This version of the page http://www.kreditprombank.com/ua/smb/services (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-23. The original page over time could change.
Послуги та сервіси
Головна / Малому бізнесу / Послуги та сервіси

0-800-507-909

Лист в банк | Call-back

Відділення та банкомати

Послуги та сервіси

Інкасація та перевезення цінностей   Клієнт-банк

Для мінімізації ризиків Вашого підприємства при організації перевезення грошових коштів і цінностей та для отримання Вами максимальної зручності, ПАТ «Кредитпромбанк» пропонує повний комплекс послуг з інкасації

 

Якщо ви активно використовуєте свій поточний рахунок та бажаєте управляти ним, не виходячи з офісу, або володіти інформацією завжди і скрізь, Ваші бажання можуть легко здійснитися, якщо Ви скористаєтесь у ПАТ «Кредитпромбанк» системами "Клієнт-банк" та/або «Інтернет-клієнт-банк».

Банківські сейфи   Банківські метали

Якщо Ви потребуєте надійного збереження цінностей, ПАТ «Кредитпромбанк» пропонує Вам скористатися банківським сейфом — це дасть Вам змогу бути абсолютно впевненими у цілості Ваших цінностей.

 

Купуючи банківські метали, ви фактично конвертуєте свої гроші в інтернаціональну валюту, яка, на відміну від паперових грошей, захищена від інфляції.

Документарні операції    

Операції, які забезпечують розрахунки у міжнародній торгівлі та захищають експортерів та імпортерів від можливих ризиків невиконаної поставки або несплати за товари або послуги.