This version of the page http://www.itfpu.kiev.ua/info/12/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-21. The original page over time could change.
Випускники - Інститут туризму ФПУ - вища освіта у галузі туризму
Про нас
Новини
Вступникам
Студентам
Професіоналам
Дошка оголошень
Презентації
Партнери
Контакти

  • Історична довідка
  • Ректорат
  • Факультети
  • Кафедри
  • Центр зовнішніх зв‘язків і маркетингу
  • Центр розвитку активних форм туризму
  • Видавнича діяльність
  • Випускники

Наша адреса: 04074, Київ, вул Вишгородська, 12;

Тел: 430-16-61 (підготовче відділення); 430-80-84 (деканат денного відділення); 430-66-78 (деканат заочного відділення); 430-40-04 (центр зовнішніх зв’язків і маркетингу);

Факс: 432-58-00;

E-mail: instur@gu.kiev.ua


10-2011

пнвтсрчтптсбнд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Випускники


Гула Анастасія Ігорівна


Гула Анастасія Ігорівна працює з 02.09.2009 провідним спеціалістом відділу туристично-екскурсійної діяльності управління туристичної політики та з питань підготовки до проведення чемпіонату Європи 2012 з футболуДержавної служби туризму і курортів Міністерства культури і туризму України .

Має грамоти та подяки за сумлінну працю, проходила навчання на курсах підвищення кваліфікації в Інституті туризму Федерації профспілок України, брала участь у семінарах інституту підвищення кваліфікації національної академії державного управління при Президентові України.

Брала активну участь у розробці туристично-екскурсійних маршрутів по містам приймаючих чемпіонат Європи 2012 року з футболу.

Розробила 2 туристично-екскурсійних маршрути «Київ-Канів (водний шлях)» та «Київ-Канів (автомобільний шлях)».

На виконання доручення КМУ розробила українську частину туристичного маршруту «Замки України, Литви та Білорусії в епоху Великого князівства Литовського» та брала активну участь у презентації даного маршруту на виставці «Україна -2010».

Також, брала активну участь у розробці проектів тематичних туристично-екскурсійних маршрутів по усіх регіонах України.


Богуцкая Ольга Александровна


Выпуск ИТ ФПУ 2009г.

Работа: ООО «Туристическая компания «4 стороны» www.POHOD.org.ua

2006-2008 инструктор

2008-2009 руководитель направления корпоративного туризма

с 2009  директор.

 

Активно занимаюсь туризмом, участница пешеходных походов по Крыму, Карпатам, Кавказу и водных походов по рекам Украины.

В течение 5 лет работала инструктором на активных маршрутах, имею большой опыт организации и проведения различных активных мероприятий численностью до 300 чел.

 

Самыми яркими впечатлениями от учебы в институте были наши поездки.

Хорошо помню мой первый поход в Крым с Александром Борисовичем, к трудностям которого я была морально не готова и думала, что может это всё не для меня или наше февральское восхождение на Говерлу и посвящение в альпинистов Украины. А ещё были Оптимистическая с двенадцатичасовой экскурсией, ежегодные выезды на лыжные семинары в Карпаты и влюбленность в зимние Карпаты с первого утра на базе в Яблунице, практика второго курса с Млынками, Днестром и другими чудесами Тернопольщины, практика третьего курса, а тут в двух словах не получится, но увидеть так много чудес Западной Украины за один выезд это нереально, до сих пор не понимаю, как мы все это смогли, и конечно же осенний Крым, который стал жизненной традицией, и даже это далеко не всё…

Но важно, что среди всего необъятного списка тех потрясающих мест Украины, в которых я побывала во время учебы в институте, все время были рядом, направляли, помогали и вдохновляли мои преподаватели Александр Борисович, Елена Васильевна и Сергей Иванович, знакомство с которыми я и назову своим самым ярким впечатлением от Института туризма.


Шакуло Татьяна


Менеджерз розвиткубізнесутуроператора«Eray Tour» (Київ)

У 2002році закінчила Інститут Туризму ФПУ, спеціалізація - менеджмент туристичної індустрії. З серпня 2002 по лютий 2003 працювала в ТА«Україна-Маві» (Київ) на посаді менеджера з туризму. З 2003 року працювала в туристичній компанії-операторі ТОВ«Karya Tour» (Київ) на посаді менеджер з бронювання, а з лютого 2006 по липень 2010 - менеджера з проектів. З липня 2010 - робота в туроператорі «Eray Tour» на посаді менеджера з розвитку бізнесу.


Мюллер Ольга


Менеджер ООО «Новый Стандарт Деловых Путешествий», официального представительства немецкой компании «Messe Berlin GMBH».

В 2006 году окончила Институт Туризма ФПУ, специализация – менеджмент туристической индустрии.

С 2006 года работала менеджером ООО «Ворлдсервис Групп» - туристическом агентстве, специализирующемся на обслуживании корпоративных клиентов. С 2009 года – менеджер ООО «Новый Стандарт Деловых Путешествий», официального представительства немецкой компании «Messe Berlin GMBH».


Балакай Анатолий


Выпускник 2009 г. С 2005 по 2008 работал инструктором спортивного туризма компании "Экстримтур"
с 31,08,09 по 02,03,10 - Менеджер делового туризма "Спутник"
с 09,03,10 по 12,11,10 - Менеджер экскурсионного туризма по Киеву и Украине "Школа Путешествий" (Лицей)
с 15,11,10 и в настоящее время - Менеджер (можно сказать главный))))) Делового и Экскурсионного туризма по Украине "Тревел-Маркет"
Для меня Институт - родные стены.
Поступление - тёплая встреча!
Выпуск - горячие проводы!
Учёба - сплошные виражи, иногда бывало страшно, зато всегда интересно!
Преподавателям - низкий поклон и долгих лет жизни!
За любым советом, профессиональным или житейским, и даже после выпуска - первым делом в Институт.


Татьяна Григорьевна Компанец


Дата рождения – 24.05.1984

В 2006 году окончила Институт Туризма Федерации Профсоюзов Украины со специальностью менеджмент организаций, специализация – менеджмент туристической индустрии.

На протяжении 2006 года работала в туристической компании-операторе ООО «Трек Тревел» по направлению Турция.

С осени 2006 года и по сегодняшний день работает в туристической компании-операторе ООО «Туртесс Тревел» на должности менеджер отдела маркетинга.

Основные обязанности - работа с туристическими агентствами и проведение обучающих семинаров и презентаций по направлениям Турция, Египет, Таиланд, ОАЭ, Израиль.


Калюжний Олег


Випускник 2006 р., під час навчання в Інституті став чемпіоном України з велосипедного туризму. Працював молодшим науковим співробітником Наукового центру розвитку туризму України, спеціалістом відділу тур продукту ТОВ «Карья Тур». Зараз працює сомельє у винному бутік-ресторані «Лавінія».

«Секція вело туризму нашого Інституту довгий час була для мене справжньою родиною. Я обїздив всю Україну, побував у Середній Азії, на Сінайському півострові»


Сахно Анна


Куча благодарности Институту Туризма за то, что чувствую себя образованным и всесторонне развитым человеком, ЛИЧНОСТЬЮ!
Отдельное спасибо людям, которые на САМОМ деле помогли в этом.

Институт Туризма дает студентам много возможностей, нужно не упустить шанс воспользоваться хотя бы половиной.


Синенко Игорь и Ольга


Олечка работала сначала на турфирме Стелла с 2005 по конец 2007  года, а далее весь 2008 в туристической фирме "Школа путешествий "Лицей туризма"" 

Я работал лаборантом в ИТ ФПУ в 2004-05 году, с конца 2006 по 2007 в Державній службі туризму і курортів України. С 2007 года работаю в ИТ ФПУ преподом.

Наше наилучшее воспоминание это про наши путешествия с ИТ и то что мы познакомились друг с другом и у нас есть Настенька, как результат деятельности ИТ ФПУ:)


Синенко Александр


Закончил Институт туризма в 2004 году.

Работал:

2003 - 2004 MIBSTravelUkraine проходил производственную практику, затем продолжил работу на должности менеджера визового отдела
2004 - 2007 Работал в туристической фирме "Христофор Колумб" на должности менеджера по туризму
2007 - 2008 Работал в "Гермес Тревел Групп", корпорации Укр Авто на должности менеджера по туризму
2009 - 2010 Работа в компании "Албиз тур" на должности менеджера в отделе продаж

В Институте туризма нравилось буквально всё: студенческая атмосфера, преподаватели, самое хорошее время в жизни! Самое важное - это ощущение, что впереди еще много нового, интересного. Очень нравились наши путешествия по Украине, практики. Одним словом, я очень рад, что поступил именно в этот институт. За пять лет он успел стать для меня родным домом. Очень приятно вспоминать прожитые здесь годы, жалко только нельзя повторить )


Лимич Юлія


Випускниця 2009 р., аспірантка Ради по вивченню продуктивних сил України Національної академії наук України.

