Осінь: вирішив повернутися онлайн


На центральну Що нового Що цікавого Структура сайту...
Українська :: Русская :: English :: Deutsch

Довідпочивавшись аж до осені і відчувши вже зиму, вирішив таки повернутися - давно пора, щиро кажучи. Щиро кажучи, вже й давно намагався повернутися, але непосидющість моя у досягненні цієї цілі переважила і ціль ця не була досягнута. Хоча, може то питання у самій цілі, у туманності її визначення та у її неактуальності - хто зна. Хоча, досить таки части саме відповіді на такі от питання і є кроками до суб'єктивної істини.

Знову потягло на філософські думки, а тому я одразу ж до справи. На сьогодні найдієвішими та найперспективнішими розділами є "Про фото" та "Про кіно". Розділ "Про це" також вельми актуальний, але щось у нього нічого не пишеться - доведеться, мабуть, самому писати. А позаяк нічим таким новим я не займаюся з того, що вже було написано, то й писати особливо нічого.

Розділ "З світу по сайту" живе своїм спокійним впевненим життям, постійно прислуговуючи дороговказом як мені, так і багатьом людям - сподіваюся, з користю. Поновлення будуть, бо ж сайти, як не дивно, аж ніяк не стоять на місті, а іноді таки зникають, а натомість з'являються нові, тому відслідковувати ситуацію треба.

Так, наприклад, у мене самого несподівано зникло українське дзеркало мого "Про кіно", не залишивши нічого натомість, бо виявилося воно єдиним: я так і не вирішив, яким саме чином розмістити, власне, сам розділ "Про кіно", а позаяк українське дзеркало увесь цей час успішно працювало і відвідувачі не обходили його стороною, то створення головного сайту чи розділу "Про кіно" я відклав на невизначений термін, який оце саме наступив - з чим себе і поздоровляю! Тому сьогодні головна задача - назавтра відновити функціонування "Про кіно від Хитрого Фоголя" як розділу цієї сторінки. Бажано б ще й написати про новий кіновікенд, адже подивитися з цього четверга є що, не те що з минулого. Тож анонсую повернення "Про кіно від Хитрого Фоголя" і вже вкотре обіцяю докласти зусиль для його повноцінної підтримки.

Що там у мене ще було? Були в мене "теми", яких я порозпочинав чималу кількість, але, як бачите, не дописав жодної нової. А для написання вже є багато тем - вистачило б таланту та цілеспрямованості про це все написати. Сподіваюся, таки вистачить. Натомість це, напевне, найбільший розділ усієї Сторінки Хитрого Фоголя - і може навіть найцікавіший.

Моя мобілка також пилюкою не припадає: оце зовсім нещодавно висловив свої уподобання щодо вибору нової мобілки замість моєї старенької Nokia 6210. По секрету скажу, що після докладного обмацування обраного агрегату віра моя у світле майбутнє володарювання ним відверто занепала, бо у порівнянні з моєї старою і навіть старезною вже мобілкою новенька Nokia 6021 зовсім не виглядає як нові 5 копійок. А виглядає вона скоріше як нова "Таврія" у порівнянні зі старим "Запорожцем": усе й справді нове і сучасне, але усе таке жахливо пластмасове та ще й з підробкою "під старовину" - просто жах! Ну скажіть мені: хто то вигадав щоб циферки у калькуляторі нагадували старовинні семисигментні індікатори, і то такі манюпуні, що годі їх і роздивитися. Швидкість реакцій сучасної моделі також справляє враження - нажаль, зовсім протилежне, ніж слід. Тому, згадавши до того ж ще й відчутну кризу приватного бюджету, нову мобілку я куплю хіба що на день народження - якщо взагалі куплю. Натомість думаю купити новий акумулятор до старої мобілки - не оригінальний, але новий - та нову гарнітуру - не бездротову, але, сподіваюся, зручну та корисну: зрештою, саме зимою телефонна гарнітура є просто незамінним аксесуаром для мобілки - спробуйте-но побалакати хоч хвилинку на морозі - або рука відмерзне, або мобілка - точно вам кажу!

Тому розділ "Мобілка Хитрого Фоголя" живий і аж ніяк не думає "загинатися".

Залишилися, схоже, тільки "Мої подорожі" та "Мої друзі". Обидва розділи вже давно слід відновити, бо написати наче є про що та про кого, а от руки до цього аж ніяк не доходять - перед друзями відверто соромно, скажу я вам!

І ще залишився в мене не зовсім мій розділ "Америка - погляд з хмарочоса". Це статті радянського журналіста Ярослава Голованова, опубліковані у далекому 1991-му (здається) у газеті "Комсомольська Правда". Лежать вони в мене, догляду не вимагають, натомість також збирають свою читацьку аудиторію - ну і добре!

На цьому на сьогодні все. Зважаючи на пізню годину, небажання робити ще щось, та бажання виспатися, обіцянка моя щодо розділу "Про кіно" залишиться невиконаною. Дуже шкода і дуже соромно! Але, маємо те що маємо...


Поштова скринька : Гостьова книга  
Сторінка створена Хитрим Фоголем. Copyright (c) by Alex Fogol, AFD Software 2005-2010.