This version of the page http://www.osnova-ua.com/main (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-24. The original page over time could change.
Головна
Авторизация
  • Головна
  • Нові видання
  • Охорона праці
  • Пожежна безпека
  • Прайс лист
  • Реалізатори
  • Контакти

Головна


 

Видавництво „Основа” - це сучасне підприємство. Яке існує на книжковому ринку України 17 років. За цей час видано близько 400 найменувань книг загальним тиражом 3.0 млн примірників.

 

 Пріоритетною діяльністю видавництва є видання нормативної літератури з питань охорони праці, пожежної безпеки,надзвичайних ситуацій, сертифікації та екології. Завжди в асортименті: технічна та юридична література, словники й коментарі, навчальні посібники та підручники, довідники і типові інструкції, журнали, посвідчення, бланки, буклети, плакати, стенди з охорони праці, засоби індивідуального захисту, пожежний інвентар тощо.

 

  Разом з Міжнародною академією безпеки життєдіяльності видавництво випускає журнал  „Безпека життєдіяльності”, який став помічником для викладачів та вчителів з цієї дисципліни.

 

  При видавництві „Основа” створена власна поліграфічна база. Сьогодні типографія „Основа-Принт” випускає книги в м’якій обкладинці та твердій палітурці, плакатну продукцію, каталоги буклети, журнали та посвідчення. Загальний обсяг – 50 тис. примірників книг на місяць.


 

 

Друкарня приймає замовлення на виготовлення книг у м’якій обкладинці та твердій палітурці, плакатної продукції, каталогів, буклетів, журналів, посвідчень тощо.

 

 Помірні ціни, індивідуальний підхід, короткі терміни.

 

 Увага! Продовжується передплата періодичних видань на 2011 рік.



 

 

 

Журнал "Безпека життєдіяльності"

 

Редакція всеукраїнського науково-популярного журналу „Безпека життєдіяльності” пропонує Вам передплатити на 2011 рік сучасне видання.

 Цей журнал висвітлює питання організації безпеки життєдіяльності в навчально-виховних закладах, установах, організаціях. Надає офіційну інформацію Міністерства освіти і науки України та Міністерство надзвичайних ситуацій з питань безпеки життєдіяльності, охорони праці, пожежної та радіаційної безпеки, надзвичайних ситуацій, побутового травматизму.

 На сторінках журналу друкується  науково-методичні розробки щодо безпеки життєдіяльності. Висвітлюється пошуки і шляхи розв’язання проблем соціальної, продовольчої, політичної, економічної безпеки; сучасна екологічна ситуація; питання викладання дисципліни „Безпеки життєдіяльності”; корисні поради з питань особистої безпеки та навколишнього середовища.

 

 Передплатити журнал „Безпека життєдіяльності” можна у будь-якому поштовому відділенні України.

 

 Індекс  журналу „Безпека життєдіяльності” 91857


 

 

Журнал "Безпека праці на виробництві"  

 

 В журналі “Безпека праці на виробництві”, який конче потрібен кожному підприємству, друкується нормативна база з правил безпеки праці. Надається практична допомога керівникам підприємств, спеціалістам служб охорони праці та інженерно-технічним робітникам по збереженню життя та здоров’я працюючих на виробництві.

  У журналі аналізується досвід роботи по запобіганню виробничого травматизму, надаються методичні поради в організації безпечних та здорових умов праці, консультації і відповіді на питання читачів, керівників служб охорони праці. У публікаціях журналу ви знайдете також коментарі до нормативно-правових актів. Законодавчих і інших директивних документів.

 Журнал „Безпека праці на виробництві” цікавий тим, що має незалежну правову позицію у висвітленні проблем з реалізації закону України „Про охорону праці”.

 Журнал не заангажований і адекватно реагує на ті небезпечні події, які трапляються на виробництві.

  Передплатити журнал ви можете в будь-якому поштовому відділенні України.

 

 Індекс журналу „Безпека праці на виробництві” 37850