Інститут для мене – місце з приємною, теплою, навіть домашньою  атмосферою, гарним колективом.


Костенко Сергей Витальевич


«Закончил Институт Туризма ФПУ в 1999г.

Сейчас представитель по маркетингу и продажам одного из самых сильных операторов Иордании   с офисом в Дубаи .

За время обучения  я получил  хороший уровень подготовки  и необходимые навыки для дальнейшего развития и профессионального роста. Считаю, что особую роль в моей подготовке к началу самостоятельной трудовой деятельности сыграли ежегодные стажировки, которые организовывались при содействии Кафедры специальных туристических дисциплин (Название, возможно, поменялось с момента моего выпуска, но преподавательский состав Института остался таким же профессиональным и заботливым). Должен отметить, что были созданы реальные условия прохождения таких стажировок. Ежегодно  мне предоставлялась возможность поработать в разных туристических компаниях,  и я смог на собственном опыте прочувствовать всю ответственность и  привлекательность работы в туристическом бизнесе и  сейчас когда прошло уже много лет, не жалею о своем выборе!»


Бурдюков Вячеслав


«Навчався в Інституті туризму з 1994 до 1999 р.р. (перший випуск)

 

Працюю у туристичному бізнесі  з 2005 року, засновник і керівник туристичної компанії «Роза Вітрів» Київ (туроператор по всіх напрямках, авіакаси).

 

Про Інститут туризму згадаю з особливою теплотою та вдячністю.  П‘ять  років навчання та спілкування з чудовим та професійним колективом Інституту суттєво вплинули на моє становлення не тільки як менеджера невиробничої сфери, але й як особистості взагалі. Я впевнений, що саме навчання в Інституті туризму сформувало моє уявлення про подальшу кар'єру. Та й досі, протягом вже 10 років (як порахував, аж здригнувся) моєї успішної роботи в туристичному бізнесі використовую дуже багато знань та навичок, отриманих під час навчання в Інституті туризму.»

 


Леся Грищенко, випускниця Інститут туризму ФПУ 1999р.


«Вітаю цілеспрямовану небайдужу студентську громаду! Від свого імені  висловлюю щиру подяку всім викладачам, а особливо головному генератору Інституту – Сергію Івановичу за любов до знань, які ми отримали під час навчання.

Були різні ситуації: і веселі, і дуже веселі, але з таким професійним складом викладачів, які передали нам свій ентузіазм і віру в Україну та її рекреаційні можливості, можна було подолати будь-які складнощі. І ті ночі перед екзаменами та захистом тієї чи іншої роботи зараз згадуються як неповторні моменти студентського життя.

Що головне, всі викладачі максимально направляли свої зусилля, щоб в кожному студенті відкрити його таланти та вміння. За що особлива вдячність моєму керівнику дипломної роботи – Сергію Івановичу. Його твердість і наполегливість, що я можу написати краще той чи інший розділ у роботі, зробити свій особистий аналіз, коментарі і т.д. – назавжди дали мені впевненість завжди досягати найвищого результату.

Починаючи з першого курсу, у нас була можливість проходити практику. І я не втратила цієї нагоди, хоча також хотілось літні дні проводити на сонячних узбережжях.

Сьогодні, маючи практику роботи понад 15 років в туристичній індустрії, низько вклоняюсь нашим викладачам за їх люблячі серця та професійні знання, які були в нас вкладені.

Безумовно, час летить, дуже багато чого змінюється, але головне є віра, що не має нічого неможливого. Коли є бажання, відповідно є й всі можливості для досягнення самих найвищих цілей.

На даний момент працюю в Управлінській компанії «Княжа Гора» на посаді Комерційного Директора. Відповідаю за операційну діяльність готельно-ресторанного комплексу та його популяризацію.

Сфера гостинності зараз проходить історичний час змін, тому, беручи участь у засіданнях ЄВРО 2012, відчуваю відповідальність за свій особистий внесок у розвиток туристичної індустрії.

Пам‘ятаю години ораторських лекцій в Інституті, які також відкрили в мені вміння коректно триматись в аудиторії під час виступу. Тому особливе вітання пану Кисельову С.О.

Я можу продовжувати і продовжувати фонтан спогадів, але саме головне: хочеться побажати наснаги нашим дорогим викладачам. Всіх пам‘ятаємо і завжди раді зустрічам! Отож не забувайте і Ви про нас! З задоволенням будемо долучатись до життя Інституту і при нагоді брати участь у відкритих семінарах!»


Тетяна Шевчук


«У 2002 році закінчила інститут туризму ФПУ за спеціальністю менеджмент організацій, здобувши кваліфікацію спеціаліста.

У 2006 році здобула ступінь магістра зовнішньої політики у Київському міжнародному університеті. Працювала в Києві у туристичних фірмах "Континент", "Омега-тревел" та ін. Далі доля повернула мене в рідне селище Іванків. На даний час я - державний службовець, займаю посаду начальника відділу з питань постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС, управління праці та соціального захисту населення.

Інститут туризму - це була моя мрія. Я завжди цікавилась іншими країнами, їх історією, культурою тощо. Вступивши саме до цього ВНЗ,  я жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Більше того, після мене цей учбовий заклад закінчило ще кілька моїх земляків. Під час навчання ми, студенти, мали змогу відвідувати багато музеїв, історичних місць не тільки Києва, а й інших частин України. Скільки приємних спогадів залишилось після підкорення Говерли, печер Чернігівської лаври, подорожі до Тростянця та Качанівки, та ін.

Щодо інституту, то тут зібрались, на мій погляд, саме викладачі за покликанням! Люди, які досконало знають свій предмет, свою справу. Лекції завжди були цікаві, розгорнуті, ми мали змогу задавати безліч питань - і жодне не лишалось без відповіді. Завжди хотілось продовження, але на жаль, час дуже швидко минав. Також студенти завжди були впевнені щодо місця своєї практики, майже завжди цим опікувався Центр зовнішніх зв'язків і маркетингу. Мої найщиріші побажання здоров'я, щастя, успіхів всім викладачам. Студентам - не пропускати жодної лекції, жодного семінару, адже там вам дають найнеобхідніше, що обов'язково стане у пригоді у подальшому. А майбутнім абітурієнтам зважити всі "за" та "проти" і приєднатися до родини Інституту туризму - бо це справді одна велика родина! Успіхів!»


Анна Мыцык (Колейро), выпускница Института туризма ФПУ 2002 года.


«Выражаю слова искренней благодарности ректорату и педагогическому составу Института за возможность изучения туристического бизнеса, иностранных языков, истории, секретов успешного управления предприятием  с наилучшими специалистами в этой сфере. В частности, огромное спасибо первому проректору Института - Сергею Ивановичу Поповичу, который был для нас, на протяжении всех 5 лет обучения, лидером и примером для подражания. Благодаря очень серьезному отношению к процессу обучения  выпускники Института становятся специалистами высокого класса. На последнем году обучения я уже работала в Туристической компании г. Киева. Но судьба распорядилась так, что во время моих многочисленных командировок и поездок с туристическими группами я встретила своего будущего супруга, и вот уже 4 года живу на Мальте. Но и здесь не забываю о своем призвании и продолжаю совершенствовать туристический опыт, работая в небольшой туристической фирме. Но жизнь не стоит на месте , и я, как человек разносторонний, решила освоить еще одну профессию  и поступила в Институт Туризма, только уже Мальтийский, и учусь на заочном отделении по специальности "Менеджер ресторанного бизнеса, шеф-повар". Параллельно с туристическим бизнесом веду бухгалтерию одного из местных ресторанов. Мечтаю в будущем открыть и свой ресторан. Но не будь у меня твердой базы знаний, полученных в Институте Туризма ФПУ,  я бы не смогла найти работу в туристической сфере за рубежом.
Еще раз огромное спасибо всем кто поделился со мной своими знаниями и помог понять в чем сила жизни!!! В знаниях!!!»


Бабій Марина Валеріївна, випуск 2007 року.


Я шаленно щаслива, що одного разу доля мене привела до Інституту туризму ФПУ, адже, окрім необхідних знань, я для себе відкрила багато нових можливостей, нових напрямів розвитку. Жодного дня протягом навчання і після закінчення Інституту я не пошкодувала про свій вибір. А крім того - друзі на все життя, захоплення, безліч таких вражень, які ні в якому іншому вузі ніхто не зможе подарувати.

Особливо цікавим навчання є для активних і закоханих в свою країну, тут можливостей - безліч. І навіть для тих, хто планує реалізувати свої мрії за кордоном,   меж не існує. Щоправда,  я встигла і за кордоном попрацювати, і відкрити для себе нове в українських безмежних просторах, і знайти улюблену роботу – наразі працюю  менеджером відділу прийому і розміщення готелю Інтерконтиненталь Київ.


Марченко Оксана Владимировна


«В марте 2002 года, начав работать в туристической компании «Биг Тревел» на позиции менеджера по туризму, мною было принято важное решение о повышении уровня своей профессиональной  квалификации и обязательном  получении диплома по направлению. Я была одной из первых студенток, которые окончили курсы  переподготовки на базе высшего образования в Институте туризма ФПУ на факультете переподготовки и повышения квалификации туристско-экскурсионных кадров. После сдачи экзаменов и получения диплома, я проработала полгода на позиции менеджера по туризму, затем стала работать начальником отдела продаж, затем через 1,5 года- директором по туризму. Впоследствии, я долгие годы была благодарна моему Институту туризма, знаниям и перспективам, которые для меня открывались, благодаря приобретению неоценимого опыта. Именно в этом ВУЗе я нашла друзей и партнеров на долгие годы.

Знания, полученные в Вузах ранее (а к этому времени у меня уже было два высших образования), помогли мне профессионально расставить приоритеты, подбирать план работы и развития компании, а также всегда индивидуально работать с людьми, которые благодаря моим консультациям,  могли выбирать максимально интересные направления для отдыха и туризма. Продолжая свой профессиональный путь, я еще несколько лет работала в туристической компании до того момента, когда почувствовала необходимость продвигаться вперед. Именно это чувство - «движение вперед» и руководило мною  в дальнейшем, когда я работала на первых позициях в компаниях и всегда предлагала стратегический путь развития, одновременно уделяя внимание каждодневной работе и достижению результатов.

С 2004 года по 2008 год я проработала в крупной международной компании Директором Представительства Центра обучения за рубежом StudentsInternational.  Здесь я прошла огромный путь - начало анализа деятельности предприятия, маркетинга , развития интереснейшего направления и работы с огромным количеством людей.

Далее работала Исполнительным Директором  в « Образовательном центре международного права и арбитража», при Юридической Корпорации.

В 2010 году, я самостоятельно разработала и создала  ежегодный авторский Социальный детский Проект «Праздник в большом городе. Все для тебя, малыш!». На создание этого масштабного Проекта, не имеющего ранее аналогов в странах СНГ, меня подвигла любовь к образовательному направлению, стремление к развитию и огромное чувство уверенности в положительном результате Проекта от его реализации, в первую очередь, для детей, их родителей и небезразличных участников бесплатного благотворительного события.

И опять, в который раз, меня поддержал мой любимый Институт. Институт туризма федерации Профсоюзов Украины выступил в Социальном Проекте - Главным Образовательным Партнером , предоставил ряд ценных призов и участвовал в организации Праздничного мероприятия для детей.

Я очень рада возможности выразить свое глубокое уважение Учебному заведению,  которое сыграло в моей жизни главную роль в профессиональном росте и развитии.»


Бабенко Даша, выпускница Института туризма 2010г.


«Был горький опыт учебы в другом университете другого города, но страны нашей. Толку ноль, 2 года нервов. Из-за отсутствия оных, но при наличии решительности, поступила в институт туризма ФПУ. Я – счастлива, мама – спокойна…,но недолго – год.

Курс первый – Карпаты от и до. Курс второй – практика на Карибах, далеко и жутко интересно. Курс третий – практика в Египте в 5звездочном отеле, рядом разместился президент США. Неожиданно… Курс четвертый – практика в Турции, аэропорт, туристы, самолеты…весело.

Если уже учиться – то только в Институте туризма ФПУ, где тебе помогут стать тем, кем решил, или тем, кем даже и не догадывался, но можешь стать и тебе это нравится. А тебе помогут – только хватай.

Итог: знания – присутствуют, опыт – ставим галочку; впечатлений – вагон и еще вагон, а также свободный английский, немецкий и хромающий турецкий. Спасибо.»


Нікітан Олексій, закінчив Інститут Туризму у 2005 році.


      Працюю Конс'єржем у готелі ІнтерКонтиненталь Київ.

      Загалом на позиції конс’єржа працюю 4 роки.

 У вересні 2010 року був нагороджений золотими ключами „Les Clefs dOr“, організацією, що об’єднує кращих конс’єржів в усьому світі. Золоті ключі  означають, що конс’єрж  може виконати будь яку забаганку гостя у будь-якій частині світу.

     У далекому  2000 році вибір Інституту туризму був випадковим, але я дякую Богу, що так сталось. В Інституті туризму я зрозумів, що не головне, який у тебе диплом і які оцінки ти отримуєш, головне, яка ти людина. В Інституті туризму мені відкрили мою Батьківщину,  її найпотаємніші куточки і, головне, навчили її любити.

      Завдяки зимовим семінарам у Карпатах я познайомився з гірськолижним спортом. І навіть зараз  кожної зими намагаюсь їздити до Карпат на рідному  автобусі з інститутською сім‘єю.

      Головним я вважаю те,  що нас навчили любити життя, радіти кожній його хвилині.

 

     Зараз випускники Інституту туризму дуже ціняться у готельному бізнесі. Якщо менеджер готелю бачить резюме випускника Інституту, він знає, що це буде кваліфікований спеціаліст.


Паздніков Сергій, навчався в Інституті туризму з 1994р. до 1999р.


«Туризм змінюється й змінюється на краще.Всі сфери нашої країни потребують змін, а туризм є невід’ємною часткою суспільних процесів. Потрібно зрозуміти, що зміни — це добре, але їх слід робити професійно, а це можуть зробити справжні фахівці. Тільки ті навчальні заклади, які здійснюють освітянську діяльність за новими стандартами та  новітніми технологіями,  дають суспільству найбільш потрібних фахівців.

Дуже важливо, коли випускники, які отримали відповідну освіту, не залишалися наодинці зі своїми ідеями та проектами. Їхній потенціал має стати потрібним країні, отже, й світу.

Інститут туризму ФПУ, який має багаторічний досвід, і є тим навчальним закладом,  що  дає нашій державі професійних фахівців туризму.


Власенко Лариса Олександрівна


У 2005р. закінчила інститут туризму федерації профспілок України,  здобула кваліфікацію – менеджер з туризму.

З 2005 р. працює директором туркомплексу "Турист"- філії ЗАТ "Полтаватурист"

З 2008 р. обрана головою правління ЗАТ "Полтаватурист" та директором туркомплексу "Турист" – філії ЗАТ "Полтаватурист"

Підприємства ЗАТ "Полтаватурист" працюють стабільно незважаючи на кризу.

Власенко Л.О. вдруге обирається депутатом Ленінської, в м. Полтаві, районної ради народних депутатів.

- На громадських засадах є головою комітету по координації туристичної діяльності в області.

- Полтавською обласною державною адміністрацію визначено ЗАТ по туризму та експедиціях "Полтаватурист" лауреатом конкурсу на визначення кращого туристичного підприємства з надання послуг внутрішнього та виїзного туризму та нагороджено першою премією.

- У 2008 р. міністерством культури та туризму ЗАТ "Полтаватурист" нагороджено дипломом за перше місце по результатам кількісних та якісних показників туристичної діяльності за 2007 рік.

- У 2010 р. закрите акціонерне товариство по туризму і експедиціях "Полтаватурист" визнано дипломантом міжнародного конкурсу "готелі у зміцненні міжнародного єднання"

 

Лариса Олександрівна бажає колективу Інституту туризму міцного здоров‘я, щастя, натхнення та наснаги у нелегкій, але дуже потрібній справі з підготовки майбутніх фахівців туристичної галузі.


Санжур Валентина, выпускница 2007 г.


