This version of the page http://hors.org.ua/index.php?limitstart=70 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-20. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • День Незалежності з Бойовим Гопаком
  • Козацькі табори
  • Військова присяга – клятва на вірність народові України

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Здача технічних тестів рівня майстерності "Жовтяк".
27-28 жовтня  в ШБГ "Хорс" відбувся навчально-вишкільний семінар та здача технічних тестів рівня майстерності "Жовтяк". Участь приймали гопаківці з Павлограду, Жовтих Вод, Кривого Рогу. Також відбулось урочисте святкування ювілею Центру з позашкільної роботи та валеологічного виховання дітей, якому виповнилось 10 років.
Додати коментар
 
Покрова Божої Матері
14 жовтня в БТ "Гагаріна" відбулось святкування дня Козацтва – Покрова Божої Матері. Організаторами свята виступив Центр з позашкольної роботи та валеологічного виховання дітей, а саме Кравченко Марія Андріївна (театральна Студія) та Тіщенко Сергій Олексійович (ШБГ "Хорс"). Учасниками свята були учні СШ№ 1, 9, технікуму гірничої академії, ШБГ "Хорс". Суддів представляли міський виконавчий комітет – відділ культури, історичний клуб "Червона Калина" та Павлоградська сотня КВУ.
Додати коментар
 
Показові виступи
12 жовтня відбулись показові виступи Школи Бойового Гопака "Хорс" на відкритті ХІ Міжнародного фестивалю козацьких традиційних та бойових мистецтв "Спас на Хортиці" ім. Анатолія Єрмака. Президент Всеукраїнської федерації "Спас" О. Притула визнав виступи гопаківців одними з найкращих, та відзначив учнів ШБГ "Хорс" та їх керівника С. Тіщенка подарунками.
Також гопаківці організували міні-виставку традиційної козацької зброї, яка виготовляється павлоградськими майстрами фольклорно-мистецького напрямку Бойового Гопака.
Додати коментар
 
Навчально-вишкільний табір
6-7 жовтня в Привовчанському лісі відбувся навчально-вишкільний дводенний табір. Приймали участь гопаківці з роїв "Скит" та "Слава", а також гості з Козацьких Військ України та Павлоградського історичного клубу "Червона Калина". В програмі табору були теренові ігри, переправа через ріку Вовчу, лекції з приготування їжі та тренування.
Додати коментар
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 Наступна > Кінець >>

Сторінка 15 з 15
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack