This version of the page http://adm.km.ua/index1.php?link=95 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-22. The original page over time could change.
Хмельницька обласна державна адміністрація ... Офіційна сторінка

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Повідомлення

Регіональна комісія з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Хмельницькій області повідомляє
За інформацією Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Хмельницькій області, була проведена робота щодо сприяння підприємствам громадських організацій інвалідів у закупівлі їх продукції. На протязі дев’яти місяців 2011 року Хмельницьким учбово-виробничим підприємством Українського товариства сліпих реалізовано продукції на 151,67 тис.грн, що на 36,17 тис.грн. більше порівняно з відповідним періодом минулого року, Кам’янець-Подільським учбово-виробничим підприємством Українського товариства глухих реалізовано продукції на 89,2 тис.грн., що на 160,8 тис.грн. менше порівняно з відповідним періодом минулого року та підприємством «Надія» Шепетівського міського об’єднання інвалідів «Оберіг» надано послуг на суму 10,7 тис.грн.
20 10 2011
Докладніше ...


Міжнародні муніципальні слухання
XVI Міжнародні муніципальні слухання «Розвиток належного врядування на місцевому і регіональному рівнях» проводяться в рамках головування України в Комітеті міністрів Ради Європи
У заході візьмуть участь Президент України, Голова Верховної Ради України, члени Уряду, народні депутати та представники всеукраїнських асоціацій місцевого самоврядування.
20 10 2011
Докладніше ...


Проведено командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту (цивільної оборони) Деражнянського району
Згідно з Планом основних заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Хмельницької області на 2011 рік, 11-12 жовтня поточного року проведено командно-штабне навчання з органами управління цивільного захисту (цивільної оборони) Деражнянського району за темою:
„Дії органів управління, сил та засобів цивільного захисту (цивільної оборони) при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру ” .
17 10 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 10 по 16 жовтня 2011 року.
17 10 2011
Докладніше ...


Життя Хмельниччини у третьому кварталі

Згідно з регламентом, Хмельницька облдержадміністрація здійснює щоквартальне планування своєї діяльності, спрямованої на виконання завдань, визначених Президентом України, Кабінетом Міністрів України, галузевими та регіональними програмами.
Протягом ІІІ кварталу 2011 року проведено чотири засідання колегії обласної державної адміністрації, на яких розглянуто 14 питань.
Зокрема, підведені підсумки соціально-економічного розвитку області за І півріччя 2011 року, обговорено виконавську дисципліну в обласній державній адміністрації, роботу промислових підприємств області, стан фінансово-бюджетної дисципліни в області, організацію роботи з видачі документів дозвільного характеру, проаналізовано готовність закладів освіти області до нового навчального року та готовність житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимових умовах 2011/2012 року, намічено шляхи погашення заборгованості із заробітної плати та шляхи підвищення рівня оплати праці тощо.
Протягом звітного періоду відбулись засідання обласної комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, спостережної комісії облдержадміністрації, обласної евакуаційної комісії, ради з питань безпечної життєдіяльності при облдержадміністрації, комісії по розподілу кредитів на навчання за кошти обласного бюджету серед студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обласної державної адміністрації.
13 10 2011
Докладніше ...


Інформаційно-аналітична довідка про роботу із зверненнями громадян в облдержадміністрації за 9 місяців 2011 року
Упродовж 9 місяців 2011 року до облдержадміністрації надійшло 4213 звернень, що на 1072 або на 25,4% більше, ніж за відповідний період минулого року, з яких 2741 письмових, що на 19,7% більше, ніж за відповідний період минулого року. Усього звернулося 14580 осіб, які порушили 4472 питання.
Найбільше письмових звернень надійшло від жителів м. Хмельницький – 690 звернень або 25% від загальної кількості звернень (+128), Хмельницького – 201 або 7,3 % (+69), Дунаєвецького – 181 або 6,6 % (+59), Кам’янець-Подільського - 153 або 5,6 % (+57), Красилівського – 117 або 4,2% (+10), Волочиського – 108 або 3,9% (+9) , Ярмолинецького – 104 або 3,8 % (+22) районів.
12 10 2011
Докладніше ...


