити, як в салоні при купівлі, так і безпосередньо вдома. Переконайтеся, чи немає видимих дефектів, чи не скріплять бігунки на поворотах, чи не заїдають ламелі, як вони відкриваються та закриваються. 
 
Низка ціна жалюзі може свідчити або про погану якість продукції, або фірма вкладає в ціну лише вартість ламелей без решти набору комплектуючих. Під час замовлення будьте уважні, правильно заміряйте ширину та довжину жалюзі. 
 
На сьогоднішній день жалюзі - це оптимальний варіант для облаштування будинку, квартири, заміського будинку або котеджу. Великий вибір, доступність, простота в установці та догляді, роблять жалюзі оптимальним вибором. Крім того, жалюзі захищають речі від вигоряння і зупиняють цікавість приходящих повз вікон людей. 
 

Якщо вам необхідний великий вибір жалюзі або професійна порада - просто зателефонуйте нам!



<< Назад
© 2000-2011 Окна ОЛТА
Разработка сайтов - White web