This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/Germany.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-25. The original page over time could change.
Budget Прокат авто Німеччина

Оренда авто в Німеччині



Прокат автомобілів у Німеччині



«Budget - прокат авто» з гордістю може запропонувати Вам високий сервіс обслуговування всюди в Німеччині в більш ніж 140 локаціях оренди автомобілів. Як результат, Ви можете швидко і зручно орендувати автомобіль, не залежно від мети Вашого візиту. Автомобіль напрокат буде незамінним помічником при візиті до Баварії, Шварцвальду, Балтійського узбережжя. Південь Німеччини славиться своїми озерами і горами, там же розташовується найвища гора Фельдберг, яка буде ще ближче з машиною напрокат. Німеччина славиться виноробством, основні центри якого розташовані також на півдні, дістатися до виноробних куточків країни легко і швидко, Вам допоможе автомобіль напрокат від Budget.
Не дивлячись на те, що автомобільні дороги Німеччини знамениті своєю якістю і необмеженою швидкістю пересування, водіння в Німеччині вимагає свідомого і обережного підходу. Оформляючи автомобіль в оренду, не забувайте про обмеження швидкості та безпеку на дорозі.

Представництва Budget в Німеччині


Офіси Budget мають ідеальне розташування для туристів, які хочуть взяти автомобіль напрокат і побачити цей прекрасний і привабливий край. Оренда авто в Німеччині чудове рішення, яке дає свободу руху, зручність і можливість відвідування Мюнхена як відправної точки для вивчення Баварського краю, Берліна для відкриття чарівною історії столиці.
Прокат авто в Німеччині - це можливість насолодитися країною, яка сповнена приголомшливих контрастів: значна, сильна архітектура півночі і мальовничі будиночки Баварських міст, а машина напрокат від Budget відкриє можливість споглядати красу Долини Річки Рейн. Як відомо, Німеччина знаменита створенням кращого пива у світі, таким чином, кращим варіантом для тих, хто не любить собі відмовляти у задоволенні – буде оформлення послуги «додатковий водій» у Вашому договорі про оренду на прокат авто в Німеччині.

Прокат авто Німеччина - Берлін - Мюнхен - Франкфурт - Бонн - Оренда авто в Німеччині від Budget

 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: