This version of the page http://hors.org.ua/index.php?limitstart=18 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-21. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • День Незалежності з Бойовим Гопаком
  • Козацькі табори
  • Військова присяга – клятва на вірність народові України

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"

  26-28 листопада в рамках державної програми підготовки юнаків до служби у Збройних Силах України Школою ХОРС був проведений триденний таборовий вишкіл. Табір розпочався марш-кидком пересічною місцевостю, спортивним орієнтуванням, а вже далі –  форсування р.Самара, встановлення наметів та розпалення вогнища в умовах дощу й при абсолютній темряві. Нічна варта, розвідка місцевості та маскування табору – ці елементи вже давно стали обов´язковою складовою наших таборів, й з цими завданнями гопаківці впорались добре.

 ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"

Додати коментар
 
Чемпіонат Жовтих Вод з Бойового Гопака
  7 листопада 2010р. на базі жовтоводської ШБГ "Лицар Волі" відбулись змагання у розділах "Забава" та "Борня". На змагання приїхали гопаківці з Кіровограду, Верхівцево, Павлограду та Дніпропетровська, й загальна кількість учасників склала 50 чоловік.
  Для Жовтих Вод ці змагання розпочали розвиток Спортивного напрямку Бойового Гопака в місті, тому атмосфера на змаганнях нагадувала справжнє свято. Керівник відділу спорту Владислав Ніколаєв зазначив, що ці змагання зробили значний внесок у розвиток спорту в Жовтих Водах, і були проведені на достатньо високому рівні.

 Школа "ХОРС" посіла на змаганнях наступні місця:
Розділ "Забава" – І місць 4, ІІ місць 6;
Розділ "Борня" – І місць 3, ІІ місць 5.                                                       ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Коментарі (2)
 
Служу Українському Народу!
   3 листопада 2010р. до лав Збройних Сил України долучився ще один гопаківець – Бакала Артем, неодноразовий Чемпіон України з Бойового Гопака, призер Кубку України з кік-боксингу (2009-2010 р.р.), тренер в ШБГ "ХОРС".
  Урочисті проводи, що  зібрали кілька десятків побратимів, проходили в приміщенні нашої Школи та відзначились конкурсами й розвагами. Гопаківці вже вкотре довели, що подібні заходи можуть гарно та весело відбуватись без жодної краплини спиртного, що як і в козаків було заборонено перед походим або військовою підготовкою.
   Артем, ми тебе чекаємо! Повертайся з перемогою!
  Гопаківці ШБГ "ХОРС"
 
 
Довідка: за Бойовим напрямком в Школі "ХОРС" передбачена підготовка призовників до служби у лавах Збройних Сил України. За цією програмою пройшло підготовку вже більше десятка гопаківців нашої Школи, що вже відслужили строкову службу, а деякі й зараз служать за контрактом. Наші учні пройшли службу в прикордонних та внутрішніх військах, армійській авіації, і відтепер будуть служити у аеромобільних військах.

 ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Чемпіонат Павлограда з Бойового Гопака
   24 жовтня 2010р. відбувся відкритий Чемпіонат м.Павлограда у розділах "Забава" та "Борня". На змагання окрім павлоградців приїхали гопаківці з Дніпропетровська, Жовтих Вод та Верхівцево, і загальна кількість учасників перевищила 80 чоловік.
   Цікаво було спостерігати в "Забаві" за дітьми п"яти-шести років, які не дивлячись на зовсім юний вік з успіхом виконували складні технічні елементи та їх сув"язі. Не меньш цікавим видовище було в "Борні", де Соколи демонстрували високу технічну майстерність та волю до перемоги.
   Ці змагання стали лише відбірковим етапом для підотовки гопаківців до боїв більш високого рівня – Чемпіонату Дніпропетровської області та України з Бойового Гопака, а також міжстильових змагань різних рівнів.
  Керіництво Школи "ХОРС" висловлює щиру подяку побратимам: Пошедіну Максиму – керівнику ШБГ "Лицар Волі" (м.Жовті Води), Пінігіну Олександру – керівнику ШБГ "Метелиця" (м.Верхівцево), Левенцю Ярославу – тренеру з Дніпропетровська, Бобенко Юлії, Васильченку Андрію та іншим гопаківцям, які сприяли проведенню змагань.
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Свято Покрови
  Цього року святкування Дня Козацтва та Української Повстанської Армії пройшло в Павлограді у два етапи.
  Перший етап, який став офіційною частиною святкування, пройшов 14 жовтня у Центрі української культури, і отримав назву "Нащадки козацького Роду". Свято відбувалось за підтримки відділу культури Павлоградської міськради, і згуртувало навколо себе команди-курені з таких навчальних закладів: Західно-Донбаський професійний ліцей, медичне училище, технікум Гіричої академії, МАУП, та збірну команду Школи "ХОРС". Чого тільки не було на святі! І силові, і пісенні конкурси, а також показові виступи, змагання на кмітливість та винахідливість тощо. Повен глядацький зал підтримував оплесками команди-курені, а також сам включався в конкурси та розваги.
 Другий етап пройшов 17 жовтня у формі краєзнавчого походу, і зібрав навколо себе козаків і козачат зі всіх осередків Бойового Гопака в Павлограді. Гопаківці після нетривалого походу встановили табір у лісі, де й пройшли змагання з туризму, теренових ігор, козацького м"яча а також козацькі змагання зі стрільби з луку, метення спису тощо. Завершилось свято урочистою ватрою та братською вечерею.
  ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Кубок України з кік-боксингу
  • Сорочинський ярмарок
  • Всеукраїнський навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 4 з 15
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack