This version of the page http://hors.org.ua/index.php?limitstart=35 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-20. The original page over time could change.
Школа Бойового Гопака "ХОРС" :: Новини

Школа Бойового Гопака 'ХОРС'

м.Павлоград


Меню

Новини
Бойовий Гопак
Засновник стилю
Історія ШБГ "ХОРС"
Керівництво ШБГ "ХОРС"
Статті
Фото
Відео
Контакти
Посилання
Форум
Гостьова книга

Оголошення

Найближчі заходи

Форма входу



  • Забули свій пароль?
  • Зареєструватися

Останні новини

  • Спортивні збори
  • Навчально-вишкільний табір "ГАРТ"
  • День Незалежності з Бойовим Гопаком
  • Козацькі табори
  • Військова присяга – клятва на вірність народові України

Ми Вконтакті

Випадкове фото

Наші друзі

Дружні сайти

 

 

Наша кнопка

<код кнопки>

Лічильник

Школа Бойового Гопака "ХОРС"

 

Бойовий Гопак – українське бойове мистецтво, засіб духовного та тілесного вишколу, що заснований на прадавніх воїнських традиціях запорозького козацтва. Це комплексна система гармонійного розвитку людини, розроблена на основі елементів воїнської культури січового братства, збережених у народних танцях, та доповнена власним досвідом митця та дослідника бойових мистецтв світу Володимира Пилата.

Школа "ХОРС" – традиційна козацька Школа Бойового Гопака, що працює в усіх напрямках мистецтва воїнів: оздоровчому, фольклорно-мистецькому, спортивному та бойовому. Набір учнів до ШБГ "ХОРС" відбувається протягом учбового року (вересень-травень).

Засновник Школи "ХОРС" - Сергій Тіщенко, досвідчений інструктор з Бойового Гопака та майстер козацьких бойових мистецтв.

З будь-яких питань стосовно тренувань, організації показових виступів, екскурсій, відкритих занять, змагань, семінарів, походів тощо радимо звертатись за тел.: 066-452-83-18 або писати на hors8@ukr.net

Новини
Відкритий кубок м. Першотравенська з бойових мистецтв орієнтал, бокс, кік-боксинг
  6 лютого збірна команда Школи ХОРС у кількості 10 чоловік взяла участь в змаганнях у розділах кік-боксинг (фул, лайт-контакт), бокс, орієнтал (ката б/з, Maad Fight).
 Гопаківці продемонстрували ефективну техніку Бойового Гопака, та ще раз довели свою готовність до міжстильових поєдинків. Результатом змагань для Школи ХОРС стали 8 кубків та 6 срібних й бронзових медалей. Серед наших досягнень була й перемога Конанихіна Ігора над своїм суперником технічним нокаутом у ФУЛ-контакті.
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"

Коментарі (5)
 
І Всеукраїнський семінар з боротьби "Навхрест"
2-5 січня у Львові відбувся черговий семінар з козацької боротьби "Навхрест", що проводився за сприяння Центральної Школи Бойового Гопака. Проводив семінар керівник Школи "Навхрест" Куць Іван Олексійович (м.Хмельницький).
У семінарі взяло участь 18 представників з різних регіонів та областей України. Дніпропетровщину представляли Школи "ХОРС" та "Метелиця" (м. Верхівцево).
Програма семінару включала в себе як спортивну техніку ведення боротьби, так і бойові особливості захватів та кидків. Також семінаристи мали змогу ознайомитись з історією козацьких та народних видів боротьби в Україні під час лекцій. Наприкінці семінару відбулась здача техніки та змагальні поєдинки з боротьби "Навхрест".
ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"
Додати коментар
 
Святкування Різдва Коляди
27 грудня в Школі ХОРС відбувалось визначна подія – свято Коляди, яке за традицією відзначає вся козацька громада Школи ХОРС та міста Павлограда. Цього року в приміщенні Школи Бойового Гопака зібрались близько 100 учасників свята та глядачів, й у актовій залі як ніколи царювала родинна атмосфера та піднесений настрій.
За віруваннями пращурів, Коляда щороку в найдовшу зимову ніч народжує БОЖИЧА – нове Сонце, новий Рік. Пологи Коляди відбуваються на землі, здебільшого в Дніпрових сагах. Свято Коляди у наших пращурів відбувалося, як правило з 24 грудня до 6 січня, тож гопаківці, як і личить достойним нащадкам прадідів своїх, зробили гарне та видовищне дійство, де відбувались:
- показові виступи декількох осередків Школи Бойового Гопака ХОРС
- представлення роїв, переможець рій "ЛЕВ"
- конкурс малюнків на козацьку тематику, переможці рої "СЛАВА", "ОРЕЛ"
- конкурс козацької пісні, переможець рій "ВЕПР"
- театралізовані постановки, переможці рої "СКИТ", "ТУР"
- забави запорозьких козаків ("Вежа", "Вершники"), конкурси, українські народні ігри ("Вужик", "Довга лоза", "Слон", "Місточок")
- "солодкий стіл" для дітей та "солоний стіл" для дорослих
- подарунки, та море гарного настрою.
ІнфоЦентр ШБГ ХОРС
Додати коментар
 
Відкритий Чемпіонат м. Павлограда з Бойового Гопака

 

13 грудня ШБГ "ХОРС" провела чергові змагання для гопаківців рівнів майстерності "Жовтяк" та "Сокіл". У змаганнях взяли участь 63 учасника та 8 суддів. Окрім ХОРСівців у боях виступали представники з Дніпропетровська (Школа ім. Святослава Хороброго, Школа "Вовки Арея") та Верхівцево (Школа "Метелиця").
Змагання відбувались у дисциплінах "Забава" та "Борня", загальною кількістю у 14 вікових та вагових категорій у "Забаві" та 5 вікових та вагових категорій у "Борні". Вік учасників змагу "Забава" від 5 до 29 років, змагу "Борня" від 10 до 20 років.

Детальніше... Додати коментар
 
І Міжнародий навчально-вишкільний табір "ГАРТ"

 
Табір відбувався 13-15 листопада на теренах Павлоградського району, й зібрав 20 учасників з України та Росії.

Наступний табір планується провести в грудні місяці поблизу Дніпропетровська. Прохання бажаючих зголошуватись завчасно.

ІнфоЦентр ШБГ "ХОРС"

Додати коментар
 
Більше статтей...
  • Всеукраїнський "Турнір найсильніших" з кік-боксингу, за версією IAKSA
  • Чемпіонат м.Павлограда з боксу
  • Всеукраїнський фестиваль з Бойового Гопака та українських бойових мистецтв "Козацькі Звитяги"
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 8 з 15
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack