This version of the page http://www.lingo.ua/equipment (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-23. The original page over time could change.
Обладнання для синхронного перекладу, озвучування та презентацій
 

Обладнання для синхронного перекладу, озвучування та презентацій

Кожний захід покликаний вирішити конкретне завдання, тому правильний вибір сучасного обладнання дозволяє досягти мети заходу оптимальним способом. Конференц-сервіс, який надає Бюро перекладів "Лінго", включає всі види послуг для успішної підготовки й проведення заходів, у тому числі оренду обладнання для синхронного перекладу і презентацій.

Досвідчений технічний персонал здійснює доставку, встановлення, обслуговування й демонтаж усього необхідного обладнання.

Обладнання для синхронного перекладу

Бюро перекладів "Лінго" має у своєму розпорядженні сучасне обладнання для синхронного перекладу, яке є одним із найкращих у м. Києві за такими параметрам як чистота звуку, відсутність зовнішніх перешкод, зручність у використанні.

Обладнання для синхронного перекладу включає комплекти багатоканальних приймачів і наушників, розрахованих більше ніж на 2 000 учасників, кабінки перекладачів, 2-, 3-, 6-канальні пульти перекладачів тощо.

Надається на вибір інфрачервоне обладнання та радіо обладнання для синхронного перекладу.

Обаднання для озвучування надає в оренду настільні мікрофони, петличні мікрофони, радіо мікрофони, гучномовці, підсилювачі звуку, мікшерні пульти тощо.

Обладнання для презентацій

Обладнання для презентацій включає слайдопроектори, графопроектори overhead, мультимедійні проектори, комп'ютери, екрани, дошки з блокнотами flip chart тощо.

Обладнання Бюро перекладів "Лінго" використовувалося на таких заходах, як Міжнародна конференція "Малий і середній бізнес як підтримка великих міжнародних компаній", презентації компанії IBM, Міжнародна конференція і семінар "Україна-Євросоюз: стратегія виходу на світовий ринок", Міжнародна конференція "Кримська весна конверсії" за участю країн РЄАП і НАТО і України, прес-конференція з автогонщиком David Coulhard (спонсор - "Реемстма Україна") та багато інші.

 

Бланк попереднього замовлення


Офіс № 1: Україна, м. Київ, вул. Дмитрівська, 19-А
Телефон: (044) 482-15-57; 482-17-78
E-mail: info@lingo.kiev.ua
Офіс № 2: Україна, м. Київ, вул. Л. Толстого, 11
Телефон: (044) 254-15-50; 254-17-55
E-mail: office2@lingo.kiev.ua