This version of the page http://www.kreditprombank.com/ua/smb/credits (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-23. The original page over time could change.
Кредити
Головна / Малому бізнесу / Кредити

0-800-507-909

Лист в банк | Call-back

Відділення та банкомати

Кредити

 
 
 
 
Для задоволення потреб Вашого бізнесу у грошових коштах ПАТ «Кредитпромбанк» пропонує ряд кредитних програм.

 

Кредити та кредитні лінії на розвиток бізнесу   Овердрафт
В ПАТ «Кредитпромбанк» Ви можете отримати кредит на розвиток або поточні потреби Вашого бізнесу.
  Якщо Ваш бізнес періодично потребує додаткових грошових коштів для оперативної оплати витрат, пов’язаних з поточною діяльністю, овердрафт від ПАТ «Кредитпромбанк» саме для Вас.
Кредит під заставу депозиту   Кредит на купівлю комерційного транспорту
Якщо Ви розмістили в ПАТ «Кредитпромбанк» депозит, але раптом виникає термінова необхідність у коштах, пропонуємо Вам скористатись кредитною програмою «Кредити та кредитні лінії під заставу депозиту».   Для збільшення об’ємів продажу та зменшення витрат Вашого бізнесу ПАТ «Кредитпромбанк» надає цільові кредити на купівлю комерційних транспортних засобів під заставу автомобіля, що купується.
Кредит на купівлю комерційної нерухомості
  Реструктуризація кредитів
Якщо Ви витрачаєте значні кошти на оренду приміщення для Вашого бізнесу, ПАТ «Кредитпромбанк» пропонує оформлення кредиту на купівлю комерційної нерухомості, що дозволить збільшити вартість Вашого бізнесу та зменшити витрати без вилучення коштів з обігу.
  У разі, якщо Вами вже було отримано кредит у ПАТ «Кредитпромбанк» та Ви маєте труднощі з його поверненням, пропонуємо Вам скористатись програмою реструктуризації кредиторської заборгованості, що спрямована на підвищення платоспроможності Вашого бізнесу.