Оперативна інформація
Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації повідомляє про надзвичайні ситуації та надзвичайні події, які мали місце на території області в період з 26 вересня по 2 жовтня 2011 року.
За оперативними даними протягом тижня внаслідок нещасних випадків у побуті (невиробничого травматизму ) загинуло 14, та травмовано 19 людей, в т. ч:
- сталось 12 пожеж в яких люди не постраждали.
- сталось 14 ДТП, в яких 2 людей загинуло та 14 травмовано.
04 10 2011
Докладніше ...


Інформація щодо правил користування газом у побуті
Шановні мешканці Хмельниччини!
За ініціативою Міністерства надзвичайних ситуацій України з 1 по 31 жовтня 2011 року в Україні буде проведено місячник безпеки під час використання газу у побуті.
З настанням опалювального сезону та у зв’язку з переходом на обігрів власних помешкань населення індивідуальними газовими опалювальними системами збільшується ризик виникнення надзвичайних ситуацій та подій, пов’язаних з порушенням правил користування газовими приладами.
Пам’ятайте, що невиконання правил безпеки під час користуванням газом в побуті може призвести до трагічних наслідків.
Газ в суміші з повітрям вибухонебезпечний. Природний газ легший за повітря в два рази, при витоку він піднімається і накопичується у верхній частині приміщення.
29 09 2011
Докладніше ...


«Земляцтво «Хмельничани Закарпаття» ім. Федора Корятовича» запрошують прийняти участь у звітних зборах
Шановні земляки!
Наша громадська організація існує уже цілий рік. За цей час багато чого зроблено, є певні досягнення, намічені цілі.
Але саме головне це те, що ми разом.
З нагоди нашої річниці запрошуємо Вас прийняти участь у звітних загальних зборах які відбудуться 1-2 жовтня 2011 року за адресою: м.Ужгород, пл. Народна, 5 об 11 годині.

Контактні телефони
0505348042 – голова Земляцтва Ніколайчук Віталій Іванович
0506753685 – заступник голови Земляцтва Пранничук Тетяна Олександрівна

Велике прохання повідомити про дату та час приїзду
29 09 2011
Докладніше ...


Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку пропонує проект «Краків: подих століть і сучасність»
Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку (АСМБР), з метою виховання національної еліти шляхом сприяння ознайомленню молоді з іноземними країнами, їх культурною спадщиною, надбанням, європейськими цінностями, передовим досвідом, щороку впроваджує власний мегапроект «Кроки до пізнання світу». За підсумками минулих років здійснені пізнавальні поїздки до Варшави, Праги, Відня, Риги Братислави та Будапешту.
26 09 2011
Докладніше ...


 

Архів новин || Пошук новин

Untitled Document

 

Телефон сприяння підприємництву (бізнесу)
у Хмельницькій області

 

Увага! Якщо Ви підприємець, власник чи керівник підприємства, інвестор, то зателефонувавши з 15 липня 2011 року за номером 76-51-52 з 10.00 до 1 3 .00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів , Ви можете:

•  отримати консультацію чи підказку, до чиєї компетенції належить питання, яке Вам необхідно вирішити;

•  надати факти порушень (неправомірних дій) щодо Вашого бізнесу чи пропозиції;

•  домовитись про зустріч для більш глибокого опрацювання Вашої проблеми чи пропозиції.

Якщо Ваша проблема потребує комплексного опрацювання - ми це зробимо разом з Вами у найближчий

понеділок з 14.00 до 18.00.

Зателефонувавши до нас, Вам потрібно :

•  назвати себе (прізвище, ім'я, по - батькові, адресу):

•  назвати свій статус: підприємець, власник чи керівник підприємства, інвестор;

•  викласти суть проблеми чи пропозиції;

•  залишити контактний номер телефону;

•  за потреби продовжити спілкування з нами.

 

Досягнемо економічного зростання та добробуту краян разом!

 

 

> На головну <

Використання матерiалiв сайту Хмельницької облаcної державної адміністрації дозволяється за умови посилання (для iнтернет-видань - гiперпосилання)
на сайт Хмельницької облаcної державної адміністрації

Привітання

(http://edu.minfin.gov.ua

Copyright © ARTinSTYLE 2006, ПП Кучер                                                     ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