This version of the page http://www.budget.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-27. The original page over time could change.
Budget Україна – оренда автомобілів, прокат авто
Популярні локації прокату авто

Прокат авто Київ

Якщо Ви плануєте ділову або туристичну поїздку до Києва, замовте прокат авто від Budget і відчуйте переваги вільного пересування з послугою оренда авто. Оренда автомобілів від компанії Budget – це завжди нові авто, сервіс світового рівня і розумні ціни. Прокат автомобілів Budget дозволить Вам заощадити, адже найкращі інтернет тарифи на прокат авто – це беззаперечна перевага у співпраці з міжнародною компанією Budget. Київ відкриється для Вас по новому, якщо Ви візьмете авто на прокат на вихідні за спеціальними, зниженими тарифами на авто в оренду. Відчуйте всі переваги послуги прокат авто разом із Budget.

 

Оренда авто в туристичних цілях

Замовте прокат авто в Криму на час Вашої наступної поїздки до моря, та відвідайте надзвичайні місця перлини України. Якщо Ви шукаєте “оренда авто Сімферополь” або “прокат автомобілів Крим”, Budget запропонує Вам найкращі ціни на оренду авто в Криму. Бажаєте отримати авто в прокат у Ялті, співробітники Budget автопрокат доставлять автомобіль до Вашого готелю або пансіонату. Разом із послугою “прокат авто Крим” Ви дізнаєтесь про нові місця та невідомі пляжі Криму. Прокат авто в Криму – це доступна послуга, яку Вам пропонує Budget автопрокат в Криму.

 

Оренда авто в ділових цілях

Ви збираєтесь у відрядження? Спеціальні корпоративні тарифи на оренду авто від Budget дозволять Вам заощадити, а послуга прокат авто збереже Ваш час. Зверніться до представників Budget автопрокат і отримайте найвигіднішу пропозицію на послуги оренди автомобілів. Спеціальна програма лояльності від Budget стане Вам у нагоді, адже Ви зможете заощаджувати кожного разу коли будете брати авто в прокат. Якщо ж Ви плануєте відрядження за кордом, замовте прокат авто в одній з 128 країн світу, де представлено Budget автопрокат, та встигайте навіть більше ніж очікували, адже оренда авто – це свобода пересування.

 

Прокат автомобілів Budget

Budget пропонує Вам привабливі тарифи на послугу прокат авто в Україні та 128 країнах світу. Оренда авто у Львові – це найкращий шлях дізнатись більше про Золоте кільце Львівщини. Візьміть авто в оренду в м. Донецьк та дізнайтесь про цікавинки Донбасу. Прокат авто Одеса – це те, що Вам знадобиться, якщо Ви плануєте відвідати столицю гумору. До Ваших послуг 16 груп авто в оренду в Києві, Львові, Одесі, Донецьку та Криму. Відчуйте радість вільного пересування та заощаджуйте на послузі оренда авто разом із Budget. Нові авто в оренду приємно здивують Вас.

 
Сторінка
з
  • Про Budget
Language selection
  • Прокат авто
Локація початку прокату
Локація повернення
Ukraine Змінити
Kiev; Boryspil Int. Apt.
Змінити
Отримати тариф
Потрібне авто на місяць або довше?
Довгострокова оренда авто від Budget

Найнижчі тарифи і відмінні авто - Ваша вигода і комфорт разом із Budget

Далі
Подорожуйте разом з Budget

Budget пропонує Вам перелік найцікавіших місць України, які Ви можете відвідати, взявши авто в оренду за найкращими тарифами.

Далі
Бажаєте отримувати пропозиції від Budget?

Підпишіться на розсилку та отримуйте першими найсвіжіші пропозиції на прокат авто за найшижчими цінами!

Підписатись
  • Оренда авто в Україні та світі
  • Прокат авто в Європі
пропозиція
пропозиція
Budget дарує 1 день оренди авто

Замовте авто в Україні на 7 днів і оплачуйте лише за 6 діб оренди авто

Вперед
Weekend з Budget від 99 Євро!

Прокат авто з п'ятниці по понеділок від 99 Євро за вихідні!

Вперед
Захоплююча Австрія

Прокат авто в Австрії - незабутні Альпійські враження

Вперед
попередня
пропозиція
з
наступне
5 причин обрати Budget
Prev
Next
Відгуки наших клієнтів

Budget щоденно працює над покращенням сервісу за для Вашої приємної подорожі в Україні і світі. До Вашої уваги ми наводимо відгуки клієнтів, які можуть стати Вам у нагоді при замовленні оренди авто

Читати відгуки
Miles & More

Budget пишається тим, що є партнером програми Miles & More! Ви можете заробити 500 миль, щоразу, коли Ви орендуєте авто разом із Budget!

Деталі
Найбільша мережа локацій в аеропортах

Budget пропонує Вам розпочати подорож прямо з аеропорта. Найбільша мережа локацій в аеропортах України: Бориспіль, Сімферополь, Донецьк, Львів, Одеса. Прокат авто із Budget - це зручно!

Замовити авто
Поради при оренді авто за кордоном

Бажаєте орендувати авто за кордоном? Budget підготував для Вас новий розділ, в якому Ви знайдете відповіді на Ваші запитання та корисні поради стосовно прокату авто за кордоном.

Далі
Допомога в дорозі

Якщо Ви потребуєте допомоги або рекомендацій в дорозі, зателефонуйте до наших спеціалістів, які нададуть Вам інформацію в режимі 24/7, і за необхідності приїдуть до Вас.

Замовити авто
попередні
наступні
Замовити авто