Ліве меню
Новини Вінницького вищого професійного училища цивільного захисту-2

Н О В И Н И    Д Е Т А Л Ь Н О:

У Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту стартувала  вступна кампанія.

З 1 червня 2011 року у Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту стартувала  вступна кампанія. Кожен випускник загальноосвітньої школи, хто бажає набути одну з найгуманніших професій світу, стати справжнім рятівником, має можливість подати документи до нашого навчального закладу до 3 серпня 2011 року.

Після 2,5 років навчання випускники отримують дипломи державного зразка про здобуття неповної вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем “молодший спеціаліст” зі спеціальності 5.17020301 “Організація та техніка протипожежного захисту”, кваліфікація – “Технік з аварійно-рятувальних та інтегрованої робітничої професії 5161 “Пожежний-рятувальник”; 4223 "Радіотелефоніст" .

Наші випускники мають змогу продовжити навчання у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, Національному університеті цивільного захисту України (м.Харків) та Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м.Черкаси).

До послуг курсантів та студентів сучасні аудиторії, два компю’терних класи, необмежений швидкісний доступ до всесвітньої інформаційної мережі Internet, бібліотека, клуб, критий спортивний комплекс, сучасна медична служба, лабораторії з необхідною для забезпечення навчального процесу матеріально-технічною базою, навчальна пожежно-рятувальна частина. В училищі постійно працюють різноманітні спортивні секції, колективи художньої самодіяльності, в яких курсанти та студенти мають мають можливість набувати та удосконалювати свої здібності.

Прийом документів щодо вступу до нашого навчального закладу проводиться щоденно з 8.30год. до 17.30 год.(неділя- вихідний)

Надаються роз'яснення та консультації з умов вступу та зарахування. У секретаря приймальної комісії можна отримати рекламні матеріали.

 Довідки за тел. (0432)528-200, 35-02-46.

 Запрошуємо всіх бажаючих на навчання. Звертайтесь, чекаємо на вас !!!

   

Дата новини: 07.07.2011;     Всього переглядів: 281


© COPYRIGHT 2010                                                                                  НА ГОЛОВНУ