This version of the page http://hors.org.ua/index.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-21. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • День Незалежності з Бойовим Гопаком
  • Козацькі табори
  • Військова присяга – клятва на вірність народові України

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Спортивні збори
  2 жовтя 2011р. у СК "Патріот" в м.Дніпропетровську відбулись спортивні збори та суддівський семінар. Захід відбувався за сприяння федерації змішаних видів одноборств, які були представлені такими стилями з Дніпропетровської та сусідніх областей: панкратіон, самбо, рукопашний бій, військове багатоборство, фрі-файт, бойове самбо. Також враховуючи досвід нашої Школи у змаганнях зі змішаних одноборств, ми були запрошені на цей захід, де у дружніх поєдинках показали свою готовність виступати на міжстильових змаганнях, та влитися в збірну Дніпропетровської області по змішаних одноборствах.
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  24-25 вересня 2011р. відбувся похід за маршрутом Павлоград-Троїцьке.
  У таборі загалом брало участь близько тридцяти гопаківців з Павлоградського та Троїцького осередків Бойового Гопака.
  В програму табору входило: орієнтування на місцевості, подолання водної перешкоди, перша медична допомога, будівництво "шелестів" а також загальні основи туризму та виживання в природі.
 
Фото тут
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
День Незалежності з Бойовим Гопаком
  24 серпня 2011 року за старою доброю традицією Школа Бойового Гопака "ХОРС" святкувала День Незалежності України в центрі Павлограда, у сквері біля Соборної площі. Святкування 20-ї річниці Незалежності організували керівник Школи С. Тіщенко, керівник відділу інформаційного забезпечення Школи Л. Романюк, Отаман Павлоградського козацького куреня ім. М.Хижняка О. Батищев та батьки учнів: А. Гулає, А. Пронькін, О. Пронькін, А. Васильченко та інші.
  Усього на святі було понад 40 учнів нашої Школи, та близько 300 глядачів – павлоградців та гостей міста. Козачата-гопаківці продемонстрували показові виступи зі зброєю та голіруч, майстерність у стрільбі з луку, бою на палицях, спортивних змагань на гумових ножах, прийняли участь у козацьких забавах. Культурно-розважальна програма свята тривала понад три години, а трохи пізніше збірна показова група Арт-Шоу "ХОРС" привітала павлоградців показовими виступами біля МКДЦ "Мир", та зібрала біля себе понад пів-тисячі прихильників та шанувальників українських бойових мистецтв та козацтва.   Фото тут
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Козацькі табори
  З 20 червня триває таборування гопаківців у "Троїцькій Січі", що на павлоградщині. Успішно відбулось вже дві зміни, на яких пройшли козацький вишкіл близько 50 учасників з Павлограду та Дніпропетровської області.
  Незважаючі на часті дощі, діти проходять повноцінне навчання за таборовою програмою:
-    Пішохідні мандрівки та екскурсії, орієнтування на місцевості
-    Заняття з водного туризму на байдарках, гірських катамаранах
-    Навісні, паралельні та інші переправи через річку, смуга перешкод
-    Стрільба з луку та рушниці, метання спису
-    Техніка володіння козацькою традиційною зброєю
-    Елементи військово-тактичної гри "Страйкбол"
-    Куховарство, травознавство та народна медицина
-    Козацькі ігри та розваги
-    Вивчення козацьких та народних пісень
-    Українське традиційне свято Купала
-    Лекції та бесіди з історії козацтва та України

Таборування буде тривати до 12 липня. Запрошуємо на табір!
 
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Військова присяга – клятва на вірність народові України
   21 травня 2011 р. команда ШБГ "ХОРС" провела два показових виступи у військовій частині 3024 Внутрішніх Військ МВС України. Показові виступи гопаківці демонстрували після приведення військовослужбовців до військової присяги, коли професійний військовий духовий оркестр зіграв Козацький марш та Гімн України.
  Також учні нашої Школи побували на виставці зброї, амуніції та спеціальних засобів, що була організована у клубі військової частини. Юнаки та дівчата мали змогу ознайомитися зі зразками різноманітної стрілецької зброї минулих років та сучасності.
  Командир військової частини, полковник Долінін В.В. високо оцінив мистецьку та спортивну майстерність учнів нашої Школи, та наголосив на важливості роботи з допризивною молоддю у напрямку військово-патріотичного виховання.
  Керівництво ШБГ "ХОРС" висловлює подяку заступнику командира військової частини, підполковнику Заярному С.С., та бажає гарної служби новобранцям, що склали військову присягу.

ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Всеукраїнський Турнір з Бойового Гопака
  • Всеукраїнський навчально-вишкільний семінар з Бойового Гопака
  • ІІ Відкритий турнір з козацьких видів боротьби на пам"ять, честь і шану Тарасові Шевченку
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 15
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack