This version of the page http://byut.com.ua/volunteers.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-28. The original page over time could change.
Батькiвщина

Наша гордість

Антон Тимченко

Студента 1-го курсу Київської державної академії водного транспорту Антона Тимченка можна охарактеризувати як людину відповідальну, надзвичайно пунктуальну та енергійну.
Також наші волонтери мали можливість приймати безпосередню участь у семінарі, що проводили представники Фонду Конрада Аденауера в м. Києві для нашої політичної сили.

Наталя Шеремета

Викликає почуття гордості 26-річна Наталя Шеремета, яка виховує двох синів. Наталя проявила себе як цілеспрямований, кваліфікований юрист-професіонал. Вона займалась не тільки офісною роботою, але й разом з представниками громадської приймальні партії брала участь у виїзних прийомах громадян громадської приймальні партії в м. Києві.

Інна Хомич

Інна Хомич, 1986 р.н., дипломований магістр з архівознавства та спеціальних дисциплін історичних наук (Київський національний університет ім. Шевченка), незважаючи на те, що виховує маленького сина, знайшла час і можливість продемонструвати обізнаність, наполегливість, оперативність та професійність у виконанні поставлених перед нею задач.

Сергій Креденцер

Працелюбний та цілеспрямований Сергій Креденцер, 1986 р.н., який одержав диплом магістра з відзнакою в Східноукраїнському національному університеті ім. В. Даля за спеціальністю «Прикладна фізика», не тільки займався поточною роботою, він також брав участь безпосередньо у виборчому процесі, перебуваючи спостерігачем в ніч виборів Президента у ІІ турі на одній з виборчих дільниць Білоцерківського району Київської області.