This version of the page http://tushe.com.ua/ua/begun.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-18. The original page over time could change.
Реклама на Begun

Реклама на Begun

Що таке контекстна реклама Бігун?

Компанія Бігун - засновник і лідер російського ринку контекстної Інтернет-реклами з 2002 року. 

Бігун - перший російський сервіс контекстної реклами з оплатою за перехід і аукціонні ціноутворенням. Ви можете купити перехід на сайт, інформування унікального глядача або дзвінок в офіс. Вартість результату визначається самим рекламодавцем. 

Тисячі медіапартнером, серед яких найвідоміші сайти рунета - Rambler, Mail.Ru, Афіша - щодня направляють сотні тисяч відвідувачів на сайти клієнтів Бігуни. Рекламна мережа Бігуни охоплює всю активну аудиторію російського Інтернету, а це більше 20 мільйонів чоловік в місяць. 

Принципи Бігуна. 

Рекламні продукти Бігуна об'єднує ідеологія, заснована на трьох базових принципах: 

1. Контекстність.

Реклама буде показана лише тому, хто зацікавлений у товарах або послугах рекламодавця. Це дозволяє залучати користувачів, які з високою ймовірністю стануть клієнтами. 

2. Оплата за результат. 

Бігун дає можливість купувати переходи потенційних клієнтів на сайт, конкретне число поінформованих користувачів або дзвінки в офіс. Це дозволяє точно оцінити результат рекламної кампанії в зрозумілих параметрах. 

3. Аукціон. 

Рекламодавець сам призначає ціну, яку готовий платити за результат (перехід, інформування, дзвінок). Аукціон дозволяє отримувати клієнтів на своїх умовах, незалежно від масштабів бізнесу та рекламного бюджету.
 

Де можуть бути розміщені оголошення?

Бігун об'єднує аудиторію понад 260 000 сайтів:

  • Пошукові системи.
  • Каталоги.
  • Тематичні видання.
  • Тематичні поштові розсилки.
  • Блоги, форуми.
  • Навігаційні панелі і мережеве ПЗ.
  • Дошки оголошень.


Партнерами компанії Бігун є тільки ефективні та якісні майданчики. Серед них:

 


У жовтні 2008 щотижневий охоплення рекламної мережі сервісу Бегун склав 26,8 мільйонів унікальних Інтернет-користувачів. Щоденно сервіс контекстної реклами Бігун здійснює 1 мільярд 200 мільйонів показів рекламних оголошень. 

Своїм рекламодавцям Бігун пропонує лінійку контекстних продуктів, кожний з яких затребуваний для вирішення свого класу рекламно-маркетингових завдань. 

"Контекстні переходи" 

Переходи на сайт рекламодавця зацікавленої аудиторії з сайтів-партнерів мережі Бігуна з текстовим (текстово-графічним) оголошенням у відповідності з пошуковими запитами, тематикою сайтів і їх сторінок, а також у відповідності комерційним інтересам кожного конкретного глядача. Оплата здійснюється за перехід відвідувача на сайт. 

"Контекстні покази на Рамблері" 

Покази графічного банера у видачі результатів пошуку Рамблера, прив'язані до контексту пошукового запиту користувача. 

"Контекстні покази в рекламній мережі" 

Перегляд цільовим глядачем графічного рекламного банера на сайтах-партнерах рекламної мережі Бігуна. Послуга сприяє формуванню попиту, пізнаваності бренду рекламодавця та інформує потенційних клієнтів. 

"Міні-сайти" 

Можливість безкоштовно створити свою сторінку в Інтернеті на основі реєстраційної інформації в Бігуні. Сторінка містить всі необхідні контактні дані, карту проїзду та рекламні пропозиції компанії, актуальні на даний момент. 

"Контекстні дзвінки" 

Дзвінок на телефони клієнта і рекламодавця дозволяє виключити сайт як етап продажу. Потенційний клієнт може встановити телефонне з'єднання з клієнтським відділом рекламодавця, ввівши в спеціальне віконце свій телефонний номер. Протягом хвилини технологічна платформа Бігуна з'єднає телефони рекламодавця і клієнта. "Контекстний дзвінок" особливо зручний у випадках, коли продукт однозначно зрозумілий або вимагає безпосереднього спілкування з продавцем. 

Нижче представлені приклади оголошень, які можуть бути показані за допомогою контекстної реклами Бігун:

              
      На пошуку Rambler                                     Банер на Rambler

 

              
 Банер в парнерській мережі                                Міні-сайт 

 


     Контекстні дзвінки 

 

Переваги контекстної реклами Бігун.

Використовуючи контекстну рекламу Бігун, ви отримуєте наступні переваги:

  • Контекстні технології.

    Контекстні технології Бігуна дозволяють демонструвати рекламу тільки зацікавленій аудиторії в результатах пошуку, рубриках рейтингів і каталогів, на популярних тематичних сайтах та пошукових порталах. Технологія семантичного розпізнавання і аналізу змісту точно визначає тематику і ключові слова, після чого Бігун показує на сайті текстові або графічні рекламні повідомлення в контексті інтересів відвідувачів сторінки.



  • Поведінкові технології.

    Поведінкові технології дозволяють Бігуну розпізнавати комерційну зацікавленість користувача безвідносно змісту відвідуваною сторінки. Джерело інтересів - пошукові запити, статистика переходів по посиланнях та рекламним повідомленням, а також інші анонімні та дозволені дані про браузер користувача. Крім профілю інтересів користувача поведінкові технології Бігуна визначають профіль інтересів аудиторії сайту, що підвищує контекстне інформування і лояльність аудиторії.



  • Соціально-демографічні технології.

    Соціально-демографічні технології дозволяють рекламодавцям сервісу застосувати таргетинг за статтю і виключити з аудиторії рекламної кампанії тих чоловіків або жінок, інформацію про поле яких Бігун отримав від постачальника анкетних даних. Компанія стала застосовувати соціо-демографічну інформацію в листопаді 2007 року, відображаючи стать і вік деяких відвідувачів в статистиці рекламодавців. При цьому Бігун оперує тільки тими параметрами, що не дозволяють зв'язати їх ні з анкетою користувача, ні будь-яким іншим чином ідентифікувати конкретну персону.



  • Технологія розпізнавання якості кліків.

    Завдяки методам розпізнавання якісних кліків, рекламодавці Бігуна захищені від можливості накруток і невиправданих списань з рахунку. Значна частина так званих "накруток" не враховується автоматично і списання коштів не відбувається. Будь-які сплески і відхилення в статистиці рекламних кампаній фіксуються технологією розпізнавання, а також окремо розглядаються Аналітичним Центром компанії. 

  • Вартість.

    З лютого 2009 р. мінімальна вартість переходу в сервісі Бігун становить 0,10 російських рублів. Зниження мінімальної вартості переходу стало можливим завдяки активному приєднанню до мережі Бігуна майданчиків, що володіють низькою вартістю контакту з цільовим користувачем - соціальних мереж, комунікаційних сервісів, фото-та відеохостінгів. Реклама на таких сервісах розміщується з використанням соціо-демографічної статистики і поведінкових технологій. Таким чином, Бігун став найбільш доступним сервісом контекстної реклами на ринку.
 

Послуги

Контекст

Сайти

Поліграфія

Дизайн

Агенція

Бібліотека

Новини