«Многие говорят, что самые лучшие года молодости проходят в институте. Я в этом убедилась на собственном опыте. Наилучшие преподаватели, грамотный проректор, опытный деканат, увлекательные выездные практики, спортивные секции, возможность получения опыта во время рабочих практик не только в Украине, но и за рубежом, дружелюбная и семейная атмосфера во время обучения  и даже после окончания института, все это сделало мои года, проведенные в институте, счастливыми и незабываемыми.

Бесценным для меня остается опыт, который я получила во время рабочих практик в Лондоне и Греции. Это стало качественным дополнением в мое резюме. За это особая признательность Нонне Вячеславовне Федоренко - директору Центра внешних связей и маркетинга.  Благодаря ей я поехала на практику в Грецию в сеть отелей GrecotelS.A. , где встретила своего нынешнего мужа. Даже в трудный момент после окончания института, во время поиска работы я обратилась за помощью к Нонне Вячеславовне. Благодаря ее контактам я нашла работу в знаменитой сети отелей Hyattв Киеве, которая обозначила моё направление в жизни. После этого я смогла устроиться в один из лучших СПА Европы в гостинице Aldemarв Греции, где проживаю на данный момент.

Спасибо огромное моему любимому институту за возможность проявлять себя и изменятьсвою жизнь к лучшему!»


Соколенко Юлия Николаевна, год выпуска 2008 г.


«Сейчас работаю в турагентстве "ТУИ Турагенство" совместно с "Галопом по Европам". Институт Туризма ФПУ это самый лучший, на мой взгляд, институт, который готовит настоящих профессионалов в сфере туризма. Знания, которые я здесь обрела, очень помогли мне в трудоустройстве, а теперь и в работе. В институте можно было выбрать секции на свой вкус. Самое яркое впечатление на меня производили наши практики, было невероятно весело и очень классно, я для себя открыла Украину совсем с другой стороны. Самый запоминающийся момент это наш слет №9, незабываемое зрелище, отдельная благодарность организаторам! Коллектив ТАКИХ преподавателей нужно еще поискать, всегда помогут, всегда отзовутся. Отдельно хочется сказать спасибо и нашему деканату, что бы мы делали если бы не они, спасибо вам за терпение! Вот положа руку на сердце, может и были какие то минусы, но они не запомнились, это говорит лишь о том, что в этом институте царить взаимопонимание. Как

для нас было важно, чтобы учитывалось наше мнение, и, поверьте, оно учитывалось. Отдельное спасибо всему управленческому коллективу!!!! Вот, в принципе, все что я хотела сказать, просто хочется добавить СПАСИБО,  ИНСТИТУТ ТУРИЗМА ФПУ!!!!»


Олещенко Зоряна Василівна


«Отримала ступінь бакалавра в Інституті туризму у 2008 р. На базі здобутих знань одразу вступила до магістратури Київського Національного торговельно-економічного університету, який закінчила на відмінно.

З теплом і вдячністю згадую роки навчання в Інституті туризму. Вважаю, що цей ВНЗ в туристичній галузі - найкращий, що підтверджується неодноразовим отриманням "Кришталевого лелеки" в номінаціях «Лідер туристичної освіти» та «Краща екскурсія» й підвищеним попитом у тих абітурієнтів, які мріють працювати у туристичній індустрії.

Надзвичайно професійна талановита команда викладачів під керівництвом Сергія Івановича Поповича, людини, відданій справі розвитку туризму в Україні та підготовці висококваліфікованих спеціалістів в цій галузі. В Інституті панує атмосфера взаєморозуміння та поваги до студентів.

Сильна економічна підготовка, що відкриває великі можливості в подальшому професійному житті.

Надзвичайно цікаве насичене студентське життя з подорожами Україною, екскурсіями рідним Києвом, заняттями в різноманітних секціях при Інституті.

Паралельно з основним навчанням я отримала спеціальність гіда-перекладача.

Щаслива, що мала можливість навчатись саме в цьому ВНЗ.»



  1   2      Наступна сторінка →



Приєднуйтесь до нас!

















Розробка сайту - BUNKE.com.ua
Ремонт комп'ютерів - BUNKE.com.ua

Наша адреса:
04074, Київ,
вул. Вишгородська, 12
Тел./факс: 432-58-00
Тел.: 430-16-61 - підготовче відділення
430-40-04 - Центр зовнішніх зв'язків і маркетингу
430-80-84 - деканат денного відділення
430-66-78 - деканат заочного відділення