This version of the page http://hata.profi.co.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-19. The original page over time could change.
Хата - мікрокосмос родинного життя
Хата моя, бiла хата, рiдна моя сторона. Пахне любисток i м'ята, мальви цвiтуть край вiкна. Д. Луценко
Логiн
Пароль
 
Реєcтрацiя на сайтi!
Забули пароль?
  Скарбниця
Бiблiотека
Традицii
Iсторiя
Народнi пiснi
Легенди та перекази
Свiтлини
Міфи
  Корчма
Анекдоти
Тости
Байки
Флеш-приколи

  Майстерня
Автомобiлi
Ремонт
Побутова технiка
Фiнансовi справи
Садiвництво
  Кухня
Рецепти
Здоров'я
Краса
Виховання
Захоплення
  Дитяча
Казки
Пiснi
Розмальовки
Презентації
Вiршi
Iгри
Оповідання
  Хлiв
Тварини
Риби
Птахи


  Сарай
Шпалери
Кориснi лiнки
Усяка - Всячина
Листівки



  Популярнi
» На суд до Луценка не прийшов один зі свідків. Засідання ...
» Азаров визнав, що з народом ніхто не радиться
» Лелека
  Останнi
"Мистер Бин" разбил свой McL ..
Знаменитый британский комик Роуэн Аткинсон в ночь на пятницу чудом избежал тяжелых травм после того, как попал в серьезное ДТП, катаясь на суперкаре McLaren F-1 за 650 тысяч фунтов. Об этом сообщае ...

В Україні не знайшлося фільмів ..
Автори фільмів не захотіли брати участь у престижному конкурсі. Україна втратила шанс поборотися за "Оскар" - від участі у всесвітньо відомому конкурсі відмовились автори всіх чотирьох фільмів-пре ...

McLaren испытывает 800-сильный ..
McLaren Automotive приступила к испытаниям флагманского суперкара, который должен стать идеологическим преемником модели F1. Как сообщает Autocar, тесты прототипа прошли на полигоне в Испании и в у ...


мобильные телефоны

Samsung SGH-X460
$136.63
Стандарты: GSM 900/1800; Тип корпуса: раскладной; Антенна: встроенная; Технология, размер дисплея: UFB; Основной дисплей: цветной; Разрешение дисплея: 128x160;

Alcatel One Touch 320
$69.61
Стандарты: GSM 900/1800; Тип корпуса: обычный; Антенна: встроенная; Основной дисплей: монохромный; Разрешение дисплея: 112x64; Внешний дисплей: нет внешнего дис

Nokia E62
$999.00
Смартфон; Стандарты: GSM 850/900/1800/1900; Тип корпуса: обычный; Антенна: встроенная; Технология, размер дисплея: TFT, 58x45 мм; Основной дисплей: цветной; Раз


  
14 января 2011 | Автор: admin  
Просимо прийняти активну участь в опитуванні та заповнити анкети:

  • СУЧАСНИЙ СТАН ІНФОРМАТИЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ

  • АНАЛІЗ ПРАКТИЧНОГО ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ В СИСТЕМІ ОСВІТИ І ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ В ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ

Дякуємо за Вашу допомогу!

          Коментарi: 0     
  
28 августа 2007 | Автор: admin  
Запрошуємо вас до нашої хати!



У нашій хаті для кожного члена сім'ї знайдеться своє місце. Для господаря дому ми пропонуємо “Світлину новин” , де він може дізнатися новини політики, економіки, культури, музики, бізнесу, спорту (зокрема Євро-2012), науки та здоров'я, шоу-бізнесу, освіти та суспільства України і світу, а також урядові, дипломатичні, кримінальні, екологічні, релігійні, туристичніновини, та інші. А також відкриваємо двері “Майстерні”, адже чоловік у домі є майстром з будь-яких робіт. Він і фінансист, і шофер, і ремонтник, і будівельник, і садівник. Господині ми пропонуємо свою кімнату - “Кухню”, де можна знайти рецепти української кухні, поради для збереження краси і здоров'я, ідеї по вихованню і розвитку дітей, розповіді про жіночі захоплення. Для дітлахів у “Дитячій кімнаті” зібрані всі забавки, якими можна займатися з дитиною і самим дітям: казки, ігри, пісні, розмальовки.
Для кожного члена сім'ї знайдеться справа у Скарбниці, де є бібліотека, можна почитати про історію України, її традиції, легенди та міфи.
Ну і яка ж справжня хата обійдеться без хліву, де у нас мешкають тварини, птахи і риби, та сарай, де у нас усілякий непотріб, наприклад, шпалери, листівки,усяка всячина та корисні лінки.
Не могли ми обійти своєю увагою і таку типово національну будівлю як "Корчма", де розслабитися і почитати анекдоти, тости, життєві бувальщини та знайти Флеш-приколи, а також послухайте українське радіо та подивіться українське телебачення. Плчитайте казки своїм дітям у бібліотекці та розділі казки.

Гарна новина!
Тепер ви можете на нашій Хаті завантажити і переглянути презентації для дітей різного віку.


             
  Французьким вченим вдалося генетично змінити групу крові
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  
У лабораторії в Марселі в результаті складного і дорогого експерименту вченим вдалося змінити властивості крові, ввівши в неї гени з крові іншої групи.


Фахівці сподіваються, що в майбутньому це відкриття допоможе створювати рідкісні групи крові з поширеніших.

          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Війна патентів.
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  
Південнокорейська компанія Samsung Electronics звернулася до суду з вимогою заборонити продаж недавно представленого iPhone 4S ще в двох країнах - Японії та Австралії. Ці вимоги надійшли після того, як аналогічні претензії Samsung висунула в Італії та Франції.

          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Вченим вдалося штучно відновити нервові клітини.
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  
Німецькі дослідники змогли відновити нейрони, яких бракувало мозку, з клітин іншого класу, які наявні в мозковій тканині, але не виконують нейронних функцій. Ця розробка допоможе в майбутньому розробити методики лікування таких захворювань як хвороба Альцгеймера, Паркінсона, розсіяний склероз та інших.

          Коментарi: 0      Детальнiше...
  
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  
З життєвої мудрості діда Опанаса:
– Погано знати багато жартів: коли треба – не згадаєш, а коли хтось розповідає – не смішно.

          Коментарi: 0     
  До 2015 року на Землі можуть знову з'явитися мамонти.
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  

До 2015 року на Землі можуть знову з'явитися мамонти. Вчені не полишають сподівань відродити цих гігантських істот шляхом клонування.

Японські вчені пообіцяли, що усього через чотири роки мамонти знову з'являться на Землі. Відродження доісторичних тварин стане можливим завдяки розвитку технологій клонування.



          Коментарi: 0      Детальнiше...
  На Хортиці побилися українські і російські козаки.
18 октября 2011 | Автор: Lady_Di  

У Запоріжжі на Хортиці на честь православного свята Покрова кілька сотень козаків Україні і Росії провели стародавній козацький бій "лава на лаву".

У п'ятницю, 14 жовтня, на території історико-культурного центру "Запорозька Січ" в рамках Всеукраїнського фестивалю "Покрова на Хортиці" зібралися кілька сотень представників козацьких формувань Україні та Росії.


          Коментарi: 0      Детальнiше...
  Південнокорейські вчені клонували койота
17 октября 2011 | Автор: Lady_Di  
Фахівці Фонду дослідження біотехнологій Південної Кореї заявили, що успішно клонували койота.


Дослідники під керівництвом Хван Ву Сука оголосили у понеділок, 17 жовтня, що у червні цього року на світ з'явилися вісім койотів, отриманих шляхом введення клітин койота в яйцеклітину собаки, пише ВВС.

          Коментарi: 0      Детальнiше...
  
17 октября 2011 | Автор: IRINA  

 Юний, світлосяйний Аполлон полинув по блакитному небу з кіфарою1 в руках, з срібним луком за плечима; золоті стріли гучно дзвеніли в його сагайдаку. Гордий, тріумфуючий, нісся Аполлон високо над землею, загрожуючи всьому злому, всьому породженому мороком. Він прямував туди, де жив грізний Піфон, який переслідував його матір Латону; він хотів помститися на ньому за все зло, яке той їй заподіяв.

  Швидко досягнув Аполлон темної ущелини, житла Піфона. Навколо височіли скелі, підносячись високо в небо. Морок панував в ущелині. По дну її стрімко нісся, сивий від шумовиння, гірський потік, а над потоком клубочилися тумани. Виповз із свого лігвища жахливий Піфон. Величезне тіло його, вкрите лускою, звивалося поміж скель незчисленними кільцями. Скелі й гори дрижали від ваги його тіла і зрушувались з місця. Лютий Піфон усе спустошував, смерть сіяв він навколо. З жахом тікали німфи і все живе. Підвівся Піфон, могутній, розлютований, розкрив свою жахливу пащу і вже готовий був поглинути золотокудрого Аполлона. Тоді почувся дзвін тятиви срібного лука; немов іскра, блиснула в повітрі золота стріла, що б'є без промаху, за нею друга, третя; стріли дощем сипалися на Піфона, і він мертвий упав на землю. Гучно залунала тріумфуюча переможна пісня (пеан) золотокудрого Аполлона, переможця Піфона, і вторили їй золоті струни кіфари бога. Аполлон закопав у землю тіло Піфона там, де стоять священні Дельфи, і заснував він у Дельфах святилище й оракул, щоб провіщати в ньому людям волю батька свого Зевса.

  З високого берега далеко в морі Аполлон побачив корабель крітських моряків. Обернувшись дельфіном, кинувся він у синє море, наздогнав корабель і променистою зіркою злинув з морських хвиль на корму його. Аполлон привів корабель до пристані міста Кріси і через родючу долину повів крітських моряків, граючи на золотій кіфарі, в Дельфи. Він зробив їх першими жерцями свого святилища.







          Коментарi: 0     
Повернутися << 1 2 3 ... 2129 2130 2131 >> Наступна сторiнка


-->
  Оголошення

Blindsoft - программное обеспечение для учета жалюзи. Программа создана на базе 1С Предприятие 7.7 и служит для полного цикла учета жалюзи в отделе продаж. Преимущества: многопользовательская; учитываются жалюзи как горизонтальные, так и вертикальные; удобная в работе; гибкая в настройке.



Знакомства в городе Мелитополь

  Кабінет

Менеджмент
Пошукова оптимізація
Інтернет поради
Саморозвиток
Конкурентна розвідка



  Світлиця новин
Політика
Геополітика
Економіка
Культура
Музика
Бізнес
Світ
Спорт
Наука та здоровья
Шоу-бізнес
Огляд преси
Уряд
Наука й освіта
Суспільство
Дипломатія
Корупція
Релігія
Мас-медіа
Екологія
Туризм
Збройні сили
Правоохоронні органи
Кримінал
Пожежа
Надзвичайна ситуація
Євро-2012


  Радіо-онлайн

Радіо Зірочка

Твоє Радіо

Молоде радіо

Світ Радіо

НРКУ

УХ Радіо

Львівська Хвиля



  Потрібне
www.





Регистрация доменов
  Календар
«    Октябрь 2011    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
  Голосування

Готуємось до Євро 2012
Передвиборна агітація
Демократія
Бардак
Безправ'я
А хіба щось робиться