This version of the page http://byut.com.ua/invitation_inhabitant.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-28. The original page over time could change.
Батькiвщина

Загальна інформація

Організація суспільно-політичного життя в Україні змушує лідера та керівництво партії більшість робочого часу проводити в столиці України. Однак в кожному населеному пункті, кожному закуточку нашої держави знаходяться люди, яких ми теж бажаємо почути з їх пропозиціями, зауваженнями, проблемами. Думка і життя кожного з Вас є центром уваги нашої політичної сили. Саме тому Юлією Тимошенко було прийняте рішення про створення мережі цілком обладнаних, оснащених та укомплектованих фахівцями офісів, яка нараховує більш ніж 600 громадських приймалень політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Ви завжди можете звернутись до приймалень не тільки з пропозиціями й проханнями, але й отримати безкоштовні консультації, в тому числі з юридичних питань, допомогу у розв’язанні правових і соціальних проблем. Наша основна мета – дослухатися та приділити увагу серед бурхливого потоку життя, Вам, шановний громадянине. Одним з основних напрямків роботи також є виявлення системних порушень, які потребують узагальнення та ґрунтовного вирішення на регіональному або державному рівнях.

Ви звертаєтесь до нас – і ми спільно випрацьовуємо загальну стратегію дій нашої політичної сили, вирішуємо складні питання, разом прогнозуємо суспільне майбутнє та водночас плануємо подальші дії.

Наша громадська приймальня – Ваша суспільно-політична оселя.
 
Громадська приймальня партії знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Туровська, 13, 1-й поверх, каб. 101-в.

Адреси для листування:   
01133, м. Київ – 133, а/с 81
04080, м. Київ – 080, вул. Туровська, 13, «ВО «Батьківщина»

Прийом громадян здійснюється уповноваженими керівництвом партії досвідченими юристами у робочі дні з 9.30 до 17.30 (перерва: 13.00 – 14.00).

З жовтня 2009 року прийом громадян проводить народний депутат України, член фракції «БЮТ–Батьківщина» Тищенко Олег Іванович.

Попередній запис за телефонами: 044 527-70-69.

Також працює «гаряча лінія» партії «ВО «Батьківщина» 0-800-50-40-40 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).