This version of the page http://www.oblrada.lviv.ua/rozpor.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-18. The original page over time could change.
Львівська обласна рада
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Відбулася передсесійна прес-конференція керівництва обласної ради

Сімнадцятого жовтня відбулася передсесійна прес-конференція голови Львівської обласної ради Олега Панькевича, першого заступника голови Петра Колодія, заступника голови Валерія П’ятака, голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика. Як йшлося на прес-конференції, під час чергової сесії планується розглянути близько 70 питань, які, зокрема, стосуються приватизації і оренди комунального майна, внесення змін до обласних програм, надання спеціальних дозволів тощо. Крім того, депутати пропонують ухвалити декілька заяв та звернень до центральної влади з різних питань. 

» Детальніше...

Олег Панькевич вшанував пам'ять надрайонного провідника УПА Ярослава Бриковського

Шістнадцятого жовтня голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, а також депутати облради Ірина Сех, Теодор Кукуруза, Святослав Шеремета, Олег Кузенко та Юрій Підлісний побували у селі Розваж Золочівського району, де відбулася поминальна панахида за полеглими вояками УПА – надрайонним провідником повстанської боївки Ярославом Бриковським (псевдо Ворон), Володимиром Куйбідою, Миколою Винничуком, Василем Пушкарем, Ярославом Гавришківим та невідомим повстанцем на псевдо Чайка, який долучився до українських месників із дивізії «Галичина».

» Детальніше...

Олег Панькевич взяв участь в перепохованні останків вояків УПА в Гавареччині

Шістнадцятого жовтня голова Львівської обласної ради Олег Панькевич разом з депутатами облради Святославом Шереметою, Олегом Кузенком та Юрієм Підлісним побував у селі Гавареччина, що на Золочівщині, де відбулося перепоховання останків вояків УПА Василя Шуманського та Петра Куземського.

» Детальніше...

Вісімнадцятого жовтня - дванадцята чергова сесія Львівської обласної ради

Чергова дванадцята сесія Львівської обласної ради відбудеться жовтня у сесійній залі Львівської обласної ради. Таке рішення депутати прийняли під час засідання президії ЛОР, яке відбулося 26 вересня.
Депутати також обговорили перелік питань, які вже підготовлені та пропонуються на розгляд чергової сесії.

» Детальніше...
Previous
Наступна

Понеділок, 17 жовтня 2011

Відбулася передсесійна прес-конференція керівництва обласної ради

17 жовтня відбулася передсесійна прес-конференція голови Львівської обласної ради Олега Панькевича, першого заступника голови Петра Колодія, заступника голови Валерія П’ятака, голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика. Як йшлося на прес-конференції, під час чергової сесії планується розглянути близько 70 питань, які, зокрема, стосуються приватизації і оренди комунального майна, внесення змін до обласних програм, надання спеціальних дозволів тощо. Крім того, депутати пропонують ухвалити декілька заяв та звернень до центральної влади з різних питань.

Детальніше...


Понеділок, 17 жовтня 2011

На Львівщині постане Дім золотого віку імені блаженного Папи Івана Павла ІІ

15 жовтня відбулася міжнародна конференція “Дім золотого віку – втілення в життя візії блаженного Папи Івана Павла ІІ відносно людей похилого віку”.
Організаторами заходу виступили Благодійна організація «Моя оселя», Львівська архиєпархія УГКЦ, Львівська обласна рада, Українське богословське наукове товариство, Львівський регіональний інститут державного управління, Міженецька сільська рада, Митрополича комісія УГКЦ у справах охорони здоров'я.

Детальніше...


Понеділок, 17 жовтня 2011

Олег Панькевич вшанував пам'ять надрайонного провідника УПА Ярослава Бриковського

16 жовтня голова Львівської обласної ради Олег Панькевич, а також депутати облради Ірина Сех, Теодор Кукуруза, Святослав Шеремета, Олег Кузенко та Юрій Підлісний побували у селі Розваж Золочівського району, де відбулася поминальна панахида за полеглими вояками УПА – надрайонним провідником повстанської боївки Ярославом Бриковським (псевдо Ворон), Володимиром Куйбідою, Миколою Винничуком, Василем Пушкарем, Ярославом Гавришківим та невідомим повстанцем на псевдо Чайка, який долучився до українських месників із дивізії «Галичина».

Детальніше...


Понеділок, 17 жовтня 2011

Олег Панькевич взяв участь в перепохованні останків вояків УПА в Гавареччині

16 жовтня голова Львівської обласної ради Олег Панькевич разом з депутатами облради Святославом Шереметою, Олегом Кузенком та Юрієм Підлісним побував у селі Гавареччина, що на Золочівщині, де відбулося перепоховання останків вояків УПА Василя Шуманського та Петра Куземського.
Виступаючи перед велелюдною громадою, в присутності членів Братства вояків УПА Золочівщини та Брідщини, представників Золочівської районної ради та райдержадміністрації, місцевих активістів та гостей Олег Панькевич висловив удячність усім, хто прийшов віддати шану та військові почесті героям Української Повстанської Армії та долучився до спільної молитви за упокій душ повстанців.

Детальніше...


П'ятниця, 14 жовтня 2011

У Львівській обласній раді вручили нагороди з нагоди 69-ої створення УПА та Дня українського козацтва

14 жовтня, у Свято Покрови Пресвятої Богородиці, у сесійній залі Львівської обласної ради відбулися урочистості з нагоди 69-ої створення УПА та Дня українського козацтва. Від імені голови Львівської обласної ради Олега Панькевича передав вітання учасникам урочистостей – ветеранам УПА та представникам козацтва депутат Львівської обласної ради Юрій Зірченко, а також вручив нагороди, відповідно до розпорядження голови Львівської обласної ради.

Детальніше...


П'ятниця, 14 жовтня 2011

Львівщина відзначає 69-ту річницю створення Української Повстанської Армії

14 жовтня з нагоди Свята Покрови Пресвятої Богородиці та 69-ої річниці створення УПА голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформації Львівської обласної ради Орест Шейка, заступник голови постійної комісії з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном Святослав Шеремета, начальник управління з питань соціально-культурної діяльності Львівської обласної ради Ірина Пукас поклали квіти до Меморіалу невідомому вояку УПА та до пам’ятника Степанові Бандері у Львові.

Детальніше...



Більше статей...

  • Олег Панькевич: Роботи на тріумфальній арці біля пам'ятника Степанові Бандері у м.Львові відбуваються згідно з графіком
  • Олег Панькевич зустрів делегацію Чеської Республіки
  • Повстанський архів, знайдений на Бродівщині, передали до музею
  • У Львові відкрився Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності

  • Початок
  • Попередня
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Наступна
  • Кінець

Сторінка 1 з 15

Joomla 1.5 templates

Голова обласної ради

Олег Панькевич

Анонси

  1. Передсесійна прес-конференція керівництва облради
  2. Заходи до відзначення 69-ої річниці створення УПА
  3. 18 жовтня - дванадцята чергова сесія Львівської обласної ради

Топ-новини

  1. Львівська обласна рада домовилася про співпрацю українських істориків з архівними інституціями Польщі
  2. Петро Колодій: Учіться, щоб знати, діяти і жити
  3. Львівська обласна рада зобов’язала виконавчі органи визначити ділянку для нового сміттєзвалища
  4. У Львівській обласній раді відбулася зустріч із білоруською делегацією
  5. У Львівській обласній раді заслухають інформацію про хід реалізації Програми розроблення містобудівної документації

Топ-документи

  • Рішення № 177 від 24 травня 2011 року з додатком
  • Додаток до рішення обласної ради від 10.03.2009 р. № 840
  • Додаток до рішення обласної ради від 13 березня 2007 року № 196
  • Рішення № 275 від 17 квітня 2007 року
  • Протокол № 18 від 10.06.2011 р.

Громадська Приймальна

Закон України "Про звернення громадян"
Графік прийому
Контактна інформація
Оформлення документів (зразки)
Про вдосконалення організації роботи з прийому громадян
Про закріплення керівництва ОР за МОЗ і районами
Громадська приймальна (документи)

Опитування

Чи достатньо Ви маєте можливостей для виховання дітей у культурних традиціях Вашого народу?

 

 

 

  Результати