This version of the page http://www.slovo-unp.com/index.php?i=reg (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-24. The original page over time could change.
"Народне слово"

RSS-канал | PDA-версія


архів | про газету | гарячі новини

Наступне число «НС»
вийде 27 жовтня

Партійні новини Політика Міжнародний вимір Економіка Регіони Суспільство Культура

регіони

Закликаємо Президента врятувати Софію Київську

Українська Народна Партія звертається до Президента України Віктора Януковича як першої особи держави та ґаранта Конституції з вимогою заблокувати рішення Київської міської ради щодо дозволу на забудову території біля стін Софії Київської. З цією заявою виступив заступник голови УНП, голова управи Київської міської організації УНП Володимир Шовкошитний. Він наголосив: «УНП вже звернулася до столичної прокуратури з вимогою перевірити відповідність волевиявлення сесії Київської міської ради (щодо дозволу на забудову біля Софії Київської) чинному законодавству України, а в разі виявлення порушень – внести протест на рішення. Однак відповідь на це звернення має прийти в десятиденний термін, тобто можна банально запізнитися»…

 

Відхилити новий генплан!

«Відправити на доопрацювання новий проект генерального плану Києва» вимагає від керівництва Київської міськради Українська Народна Партія. За словами заступника голови УНП Володимира Шовкошитного, «цей документ передбачає масову вирубку зелених насаджень і парків, тобто суперечить як мінімум двом законам України».

 

Табачнику піднесли гарбуза

«Їж гарбузову кашу і не лізь в освіту нашу», – з таким гаслом представники Одеських політичних партій та громадських організацій зібралися біля обласного управління освіти Одеської обласної держадміністрації. Одесити передали в обласне управління освіти звернення до Табачника, в якому наголосили, що вважають неприпустимим його перебування на посаді міністра освіти.

 

Очільники області мусять прозвітувати за рік владарювання

Голова Черкаської обласної організації Української Народної Партії Леонід Даценко вважає, що обласні очільники від Партії реґіонів мають вийти до людей і прозвітувати, як вони «покращили життя вже сьогодні», будучи протягом року при владі.

 

З ініціативи Віктора Анушкевичуса відкрито нову підстанцію «швидкої»

4 жовтня в Івано-Франківську урочисто відкрили підстанцію невідкладної медичної допомоги №4. Медичний заклад працюватиме в мікрорайоні Пасічна.

 

Звільнений голова РДА може повернутися на керівну посаду?

Нарешті Віталій Станкевич звільнений з посади голови Радивилівської районної державної адміністрації – днями відповідне розпорядження підписав президент України Віктор Янукович. «Добре, що Радивилівщина все ж позбулася одіозного керівника, але повірити в добрі наміри очищення влади в області від таких осіб громадяни зможуть лише тоді, коли діяльність Віталія Станкевича буде належно оцінена правоохоронними органами», – прокоментувала це звільнення голова Рівненської обласної організації УНП, член Правління партії Світлана Ніколіна.

 

Пошук у номері

 

Посилання


www.unp.ua


kostenko.unp-ua.org


unp.kharkov.ua


Реклама




Вартість передплати «НС» на 1 місяць – 4,21 грн, на 6 місяців – 25,26 грн. Індекс 21558




© Газета "Народне слово" 2004-2011
При перепублікуванні матеріалів посилання на газету "Народне слово" обов’язкове
Розробка: Bativan Design Group